5 yıllık evliyim. 3 yıl önce eşimin çocukluk arkadaşı ile yakın arkadaş olduk ve çok ii anlaştık. ama son 6 aydır eşimden ve arkadaşımdan şüpheleniyorum çok fazla samimiler yakınlar bir araya geldiklerinde el kol hareketleri yakın mesafe oturuşları çok kafam karıştı. her defasında hayır benim kuruntum diyorum sonra unutmaya çalışıorum. eşim işten gelince hemen skype yi açar ve arkadaşımla konuşmak ister her anımızda o olsun ister onu sevdiğini söle devamı ama arkadaş olarakta belirtir. şimdi ist. yım. çocuğumuz olmuyordu.
tüp bebek için istanbula geldik ve o arkadaşımızın evinde kalıyoruz. gece geç saatlere kadar oturuyoruz ben tedavi süreci sebebiyle alkol almıyorum ama ikisi her gece içiolar bende erkenden uykum geliyor ve yatıorum. odanın kapısını açık bırakıyorum bilerek arkadaşım gelio bana ii geceler diyip kapıyı kpatıp gidiyor. sonra sabaha kadar oturuyorlar. dün gece yine içtiler bende uyudum sonra 6 giibi tuvalete kalktım hala ayktaydılar. arkadaşım uyuyor gibiydi. eşime sordum neden yatmıosun diye. uykum yok dedi. sonra ben gittim yattım sinirlendim. sonra geldi uyudu arkadaşımda odasına gitti. ve benim kafam aklım beynim bütün hüğcrelerim şüphe içinde. ve biz onun evinde kalıyoruz. kuruntumu yoksa ihtimal varmı.

( bana lütfennn akıl verinnnnn beklio olucam.