6 yıllık evliyiz bir cocugumuz var. Eşim hep ilgisizdi ( kendince ilgiliydi) illaki söylemek gerekiyor her şeyi. Hadi diğer meselelerde alıştım söylüyorum gocunmuyorum ama artık iş cinsellikte bile bu halde. Yıllardır kokan ağzı batan sakalları ya da her öpüşmemizde yatağa götürmesi artık midemi bulandırıyor. Çoğu zaman onu mutlu etmek için yatağa tamam desem de artık bir dur dedim. Yıllardır binlerce kez rahatsızlıklarımı dile getirdiğim için de hiç açıklama bile yapmayarak cinsellige hayır diyorum zira gerçekten içimden gelmiyor. Ceza olarak da degil. Bana karşı bu kadar özensiz biri ile sırf mutlu etmek için yatağa gitmek kendime bu yalanı yaşatmak istemiyorum. Ha zevk de alıyorum almasına ama istediğim duygusuz bir zevk değil. 15 günden fazla oldu. Her yanıma gelip şehvetle öpmesinde (ki yatağa götürmek için öpüyor hep bu beni çok kırıyor) reddettim. "Ben bu öpmeyi biliyorum ve istemiyorum" dedim. Soğudun mu benden söylemesi nasıl olmamı istiyorsan olayım diyor. Ben bunu 6 yıldır söylüyorum artık söyleyerek dış fırçalamak sakal kesmek ya da parfüm sürmek değil baştan çıkarılmak istiyorum. Konuşun demeyin asla konusmayacagim. Bu arada aramız iyi yani küs değiliz. Bu gün dışarı çıktık ben tutmasam elimi bile tutmuyor ve bunun farkında bile değil.
Simdi yanına gitsem öpsem yatağa götürsem gelir ve neden 15 gündür istemediğimi irdelemez bile. Bunu bilmek daha da beni isteksizleştiriyor.
Gittiği yere kadar gitsin umrumda değil. İçimden gelmiyor... sadece içimi döktüm. Sevgiler. İyi geceler
Simdi yanına gitsem öpsem yatağa götürsem gelir ve neden 15 gündür istemediğimi irdelemez bile. Bunu bilmek daha da beni isteksizleştiriyor.
Gittiği yere kadar gitsin umrumda değil. İçimden gelmiyor... sadece içimi döktüm. Sevgiler. İyi geceler