eşimle çok mutluyum ama ya kayınvaldem..

yanlızlıktan size sarmış durumda keşke başta aynı evde yaşamayı kabul etmeseydiniz eşiniz gerekli maddi desteği gösterebilecek konumdaysa k.v ninde iyi kötü bir maaşı varsa kendi kendine yetebilirdi şimdi olmuş 4 yıl bu saatten sonra evleri ayırmakta çok manidar olur iyice size karşı bilenir

söyledkleri karşında oturupta susamam o kadar uzun boylu değil.bende kendimi savunurum eşimde beni savunur.ben susup oturrsam daha çok binecek tepeme çünkü o tip bir yapıda insan.ev düzeni hakkındada zaten bir sıkntımız olmadı bizim hiç bir zaman o tip şeylerde hep uyumlu olduk ufak tek şeyler yaşandı ama büğyütück bişey değil.benim tak sıkıntım bazen patfasız anlamsız konuşmalrı kırıcı oluyor ve aynı evin içinde yaşyorsan mecbur söylüceksin bişeyler olaya ister istemez dahil oluyorsun.ben ona kalkıpta ev konusnda hesap sormadım benim aileme bile satılmadı dedirtip arkamdan sattı diyorsan o bende nedenini ararım kimse kusura bakmasın
Bende senin gibiydim hemde eşimde seninki gibi arkamda değildi susardı hatta ailesiyle bir olurdu
Çata çat kavga eder ağızlarının payını verirdim eee hep kavga bitmek bilimio
Artık bişey olduğunda tebessüm ediyorum siz kimsiniz kim olusunuza getirmiyorum daha beteri muhattap almıyorum bile ,eşimle konuşuyorum o gereken cevabı verio ve o sorunlar enfazla2 kere yaşanıo 3. De bişey dilemiyorlar bile
Ben huzurun iyiliğin için söylüyorum arkadaşım baştan yapması zor oluo ama sonrası huzur

Kvniz de oz anneniz de olsa siz yeni bir aile kurmaya calisiyorken evde 3uncu bir kisiyle hersey cok daha zor olur. Cunku ne kadar ilimli anlayisli olursa olsun size bi sekilde karisacak ve kendi düzeninizi istediğiniz gibi oturtmamaniz size batacak. Keske bastan kabul etmeseydiniz bu saatten sonra ayrilmak isteyince daha buyuk tatsizliklar da cikabilir. Anneler tabi ki basimizin taci ama olaganustu durumlar dışında herkesin evi kendine olmali.

Kvniz de oz anneniz de olsa siz yeni bir aile kurmaya calisiyorken evde 3uncu bir kisiyle hersey cok daha zor olur. Cunku ne kadar ilimli anlayisli olursa olsun size bi sekilde karisacak ve kendi düzeninizi istediğiniz gibi oturtmamaniz size batacak. Keske bastan kabul etmeseydiniz bu saatten sonra ayrilmak isteyince daha buyuk tatsizliklar da cikabilir. Anneler tabi ki basimizin taci ama olaganustu durumlar dışında herkesin evi kendine olmali.
kesinlikle haklısın canım.ama oda annesinin bu denli konuşcağını karışacağını bilmiyordu eşimde bir daha evlensem seninle asla böyle bişey yapmazdım diyor.evet şimdi ayırmak çok daha zor.

Bende senin gibiydim hemde eşimde seninki gibi arkamda değildi susardı hatta ailesiyle bir olurdu
Çata çat kavga eder ağızlarının payını verirdim eee hep kavga bitmek bilimio
Artık bişey olduğunda tebessüm ediyorum siz kimsiniz kim olusunuza getirmiyorum daha beteri muhattap almıyorum bile ,eşimle konuşuyorum o gereken cevabı verio ve o sorunlar enfazla2 kere yaşanıo 3. De bişey dilemiyorlar bile
Ben huzurun iyiliğin için söylüyorum arkadaşım baştan yapması zor oluo ama sonrası huzur
bu yönetmedi yapmaya çalışırım canım çok sağol ama ben hakksızlık karşısında susamıyorum bu kim olursa olsun he kavgamı ediyorum hayır ama cevap verme huyum var dayanamıyorum ne yazikki ,ve susarsam sanki daha çok tepeme biner gibi geldiği için konuştum.

Bu tip durumlarda yüzleşmekte fayda var.
Bir akşam yemeğinde dertleriniz neler , beklentileriniz neler ? neyin yapılıp neyin yapılmamasını istiyorsunuz belirtin.
Tabi önceliği kayınvalidenize verin o anlatsın fikirlerini sonra siz.
Yoksa sessiz ve anlamsız çatışmaların sonu gelmez..
Allah yardımcınız olsun.
Arada yapabiliyorsanız da bir hafta sonu olur birşey olur uzaklaşın eşinizi alıp, kayınvalideniz tek kalsın.

bu yönetmedi yapmaya çalışırım canım çok sağol ama ben hakksızlık karşısında susamıyorum bu kim olursa olsun he kavgamı ediyorum hayır ama cevap verme huyum var dayanamıyorum ne yazikki ,ve susarsam sanki daha çok tepeme biner gibi geldiği için konuştum.

Delinin kraliçesi var karşında sinirimi bozunca patronumu bile kovuyorum şirketten
Ama kv eşin konuşmadan ve sen susmadan vazgeçmez
Bak ben artık nerdeyse hiçç cevap vermiyorum kavga etmiyorum eşime havale başta devam etti herşeye karışmaya laf sokmaya şimdi oda baba pek bişey söylemio oda eşime şikayet edio kendi aralarında anlaşıolar
Sinirlendirdiğinde öküzleri say içinden say say sayabildiğin kadar Ozaman susarsın

Ayni evde insan en yakin dostu anne babasiyla dahi zor yasiyor bir yerden sonra..

Evi ayirin diyemiyorum ilk.defa çünkü esinizle sevginizi hissedebiliyorum onun size mahcubiyetini yaninizda durmasini her adam yapamaz boyle...

Çok çok zor durumda kalirsaniz karsi apartman vs gibi bir şeyler yapabilirsiniz

Bir akşam yemeğinde dertleriniz neler , beklentileriniz neler ? neyin yapılıp neyin yapılmamasını istiyorsunuz belirtin.
Allah yardımcınız olsun.
Arada yapabiliyorsanız da bir hafta sonu olur birşey olur uzaklaşın eşinizi alıp, kayınvalideniz tek kalsın.
canım nerde onda anlıcak o kapasite eşim çok konuştu ben o konuşmalara hiç katılmadım çünkü ben konuşursam daha çok alınıyor.eşim konuşuyor 2 3 hafta iyi sonra nedensiz ilgi beklemeler saçmasapan harektler.gidiyor zaman zamn k.veldem köye falan kalıyor.yada biz eşimle kaçıyoruz.görmemek bana iyi geliyor.eşim bu hfta sonı-u onu götürecek yine köye orda kalıcak kafan rahatlasın biraz bana dedi kardeşimde yeni askrere gitti onun duygusallığıda üzerimde.zor bir karar aşımasndayım.

Ayni evde insan en yakin dostu anne babasiyla dahi zor yasiyor bir yerden sonra..

Evi ayirin diyemiyorum ilk.defa çünkü esinizle sevginizi hissedebiliyorum onun size mahcubiyetini yaninizda durmasini her adam yapamaz boyle...

Çok çok zor durumda kalirsaniz karsi apartman vs gibi bir şeyler yapabilirsiniz
ev alıcaz bizde işte yaşadığım şehirde ev fiyatları uygun olmazsa alt üstlü olsun hiç değilse oda belki daha rahat eder.ama bunu ona anlatmak düşünemiyorum bile çünkü anlasmıyor.bana yaptığı hata karşınsında yeri geldi özür bile diledi aradan zamn geçince o çenesini tutamıyor

Delinin kraliçesi var karşında sinirimi bozunca patronumu bile kovuyorum şirketten
Ama kv eşin konuşmadan ve sen susmadan vazgeçmez
Bak ben artık nerdeyse hiçç cevap vermiyorum kavga etmiyorum eşime havale başta devam etti herşeye karışmaya laf sokmaya şimdi oda baba pek bişey söylemio oda eşime şikayet edio kendi aralarında anlaşıolar
Sinirlendirdiğinde öküzleri say içinden say say sayabildiğin kadar Ozaman susarsın
ayy güldürdün beni çok sağolya denerim valla .)))

Allah yardımcınız olsun.

Tamamen katılıyorum, hafta sonları kaçamağı size de çok iyi gelir. Moral olur.

Ben sizin iç dünyanızı bilemem ama iyi niyetli biri olduğunuzu hissediyorum. Sakın buradaki dolduruşlara gelmeyin. İleride sizin de başınıza gelebilir, insanlık hali. Kv niz yaşlanmış, sevgisiz, huysuz bir kadın olabilir, idare edin lütfen, inanın bu kadar daha yaşamayacak, bu işin hesabı var. Çok zor olsa da sabrın sonu selamettir.
elimden geleni yapıyorum inanın bana.en istermiyim koskoca kadın yanlız kalsın benmde vicdanım el vermiyor.keşke biraz çenesini tutsa başka bir arzum yok

canım benim anlattıklarında pek bi sorun yok bence sen eşine bak bunlar çözülebilir gibi sorunlar gibi ya ben ne yapayım benim kayın valide 12 yıl sonra geldi evime öldüklerinde bile gitmem diyen eşim ağladı bide yemek aldı geldi hiç bişey yokmuş sanki yaşanmamış gibi ..şu anda bile icralık durumdayım ne sorunlarım var neleri aştım bunca yılın içinde kimse sormamış birgün ansızın çıktı geldi ve sanki bişey yok gibi..sindiremiyorummmm işin içine aile girince mutluluk hayal anlaşamıyorsa taraflar ..ama ne iyi kayınvalideler kayınpederler de var onlarıda biliyorum..bize denk düşmedi o ayrı:(((

Back
X