eşimle en yakın kız arkadaşım beni aldatıyor olabiilir mi acaba..

sinnay

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
6
0
16
Sinop
5 yıllık evliyim. 3 yıl önce eşimin çocukluk arkadaşı ile yakın arkadaş olduk ve çok ii anlaştık. ama son 6 aydır eşimden ve arkadaşımdan şüpheleniyorum çok fazla samimiler yakınlar bir araya geldiklerinde el kol hareketleri yakın mesafe oturuşları çok kafam karıştı. her defasında hayır benim kuruntum diyorum sonra unutmaya çalışıorum. eşim işten gelince hemen skype yi açar ve arkadaşımla konuşmak ister her anımızda o olsun ister onu sevdiğini söle devamı ama arkadaş olarakta belirtir. şimdi ist. yım. çocuğumuz olmuyordu. tüp bebek için istanbula geldik ve o arkadaşımızın evinde kalıyoruz. gece geç saatlere kadar oturuyoruz ben tedavi süreci sebebiyle alkol almıyorum ama ikisi her gece içiolar bende erkenden uykum geliyor ve yatıorum. odanın kapısını açık bırakıyorum bilerek arkadaşım gelio bana ii geceler diyip kapıyı kpatıp gidiyor. sonra sabaha kadar oturuyorlar. dün gece yine içtiler bende uyudum sonra 6 giibi tuvalete kalktım hala ayktaydılar. arkadaşım uyuyor gibiydi. eşime sordum neden yatmıosun diye. uykum yok dedi. sonra ben gittim yattım sinirlendim. sonra geldi uyudu arkadaşımda odasına gitti. ve benim kafam aklım beynim bütün hüğcrelerim şüphe içinde. ve biz onun evinde kalıyoruz. kuruntumu yoksa ihtimal varmı.:(( bana lütfennn akıl verinnnnn beklio olucam.

Bence hemen kendini üzme. Genelde aldatan insanlar saklamak için büyük çaba gösterdiklerinden dolayı, senin yanındayken uzak dururlar. Eğer uzak durma gibi bir durum yoksa sakladıkları bir durumda yoktur. Ama yine de bir erkeğin karısı varken başka bir kadınla samimi olması da hoş değil tabi. Onunla konuş derim ama seni haksız bulacaktır. Erkekler böyle yani.

ne desem bilemedim.sizin çevre biraz rahat sanırım. çağdaş takılan insanlarsınız ve eşiniz de arkadaşı da bu şekil vakit geçirmeyi seviyorlarsa ya dişinizi sıkıp siz de onlarla oturun mümkün olduğunca ya da eşinize biraz kapris yapın sen olmadan uyuyamıyorum gel falan deyin.

Böyle şeylere sanırım baştan biraz tepkisiz kalmışsınız ve devamı da bu şekilde gelmiş. Skype mevzularında ya da daha bile erken tepkinizi verseydiniz bu kadar sıkıntı yaşamazdınız diye düşünüyorum.
Bence açık bir şekilde konuşun,rahatsız olduğunuzu dile getirin.sizin üstünüze gelebilir, hatta "ne kadar geri kafalısın" bile diyebilir. Ne derse desin geri adım atmayın,duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin.
Ben, ne kadar yakın arkadaşta olsalar böyle durumları uygun bulmuyorum. Sabahlamakmış, içki içmekmiş falan... Sizin oraya gidiş nedeniniz belli.bir yavrunuz olsun diye tüm uğraşınız. Adam sizi tedavi sürecinde rahatlatacağına,dalgasına bakıyor.ohhh, gel keyfim gel!!!!!
Kısacası hiç mi hiç doğru bulmuyorum :45:

çok ilginç siz eşiniz ve o kadın beraber alkol alırken odanıza gidip uyuyabiliyorsunuz
aralarında birşey yokken başbaşa kala kala gerçeğe dönüşür
eşinizi seviyormusunuz

bence o evden çıkın ev tutun falan yada otelde kalın . ben rahatsız olurum yani elin kadının evinde . hadi kaldım diyelim ne demek içki içmeler sabahlamalar . belli yani birşeyler var aralarında .

bu kadar rahat olmazdım herhalde
başbaşa içiyorlar sen gidip yatıyorsun olacak şey değil
tamam size evini açmış ne kadar samimi olursa olsun
eşinin de senle beraber yatması gerekir olması gereken bu
sen baştan ipleri gevşek bırakmışsın bence duruma el koy:34:

alkol tüm kötülüklerin anası değil midir? siz kocanızı kendi ellerinizle o kadına sunmuşsunuz. orada kalmamalısınız

afedersiniz ama siz baya bir genişsiniz bişi olmamışsa bile olma ihtimali yüksek sonuçta ateşle barut yan yana durmaz hele ki ortada içki varken.. hiç mi kıskanmıyorsunuz ya ben olsam çıldırırdım bide arkamı dönüp yatıcam imkansız.. umarım bişey olmaz ve yanılıyoruzdur.

bu ne rahatlık caanım:53:
siz de eşiniz de o kız da :20:
hadi diyelim kaldınız o ev de mecburen :44:
siz nası eşinizi yanınıza almadan geçip yatarsınız
arkadaşınız uyur gibiyken eşinizin onun yanında ne işi var
yoksa bile bu rahatlıktan bigün olucak emin olun
hiç yok gibi de durmuyo bu anlattıklarınıza bakılınca ama neyse:20:

bu işin sonunu görmek için müneccim olmaya gerek yok,
o evden ayrılın ve eşinizin arkadaşıyla aranıza kocaman bir mesafe koyun.

tepkinizi baştan koymuş olsaydınız sanırım bu hadlere gelmezdi..

neyse yine geç değil.. eşinizle konuşun rahatsızlığınızı dile getirin ve otelde kalın..

evet belki şimdilik bişey yoktur ama ilerisini kim garantileyebilir ki?

cok ciddi rahatsızlık duyardım bende:/ neden onları bas başa bırakıyorsunuz kı ve onlar nasıl sabaha kadar muhabbet edıyor hemde içkili , o bayan ve eşiniz ne kadar düşüncesiz. içki var bide işin içinde yakınlasmaları an meselesı..bence bu samımıyete bı son verın yada eşinizi uyarın

Bence hemen kendini üzme. Genelde aldatan insanlar saklamak için büyük çaba gösterdiklerinden dolayı, senin yanındayken uzak dururlar. Eğer uzak durma gibi bir durum yoksa sakladıkları bir durumda yoktur. Ama yine de bir erkeğin karısı varken başka bir kadınla samimi olması da hoş değil tabi. Onunla konuş derim ama seni haksız bulacaktır. Erkekler böyle yani.

malesef dediğiniz gibi insanlar yok artık milletin yüzünde o perde kalmamış..
konu sahibi arkadaşımızı saf salak yerine koyup gayette yakın olabilirler çünkü o buna zemin hazırlıyor

neyse konu sahibi güzel ablacım sizin o kadının evinde ne işiniz var bi otel bi akraba yok muydu
bir de içki içip sabahlara kadar oturuyolar siz de yatıyosunuz hem gerçek hem mecaz anlamda
biraz daha dikkat edin derim ateşle barut hem de çakmağı çaksan alev alacak cinsten hazır alkolde yüksek dozda
dile de getirseniz kötü olursunuz malum size evini açmış melek o şimdi..
ne denir bilemedim ki kocanızında kolundan tutun arkanıza bakmadan uzaklaşın bir an önce
bu kadar sosyalliğe arkadaşlığa gerek yok

Son düzenleme:
Başka bir evde kalmak zorunda kalmışsak ben yatıyorsam kocamda yatar.Ben içmiyorsam kocam da içmez.
Aralarında şuan bir şey olmayabilir ama her gece sabaha kadar beraber içen bir kadınla bir erkeği bir sabah kucak kucağada bulabilirsiniz.
Bunu çok açık yazıyorum çünkü alkol bunu yaptırabilir.Çok geç olmadan duruma el koyun ve o evden ayrılın.

Ben insanlara pek acımam..
Aldatmıyorsa dahi, aldatıyorsun derim kralına bile.. İsterse günah almak olsun, elime malzeme vermesinler napim..
Arkadaşım, şuan aldatmıyor olabilir, alkol sarhoş etmez belki ama; her haltı da yedirir.. Bile bile, böyle aklın yerinde ola ola yaparsın.. Uyan derim ben, hatta direk söyle, aldatıyor gibi görünüyorsun aldatsan umrumda değil ama bari arkadaşımla yapma salak de; bak bir daha selam veriyor mu o kadına, denenmiştir. :1: :1:

En buyuk.hata onlqri yanliz birakip gidip yatmak kanepede kivriiilirim yine yapmam heleko supheli durum varken
Esim.eve gelicek ben basbasa vakit gecirmek isterim skpye de ne alaka bu durumda yok cnm ben bu gelisen olaylarin normal.olduguna inanmiyorum

Son düzenleme:
peki bana bir kez daha yardımcı olmanızı rica etsem istanbulu çok fazla bilmiorum acıbadem maslak hastanesine yakın bildiğiniz veya kaldığınız bir otel misafirhane varmıdır.

bence o evden çıkın ev tutun falan yada otelde kalın . ben rahatsız olurum yani elin kadının evinde . hadi kaldım diyelim ne demek içki içmeler sabahlamalar . belli yani birşeyler var aralarında .

peki bana bir kez daha yardımcı olmanızı rica etsem istanbulu çok fazla bilmiorum acıbadem maslak hastanesine yakın bildiğiniz veya kaldığınız bir otel misafirhane varmıdır. lütfen.. çaresizim.

Back
X