Esimle egitim seviyemiz ayni olmasina ragmen beni kücümsüyor:(

mimar_16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
2
0
1
37
Merhaba kizlar ,

benim esim mühensis ben ise suan mimarlikta yüksek lisansimi bitirmek üzereyim....esimle 10 aylik evliyiz fakat esim beni sürekli ailemin yaninda skaya vurarak benim hatalrimi yüzüme vuruyor beni utandiracak seyler söylüyor...sürekli benim is bulamiycagmi idda ediyor buda bende özgüvenimi kayip etmeme sebeboluyor...onu sürekli eve gelince uyariyorum ama bi zaman sonra hep ayni seyleri tekrarliyor...ne yapmam gerekir sizce ????

İnsanlar kendi yapamayacağı şeyleri senin de yapamayacağını sanıp küçümser. sen hayalin her neyse, peşinden git.
Arzularını başardığında çenesi kapanacaktır.

İnsanlar kendi yapamayacağı şeyleri senin de yapamayacağını sanıp küçümser. sen hayalin her neyse, peşinden git.
Arzularını başardığında çenesi kapanacaktır.
esimin isi kücü yerinde ama insan biraz karisina sen yaparsin edersin diye motivasyon vermezmi ??? Yada toplum icindede ben onla ayni fikirde olmadigmda asiri tepki veriyor buda beni yine yerlebir ediyor insanlarin icinde... halbuki esler birbirlerinin kusurunu örtmesi gerekirken esim tam tersini yapiyor...

Sanırım esin çirkin ve sende gösterişli ve güzel bir hanimefendisin yada seni kendinden üstün gördüğü özelliklerin var ki bunlar onda kompleks olmus canım
Senin nerden üzüp..ince noktanı bulmuş zaafinin üzerine giderek seni ordan çökertmeye çalışıyor. .bu cümleleri duyunca sende ... belki ben sana bakarım canım işsiz kalırsam sen bana bakarsın ohhhh ayaklarımı uzatır yatarım canım yemek isterse yaparım de tepki vermeden artık bu konunun senin zaafinin olmaktan çıktığını göster. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…