esimle ilgili gereksiz merakim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Esim kendimi bildim bileli hayatimda taa lise askim..10 senedir hayatimda guvenimi sarsacak kotu bisey yasanadik hic..ama gereksiz paranoyalar yasiyorum bazen mesela son zamanlarda watsap son gorulme saati kafama takiliyor simdi watsaba giriyorum bakiyorum esim cevrimici bekliyorum bi 5 dk kaliyo paranoyaklik boyle bisey olcak ki hemen kardesinin abisinin watsabina bakiyorum hani onlarda cevrimici olsa rahatlicam sanki..sonra seytan durtuyo kimle konusuyosun diye soruyum diyorum ama bunaltmakta surekli goz hapsinde tutmakta istemiyorum
Dun gece ben yattim o balkonda baya oturdu sicak dedi arabalara filan bakiyodu telefondan..sonra sabah kalkinca kendi watsabimi actim esimin sin gorulme saati gece 1.30 tabi merak ettim salak gibi is yerindeyken aradim canim dun gece sen kimle konustun ta 1.30 ta watsaptan dedim oda gayet sakin kimseyle konusmadim yatmadan once baktim oylesine sonra yattim zaten dedi bende hic uzatmadim yani gercekten beni huylandircak bi hareketi yok surekli kurcalamakta istemiyorum bugun bi 15 dk watsapta kaldi dedim kendi kendime dur sakin arayip hesap soruyo gibi kimle konusuyosun deme artik bunalcak dedim aramadim ama cok merak ettim aksam eve gelip o banyodayken baktim yazismalarina o saatlerde kimle konusmus diye..araba tamircisiyle arabayla ilgili biseyler sormus muhabbet etmis kendine dedim ki iyiki o an sormadim cocuk gibi denetliyo gibi olcaktim nasil kurtulcam bilmiyorm herseyde cok didikliyorum ayrintiya takiliyorum ha diceksinizki baska bi ugras bul adama sarmissin oylede degil nefes alcak vakit bulamicak kadarda yogunum isim gucum cocugum var ama adama taktim

Ortada birseyde yok guvenini sarsacak birsey yapmamis kendine hakim olmaya calis kendini daha cok yipratirsin

Ne güzel işte bişey bulamamissiniz hala mi dert ediyorsunuz?
İnsanin yaradilisinda mi var ne gerçek bi sorunu yoksa sorun çıkartıyor illa.
Hiç huzurunu bozmayin. Güvenin boş yere huylanmayin.

Kendine hakim ol esin onu sebepsiz yere kontrol etmeye çalıştığını anlarsa sıkıntı olur. Ayrıca aynı şeyin size yapıldığını düşünün.niye güvenmiyor diye ben çok üzülürdüm

Eşine söyle son goruntulemeyi kapatsin yoksa sen kafayı yiyeceksin :) gerçi sen çevrimiçi yakalarsin yine kafaya takarsin. .

Bence bir süre sonra sıkılıp birakacaksin bu alışkanlığını ama sormamaya özen göster yine de

Sonrada kadın niye yıpranıyor kendi elinden kendi yaptığından....

Offf, ben de oyleydim. Sevgilim oldugunda acigini ortaya cikarmak istercesine arastirirdim, whatsapp'ta kontrol ederdim devamli. Hangi siteye ne zaman, ne kadar sureyle girmis bakardim devamli. Arastirmalarimin sonuclarini alirdim cunku hissederdim falan.

Velhasil, sevgili olayi bana gore degil. Yalnizligin gozunu seveyim. Kafa rahat, huzur var.

Size gelince, bence cok takilmissiniz whatsapp olayina. Guveninizi sarsacak bir sey yasamadiysaniz boyle yaparak huzurunuzu bozmayin.

Eşinizin online olduğu kadar siz de online kalıyorsunuz belli ki. Ya o da sizi arayıp "15 dakikadır onlinesın, kiminle konuşuyorsun?" derse? Hoş değil böyle ithamlar bence.

Sebebini bilmiyorum ama paranoyak kadınların basına bir şekilde korktukları şeyin geldiğini çok gördüm.

Kötüyü mü çağırıyorsunuz ne..

Yapmayın. Huzurlu olun. Bir şey olmaz.

Eşimde sürekli siz gibi beni what upta görse hemen kimle yazıştıgımı merak eder aşırı sevmekten alakalı sanırım bende cözemedim ama hoşuma gidiyor

Biz buna rahat batması diyoruz :) biz kadınlar ne enerjiğiz ya.iş güç çoluk çocul olsada aynı anda kocamızı takip etme kapasitemiz mevcut.bende bikere bile kocamın açığını görmediğim halde ,illa akşamları o telini kurcalarım internet geçmişi falan :)

Aa bak net gecmişine hiç bakmadım o benimkine bakmıştır kesin

Aa bak net gecmişine hiç bakmadım o benimkine bakmıştır kesin
Valla benimkide bana bakıyo hep mesaj geldiği anda bende bakcam kimdenmiş der.annemden derim inanmaz gözüyle görür.ya nebiliim seven insan takip eder illaki ama tabi paranoyak boyutundaysa çekilemez ozaman özgüvensZliğe girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…