yukarda da anlattığım gibi.o bunun farkında değil ona bu konularla ilgili bişeyler anlattığım zamanlarda yani sıkıntılarımla ilgili yapay sorunlar çıkartıyorsun dyor.
mesela herşey onun istediği gibi olcak. biz kiradayken çıkardık dışarı gezerdik takılırdık çalışmamıza rağmen şimdi ev aldık bazen dışarı çıkıyoruz arada oda bi yemek bile ona ağır geliyor. söleyincede her dışarı çıktığımızda 100/200 harcanıyor sıkıntılarımız var borçlarımız var dyor neyse. bende düşünüyorum.şuanda 3,5 aylık bir bebeğim var emziriyorum insanın ister istemez içi geçiyor acıkmasada yani emzirdiğim için.1saatliğine dışardayız yada 2 ssatliğine yemek yemek zorundamız dyor.bari hiç değilse bir sor bişey yermisin dye onu bile unutmuş artık.bugün dışarı çıktık annem yengem 2oğlu ve ben kendiside abimle balığa gitti. dönüşte avm ye geldiler. bizi almaya biz öle patates kızartması çay felan atıştırmıştık sonra geldiler abim hemen eşini öptü.nbr felan ne yersiniz dye sordu. bizimki öle gelmiş oturuyor. hiç sormadı bile ben dedim bari sende bi küçük bi menü al bari dye oda zaten şimdi eve geçicez dye hemen geçiştirdi. insan ister istemez kırılıyor suratım düştü ve hemen bizimkilerin dikkatini çekti. bende yok bişey dedim ama anlaşışıyor yani. çok düşüncesiz biri oldu. anlamıyorum. sonra cinsellik konusunda da ayrı bir dert. ben resmen anneliğe takıldım kaldım.hiçgözüm orda değil3 aydır belki2yada en fazla 3 kez olmuştur oda ağrım oldu bile anlamadım. oda bu konularda hep benden beklenti içinde bende bana yaptıklarını düşünüyorum ve sinirleniyorum nedense kızgınım ve hiç içimden gelmiyor onunla bişey yaşamak hep zorla . şimdi ben bu sorunları nasıl aşıcağım ne denesem...
canım eşinle hiç açık açık konuşmayı denedin mi?
ebuş.. bi zamanlar seninle yazışmıştık:) konu açtığını görünce selam vereyim dedim cnm.
sıkıntına cidden cok üzüldüm.ne desem bilemiyorum bende öyle cok sıkıntılar atlattım ki.. yani diyeceğim su ki evlilikte en önemli sey sabır. bide yeni anne baba olmuşsunuz
anladığım kadarıyla (ki bu dünyanın en harika seyi olsa gerek) biraz bu yüzdende sıkıntı yasıyo olabilir.
cok bilmiş gibi yazmak istemiyorum lütfen kimse yargılamasın ama bence sabretmelisin cnm. ben o kadar cok seylere sabrettim ki ve ben kazandım.
benimde tek derdim hep annesine gidiyorduk her gece yemeği yiyip hadi yukarı çıkalım deyip bana fikrimi sormadan annesine gidiodu.
ama ben ara sıra tabi tartıştım ama daha cok sabrettim. yavaştan alışmaya başladı evimize. eskiden hergün anneme gidelim diyen adamı simdi ben haftada bi
kez hadi gidelim diye götürüyorum :) gerçekten su atasözüne cok inanıyorum'' SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ''
allah sana kolaylıklar versin canım.hem annelik hem bu sıkıntılar zordur eminim. ama bence esinle de ilgilenmeye calıs. bence biraz boş bırakmışsın onu.o da seni özlüyodur amadile getiremiyodur diye düşünüyorum.
aslıhancım bilemiyorum evlilikmi çocukmu yoksa herşey monotonlaştımı ondanmı?
bu sabah geldi ben tabi soğugum ona karşı iter istemez. oda ilgili nbr nasılsın felan dyor işte bende iyi dedim. sanki hiç bişey olmamış gibi davranıyor .sonra benim soğuk olduğumu görünce niye noluyor gel konuşalım felan dyor bende sen beni dinlemiyorsunki dyorum ne anlatcam.bi kulağından girip diğerinden çıkıyor dedim. sonra sen niye beni sevmiyorsun işte bune hareketler bazen espirili yaklaşmalar felan aslında hep espirilidir çogu şeye karşı çabuk unutur ama ben sinirleniyorum ve benim içimde birikiyor sonrada doluyorda doluyor.sabretmek bu noktada neye yarayacak bilemiyorum ama.zaten dublexs bir evde oturuyoruz yeni geçtik kiradaydık üst katında anne babası oturuyor bende tabi çocukla altta zaten onlarada ayrı bir düşkünlüğü var o koulardada çok tartışma yaşadık neyse.mal mülk hiçbir zaman umrumda değil işi iyi şükür para sıkıntısıda pek yok borçların dışında araç var seneye değişcekmiş arabayı felan bunları bana anlatıyor fakat nedense hiç umrumda değil bunlar huzurdan başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?