• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle durumunuz

Bu evlendiğinizden beri olan bir durumsa eşinizin karakteri böyledir. Söylemekle zaten bir iki kere sizin istediğiniz gibi olur . Sonra yine karakterine döner. Anladığım kadarıyla kocanız sizi seviyor fakat sevgiyi gösterme biçimleriniz farklı. Evlilik terapistleri karakterden dolayı olan şeylerin kabullenilmesi gerektiğini söylüyor. Daha doğrusu orta yol bulunmalı kişi suçlanmamalı. Çünkü bende karakter olarak sevgililerime biraz mesafeliyimdir. Sevmediğimden değil içimde fırtınalar kopar ama yansıtamam beceremem o elimi tutmadan tutamam. Kocanızın sizi isteyerek öpmesi de çok güzel bir şey . Burada kaç tane konu açılıyor kocam beni artık arzulamıyor diye.

İstemiyorsanız boşanın
Adam onu bu haliyle seven birini belki bulur
Sizde sizi heycanlandıracak özenli erkeğinizi bulursunuz
Adamın ihtiyacı illaki bir şekilde giderir diyeyim
Ben sizin çoğu yorumunuzu anlayamıyorum. Konu sahiplerini yeriyor musunuz yoksa başka bir şey mi anlayamiyorum. Birkaç kere okuyorum sizin yorumlarinizi.

Burada adamı mi kayirdiniz birini bulur ihtiyacını giderir diyerek, konu sahibi haksız mı?

İletişim bence çok önemli bir şey.
Eşinize neden bunu irdelemediğini sorun mesela... İrdelediğinde muhtemelen sizin duygularınızı anlamadığını, başka sebepler sunduğunu göreceksiniz.
Dolayısıyla o başka tarafı düzeltmeye çabalayacaktır kendi içinde, size çaktırmasa bile.
Bu evlilik ikinizi de yoracak, tatmin etmeyecek, Hayat boş bir hale dönüşecek. Siz sorun cevaplarına yanlış olan duyguları anlatın.

Ben sizin çoğu yorumunuzu anlayamıyorum. Konu sahiplerini yeriyor musunuz yoksa başka bir şey mi anlayamiyorum. Birkaç kere okuyorum sizin yorumlarinizi.

Burada adamı mi kayirdiniz birini bulur ihtiyacını giderir diyerek, konu sahibi haksız mı?
Ya neden anlatamıyorum ben kendimi🥴
Burada yerme yada kınama yok
Karşılıklı beklentilerin karşılanamadığı bir çift var
Konu sahibi yıllarca bu şekilde yaşamaktan bıkmış
Bu ilişki biçimini benimsemiyor sevmiyor
Adam ise değişmiyor
Cinselik yeme içme gibi bir ihtiyaçtır
Bunda mutabık mıyız? Sanırım evet
Bu ilişki yaşanmak zorunda
Neden mutsuz yaşansın
İki tarafında beklentisini karşılayacak insanlar var
Konu sahibi eşinin değişmesini bekliyor
Evlilikte beklenti kadar saçma birşey yoktur
Evlendiğin insanı olduğu gibi kabul edeceksin
Beklentilerin doğrultusunda değişirse güzel
Lakin değişmeme ihtimali her zaman daha fazladır

Beni ihtiyaç giderme olarak görüyorsa zaten gitsin başka yerde ihtiyacını gidersin. Böyle bir durumda da yapılacak bellidir zaten
Evlilik bir bakıma karşılıklı çıkar ilişkisidir
Arkadaşım bu kadar duygusala bağlama
Evlilikten cinselliği çek çıkar
Evlilik diye birşey kalmaz
Senin mutluluk ve bekletilerinin tarifi ile eşininki farklı
Senin istediğin şekilde yaşasa belkide adam artık istemeyecek
Siz bilirsiniz tabiki
Nasıl sizi uyuyorsa

Her opusmenin sonu yatak olmamalı.. o anda içinden gelir,sarılır,öpersin o kadar...duygusal anlamda ihtiyacınız karşılanır.. ama 1 hafta öpmeyip, öpmek aklına geliyorsa hemen arkasından da sevişelim deniyorsa ,bu ruhunuzu okşamaz.sanirim bunu anlatmak istediniz ama sorun şu ki ,bu saatten sonra böyle olmaz herhalde.

Bir diş bile fırçalamıyor mu😐 max 3 dk neden yapmıyor? Çürük, hassasiyet vb yok mu ağzında bu şekilde kendi nasıl yaşıyor??

Şöyle anladım anlattiginizdan ; sizi sadece cinsel obje olarak görüyor, sadece cinsellik için önemsiyor ve bu süreçte seviyor. Size bunu hissettirmis.
Çok ta haklısınız. İnsan ozenilmek.istiyor, karısı olduğunuz için her koşulda kabul etmek zorunda olmamalı biz kadınlar. Değer verildiğini hissetmek. Bazen senin için tıraş oldum, ya da sen istediğin için sakallarını kesmedim demesini istiyorsunuz.
Konuşmaktan başka ne yapilabilir aklıma birşey gelmiyor.

Kendine özen gösterse de sizin için yeterli değilmiş zaten baştan çıkarılmak istiyormussunz.Millette ne dertler var 😏
Kendine özen gösteriyor evet ama bana yönelik değil ele gösteriyor. Ve evet bu da bana yetmiyor ve onu öyle kabul etmeyi reddediyorum. İçimden gelmiyor.

Diş fırçalamayı da sizin demenizle yapmasın bir zahmet ya. Kişisel hijyeni birinin söylemesiyle yapıyo olmaması lazım yani bir insanın. İlgi konusuna gelince. O kısımla ilgili net bir şey yazmamışsınız. Ne yapıyor ya da ne yapmıyor da size göre ilgisiz mesela? Ama şöyle bir durum var,size göre ilgisizlik olan bir durum ona göre ilgi göstermekse eğer olay bitmiştir. Kendinizide paralasanız değişmez bu,öyle gider. Tamen yapı meselesi. Kimi insanlar daha düzken kimi insanlar daha ince düşünceli. Artık eşinizle birliktelik bile yaşamak içinizden gelmiyorsa,mutluda değilseniz sürdürmenizin pekte anlamı yok gibi.

Back
X