eşimle en yakın kız arkadaşım beni aldatıyor olabiilir mi acaba..

Bütün bu okuduklarım arasından bana en garip geleni arkadaşınızın gece iyi geceler deme bahanesiyle yanınıza gelip, açık bıraktığınız kapıyı kapatarak çıkması. Bunu özellikle yazdığınıza göre siz de bu işte bir terslik olduğunun farkındasınız. Her şey iyi niyetli olabilir (?) , ama o kapıyı kapatma hareketinde iyi niyet bulamam. :19::20:

İçkisine hap atıp kötü emellerine bile alet edebilir.... :ssz:

ne demişler kadının şerrinden kadının fitnesinden kadının gazabından koru rabbim die sabah akşam duaları var... bu kadarda rahat olunmaz ki 7-24 berabersiniz yatagınızda yer açmadığınız kalmış :47:

bence bişey yok bunda..
yapacak olan öyle gözünüze soka soka yapmaz ve yaparsa da gizli bişey yaptığı için vicdan azabı çeker ve siz bunu anlarsınız..
fazla ileri giden hareketlere ben de kızarım misal tensel temas filan..
ben çok abartı bulmadım..
hem bence madem o kadar kıskanıyorsunuz kocanızın başında bekleyin içki içerlerken..
sonra birlikte çekilin odanıza..
art niyet olduğunu düşünmüyorum benim de çok sevdiğim ve hiç bir şey hissetmediğim erkek arkadaşlarım var çünkü..

5 yıllık evliyim. 3 yıl önce eşimin çocukluk arkadaşı ile yakın arkadaş olduk ve çok ii anlaştık. ama son 6 aydır eşimden ve arkadaşımdan şüpheleniyorum çok fazla samimiler yakınlar bir araya geldiklerinde el kol hareketleri yakın mesafe oturuşları çok kafam karıştı. her defasında hayır benim kuruntum diyorum sonra unutmaya çalışıorum. eşim işten gelince hemen skype yi açar ve arkadaşımla konuşmak ister her anımızda o olsun ister onu sevdiğini söle devamı ama arkadaş olarakta belirtir. şimdi ist. yım. çocuğumuz olmuyordu. tüp bebek için istanbula geldik ve o arkadaşımızın evinde kalıyoruz. gece geç saatlere kadar oturuyoruz ben tedavi süreci sebebiyle alkol almıyorum ama ikisi her gece içiolar bende erkenden uykum geliyor ve yatıorum. odanın kapısını açık bırakıyorum bilerek arkadaşım gelio bana ii geceler diyip kapıyı kpatıp gidiyor. sonra sabaha kadar oturuyorlar. dün gece yine içtiler bende uyudum sonra 6 giibi tuvalete kalktım hala ayktaydılar. arkadaşım uyuyor gibiydi. eşime sordum neden yatmıosun diye. uykum yok dedi. sonra ben gittim yattım sinirlendim. sonra geldi uyudu arkadaşımda odasına gitti. ve benim kafam aklım beynim bütün hüğcrelerim şüphe içinde. ve biz onun evinde kalıyoruz. kuruntumu yoksa ihtimal varmı.:(( bana lütfennn akıl verinnnnn beklio olucam.

Hiç birşey olmaz çünkü o kadın sizden öncede vardı eğer isteseydi sizinle değil onunla olurdu.

Ancak en önemli konu şu, eşinizde tüp bebek tedavisi sırasında içki içemez. Bunu doktorların söylemiş olması gerekir. Sperm verecek adam içki içer mi böyle birşey olabilir mi ?

Eski bir konuymuş şimdi farkettim, tedavi nasıl sonuçlandı ?

Son düzenleme:
5 yıllık evliyim. 3 yıl önce eşimin çocukluk arkadaşı ile yakın arkadaş olduk ve çok ii anlaştık. ama son 6 aydır eşimden ve arkadaşımdan şüpheleniyorum çok fazla samimiler yakınlar bir araya geldiklerinde el kol hareketleri yakın mesafe oturuşları çok kafam karıştı. her defasında hayır benim kuruntum diyorum sonra unutmaya çalışıorum. eşim işten gelince hemen skype yi açar ve arkadaşımla konuşmak ister her anımızda o olsun ister onu sevdiğini söle devamı ama arkadaş olarakta belirtir. şimdi ist. yım. çocuğumuz olmuyordu. tüp bebek için istanbula geldik ve o arkadaşımızın evinde kalıyoruz. gece geç saatlere kadar oturuyoruz ben tedavi süreci sebebiyle alkol almıyorum ama ikisi her gece içiolar bende erkenden uykum geliyor ve yatıorum. odanın kapısını açık bırakıyorum bilerek arkadaşım gelio bana ii geceler diyip kapıyı kpatıp gidiyor. sonra sabaha kadar oturuyorlar. dün gece yine içtiler bende uyudum sonra 6 giibi tuvalete kalktım hala ayktaydılar. arkadaşım uyuyor gibiydi. eşime sordum neden yatmıosun diye. uykum yok dedi. sonra ben gittim yattım sinirlendim. sonra geldi uyudu arkadaşımda odasına gitti. ve benim kafam aklım beynim bütün hüğcrelerim şüphe içinde. ve biz onun evinde kalıyoruz. kuruntumu yoksa ihtimal varmı.:(( bana lütfennn akıl verinnnnn beklio olucam.

Seni üzmek istemem ama pek kuruntuya benzemiyor..

hııım şüpheli bir durum...çocukluk arkadaşı çocuklukta kalır,koca insanlar olmuşlar her türlü ard duyguyu taşıyacak yaştalar..kocan uyumuyorsa düşünceden uyuyamıyordur..keşkeler kafasında var sanırım..sen çocuk yapma bence bu kişiden..

kapıyı kapatmak niye yahu?
onu dedin bende bi karıncalanma oldu açıkçacı...
ya yapılanı ya da söyleneni bilme diyedir benim bildiğim. sesten rahatsız olsan sen kapatırsın kapıyı ona noluyo ki?
ben senin yerinde olayım arkadaşım hayatta şöyle bi durumda tedavi görmezdim ne olduğunu kavra önce olur ya tedavin olumlu yanıt verir yarın öbür günde çocuğum var günahtır ayrılmayayım der katlanırsın eğer ters bir durum varsa ya da bekar bir anne olursun iyi düşün derim ben
kapı meselesi benide işkillendirdi..saf olmayınız aman onlar yapmaz demeyiniz uyanık olun ,dua edin hayatınız altüst olmaz işaallah

kimseye güvenmeyin sonucta bu onun kız kardesı yada akrabası fılan degıl.arkadas.arkadasken evlenen cok cıft var .allah korusun ıcseler ıcseler kı ıcıyolarmıs zaten yatsalar mesela sızde onları sabah öyle görsenız cok ıcmısız sarhostuk hatırlamıyoruz deseler bu gidişle buda olur.cocukluk arkadasıda bir yere kadar madem öyle sizde bulun bı cocukluk arkadası sızde böyle samımı olun bakalım ıcın oturun sabahlara kadar esınız bu kadar normal karsılayıp gidip yatcakmı bakalım sizi basbasa bırakcakmı.bencede o evden cıkın rahatsız oluuyorum stres oluyorum deyın baska yerde kalın.

konu sahibi ne yaptınız ???? :44: :44: :44:

son durum nedir acaba ?????? :44: :44::44:

Son düzenleme:
bu kuruntu değil canım üzülceksin ama değil ya
ben başbaşa bırakmam dışarda yatar yıne onun evınce kalmam ki birde içeçekler o evi ıkısınınde başına yıkarım :47:
acayıp sınırlendım ya rabım yardımcın olsn canım

:53: Çok ama çok büyük şaşkınlıklar içinde okudum, inanamadım yok artık dedim. Erkek arkadaşım bile olsa asla böyle bir şeyi kabul edemezdim ki kocam olacak.! Siz orada hamile kalmak için tedavi olurken onlar her gece sabahlara kadar içiyor. Takdiri size bıraktım... İnşallah korktuğunuz başınıza gelmez..

eşini ve o hanımı başbaşa bırakıp yatmaya gidiyorsunnnn
ve onlar sabaha kadar beraber oturuyorlar
eşin senin yanında değil onunla vakit geçiriyorrr
sen bence bebek yapmayı birkere daha düşün bacım..
unutmaki ateşle barut yanyana durmazzzz :47:

O bir erkek ve arkadaşınızda bayan erkeğin nefsi o kadar kabarıkki bence burda görev kadınada düşer ne demek ya bi de bayanın evinde kalıyosunuz bi de beraber içmeleri falan orda kalmayabilirdiniz üzgünüm ama adam etkilenebilir kadında karşılık verebilir ve siz hiç bi önlem almıyosunuz pardon ama devir değişti artık kime güven kaldıki her gün kaç kadın ihanete uğruyor aldatılıyor ...ve sırf bu nedenle bi ton kadın boşanıyor bence evli bi adamın karısı uyurken içerde başka bi kadınla içip eğlenmesi normal mi hem ahlaki açıdan durum etik değil hemde durum dinimizcede doğru değil ...umarım yanılan ben olurum ve eşinizin aklından en ufak kötü bi şey geçmiyodur:50:

Benimde bir zamanlar en yakın arkadaşım ,çocukluk arkadaşım bir erkekti..Evimize evliykende geldi-gitti-kaldı..Fakat bu derece samimiyet bana bile tuhaf geldi..İçki olayı bence biraz olayı bozuyor...Sohbet muhabbet anlarım belli bir saate kadar... ama siz yatınca her iki tarafta noktayı koymalıydı diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Back
X