- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
O değilde ben ilk defa şuan takip ettiklerine baktım bu adam galiba gayKeşke sormayaydım ne güzel yaşıyodum kendi halimde böyle bir şaheserden bihaber![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değilde ben ilk defa şuan takip ettiklerine baktım bu adam galiba gayKeşke sormayaydım ne güzel yaşıyodum kendi halimde böyle bir şaheserden bihaber![]()
Zevkine hitap etmiş ki fotoğraflarını beğenip üstüne bir de mesaj atmış. Ayrıca kadın çok hoş ve çekiciyoo değilim ama eşimi tanıyorum. zevkine hitap etmez
Yani her yakışıklının olduğu gibiO değilde ben ilk defa şuan takip ettiklerine baktım bu adam galiba gayçokta şeyyapma yani :))
Bismillahirrahmanirrahim..
Eki Görüntüle 2222265
Bu adama her gün dm den evlenme teklif ettim 3 ay boyunca hepsini de redetti. İbrahim tatlıses mod on
Hahahahaha ta kendisi . üstelik her yorumu beğeniyo ve tek tek cevap veriyo yiğidim..
Bizzati takip ederim Sayın yakışıklı abimizi, her bir fotosunda laaaykım her bir zerrresinde gözüm vardır
![]()
YaaaaaKim o yakışıklı![]()
Kadının bir milyonu aşkın ziyaretçisi var.
İzleyenlerin yarısi erkek olsa hepsi eşini aldatıyor mu demek?
Cidden bu paranoyayla nasıl yaşıyorsunuz?
Ben de instagramdan 'pilotpatrick' in sıkı takipçisiyim. Yoo ne gezdiği yerler için ne başka birşey. Adam deli yakışıklı. Hatta o kadarrr yakisikli ki bu kadar olur!
Adamın kesinlikle pilotluğu-üniformasi falan çekici değil, benim de İtalyan bir pilot arkadaşım var ,sık sık buluştuğumuz,adam çöp :)
Pilot Patrick bambaşka...
O zaman ben de sevgilimi aldatmış sayılıyorum,öyle mi??
Ama patrick gel dese gitmez misinYaaaaa
Yıllardır ben de bayılıyorum patrik'emaşallah barekallah sübhanallah
Bu nasıl tatliliktir yav? Kaşı gözü, yandan gülüşü, göz süzüşü, hello everybody deyişiVallahi on numara adam.
Tee iki sene önce yine aynı böyle bir konuya Patrick örneğini yazmıştım, onu kopyalayım konu sahibi için de. Cevabım aynı olacak çünkü, kendimi yormayayim boşuna
Amaaan adamın elinde telefon, 24 saat selfie çekiyor-video alıyor. Kendine aşık bir adam.Ama patrick gel dese gitmez misin![]()
Patrick gel dese uçaktan hızlı giderim valla benAma patrick gel dese gitmez misin![]()
Binnur2 aramıza katılmana çok sevindik.Su ana kadar hiçbir paylaşımın olmamış ...ilk paylaştığın konu ise elalemin fotoğrafını paylasip "bu kadın benim eşimin tipi(?) değil çok şaşırdım" kıvamında....acaba eşinin hangi tipte bir kadınla yazismasi içini rahatlatır? İstersen eşinin de resmini gonder..."esin bu kadının tipi midir ?" onu da konusalim
Hahaha evet her zaman daha iyidir. Aslında bende hiç sevmem kendine aşık adamları hatta o kadar sevmem ki onlardan birine aşığımAmaaan adamın elinde telefon, 24 saat selfie çekiyor-video alıyor. Kendine aşık bir adam.
Ben sırf birlikte yola çıktığım insanlarin fotoğraf çekme sevdasindan bıktığım için yıllardır yalnız seyehat eden bir kadınım :) gelemem öyle şeylere...
Hem aynısının biraz çakması var elimde; daha kısası, daha çelimsizi, daha yuvarlak yüzlüsü, daha aknelisi, daha kötü ingilizcelisi,daha kötü saç kesimlisiama olsun.
Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir her zaman.![]()
Ben vazgeçtim gitmiyorum hem çok foto çekiyomuş hem de gay olabilirmişPatrick gel dese uçaktan hızlı giderim valla ben![]()
Siz niye bana yükseldiniz şimdi
Yaptıkları işleri veya bazı söylemlerini takdir ettiğim insanlara sosyal medyada yazmışlığım vardır bu takdirimi. Bir kısmı da yarı ünlü veya eski ünlü insanlardı, oyuncu şarkıcı vs. Bazıları sağolsunlar dönüş yaptılar. Uzun uzun konuştuklarımız yazıştıklarımız da oldu. Ne yani mesaj attım diye adama sevişme mi teklif ettim?
Konu sahibinin eşi sırf fiziksel görünümü için kadına yazmış muhtemelen, çünkü mesajın içeriğini bilmiyoruz. Öyleyse bile ben güler geçerdim he o da sana bakacak diye. Adriana Lima'ya yazsa da aynı şey yani. Sevmediğim ünlülere yazacak kadar zevksiz olmasın yeter.
Eğer are you sex düzeyinde liseli ergen gibi abazalık dolu bir şey yazmadıysa ben güler geçerim yani. Hepsi senin mi bebeğim uff falan yazdıysa da adamın kadınlara mesaj atmasına değil bu kadar sığ, abaza olmasına üzülürüm.
Eşinizin cinsel eğilimi var başkalarına bunu hemen konuşun bidaha yapmaması gerektiğini hoşlanmadığınızı falan dile getirin kıskançlık ne alaka istese ulaşamaz o kadına kafasında fantezi kurmuş belli tam kızılacak bişey sen başka adamı beğensen ne tepki verirMerhaba, eşimle dört senedir evliyiz. Genel itibariyle pek bir sorunumuz yok. Birlikte sık vakit geçiririz. Ama son zamanlarda sosyal medyada çok dolaştığını farkettim. Konuyu biraz anneme ve kardeşime de açtım hatta ama üstünde durmadık tabi. Birgün o işteyken bilgisayarında bu fotoları gördüm. Tabi başta anlam veremedim. Birkaç gün sonra instagramın da beğendiğin yorum yaptığı fotoları farkettim. Ona biraz durumdan bahsetmek istedim ama boşuna kıskanç görünmek de isteniyorum. Acaba diye düşünmeye başladım bir hayranlığı mı var. Arkadaşlarımla daha konuşmadım hiç bunu çünkü biraz önyargılı olabiliyorlar. O da gerçekten saçma geldi, çünkü kadın bence hiç güzel değil. Bu kadın onun tipi olduğunu pek düşünmezdim.
Benim en çok moralimi bozan ona özel mesaj yazmasıydı. Ama bu konuyu ona bugün açacağım. Sizce bu da aldatmak değil mi ?
Eki Görüntüle 2222161
Eki Görüntüle 2222162
Eki Görüntüle 2222163