Eşimle ilişkim normal mi ??

Yorumlariniz için çok çok teşekkür ederim .
Her durumda gerçekten konuşmak gerekiyormus :) trip atarak hiç bir yere varılmıyor. 4 günün sonun da oturup konuştuk ve birbirimizi anladık. Inşallah daha kötülerini yaşamayız . Allah herkese huzur , mutluluk verein inşallah.

Evlilik de çiftlerin birbirine nefes alanı bırakması lazım. Sürekli aşkım canım cicim olmaz ki zaten. Ama eşinin sakasina bile sevmiyorum demesi çok kırıcı. Kavga ederek değil de güzelce konuşarak halletmeye bakın. Temeli sağlam olsa gerek evliliginizin

Selam kk hanımları,
Son günlerde aklıma takılan ve beni üzen bir durumu sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben 2,5 yıllık evliyim ve 7 aylık bir kızım var.
Eşimle ilk zamanlar çok güzeldi beraber vakit geçirirdik . Mutsuz olduğumu hiç hissetmemiştim.
Ama son zamanlarda sürekli telefonunda oyun oynamaya başladı. Evde beraberken bile sürekli elinde telefon 24 saat oyun oynuyor . Arkadaşlarıyla eskiden çok sık görüşmezdi ama artık haftada 1 hali saha maçı ve hafta da 1 , 2 kerede buluşmalar olmaya başladı .
Ilk zamanlarda bana güzel sözler söyleyip beni sevdiğini söylerdi ama artık hiç söylemiyor, beni hoş tutacak şeyler yapmıyor . Artık kendimi mutsuz hissediyorum . 2 gün önce şu telefonu hatrim için bugünlük bırak dedim bırakmadı bende mesafeli davrandım oda hic yanaşmadı benim yaptığım mesafenin 2 katını yaptı. Akşam konuşunca da sen hatalisin once sen özür dile dedi.
Dün de yine dayanamadım yaklaşayım dedim munzurluklar yaptım filan beni seviyor musun diye sordum sevmiyorum dedi " o anda ciddiyetle söylemedi ama çok alındım " gece yanında uyumadım.
Sabah niye başka yerde yattin dedi cevap vermedim . Oda ustelemedi. Şimdi de yine konuşmuyoruz.
Artık mutlu olmadığı mi hissediyorum . Sizin evliliklerinizdede böyle şeyler oluyor mu ?
Yoksa yol yakınken bitirmeli mıyım bilmiyorum .
Ama son günlerde çok mutsuz hissediyorum . Benimle ilgilenmeyen sevdiğini söylemeyen bir eşim var .
Sizce bende de hata var mı?
Şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim .
Hemde ailem bulunduğum şehirden 3 gün önce taşındılar yanında olması gereken zamanda oda beni yalnız bıraktı:KK43:
Yani ne boşanmasıı Allah aşkına bu kadar basit olmamalı bir evliligin bitmesi. Evlilikte denge önemlidir . Olabilir yani evliliginizde dalgalanmalar olacaktır kavga tartışma da olacaktır bunların üstesinden gelmelisiniz. Eşinizin şakada olsa söyledigi yanlış. Ama bazı insanlar bazen bi dönem herşeyden sıkılırlar bunu bende yaşıyorum mesela yemek yapmaktan evi temizlemekten eşimle yatıp eşimle kalkmaktan yani bu monotonluktan sıkıldıgım oluyor ama ne yapıyorum iki üç gün kendimi dinleyip tekrar hayatıma olması gerektigi gibi devam ediyorum.eminim üstesinden geleceksinizdir. Bu arada benim eşim hiç iltifat etmez :))

Her durumda gerçekten konuşmak gerekiyormus :) trip atarak hiç bir yere varılmıyor. 4 günün sonun da oturup konuştuk ve birbirimizi anladık. Inşallah daha kötülerini yaşamayız . Allah herkese huzur , mutluluk verein inşallah.
Amin canım benim çok sevindim halletmenize . İnanki bende eşime sinirlendigim zaman hemen sıcag sıcagına konu açardım sinirim geçincede barışırdık konuyu açtıgımla kalıyordum ve artık eşimle ilgili sorunları kendim çözmeye karar verdim . Herşeyin başı inanki saglıklı iletişimden geçiyor. Çekinmeden kırmadan karşılıklı konuşmak herşeyi düzeltmeye yetiyor

Sende hatalısın demiş,ondan önce ne oldu da öyle söylüyor? Eşine karşı sen yeterince ilgili misin yoksa hep ondan mı bekliyorsun? Bazen farkında olmadan bizim de hatalarımız oluyor. Demek ki evde bir sorun var ki sürekli telefon elinde. 24 saat diyorsunuz.
Yani kafasını hiç o telefondan kaldırmıyor. Benim eşim de telefon yada bilgisayarla uğraşıyor ama ara verip yanıma gelip öpüyor sevdiğini söylüyor. İlgi göstermeniz gereken bir durum olabilir. Bütün ilgi kızınıza kaydıysa o da zamanını öyle geçiriyor olabilir. Siz değişmeyi deneyin, bebek geldikten sınra erkekler değişiyor biraz da ilgisiz kaldıkları için oluyor bu..

Çok sevindim sizin adınıza

Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah bir ömür boyu birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yaşarsınız

Huzuru ve saygıyı bozacak davranışlardan uzak durmanız dileğiyle
İkiniz için geçerli

İyi geceler :KK39:

Ya bi insan sevgisini ilgisini belki belli edemez söyleyemez ama bu kadar da dangoz olunmaz ki. Yav zaten ilgi yok bi de " sevmiyorum " demesi cok itici. Hic mi kirilmanizdan uzulmenizden korkmuyor ?! Bana normal gelmedi ilişkiniz. Tekrar belirtiyorum sevgisini belli edemiyor olabilir ama bu kadar kırıcı ve düşüncesiz olmasın bari.

Olur öyle şeyler canım ya,sevgiliykenki yeni evliykenki gibi olmuyor malesef ilişki..
Geçenlerde gezdik ettik herşey iyi güzel,eve dönerken arabada abuk subuk höt höt attı tuttu bi konuda,sinirimi bozdu. Kırkta bir kapris yaparım ben. Hadi azıcık yapayım dedim bakalım napıcak. Eve gelince salona gitti kumanda yapışık ikizi zaten,tv izlemeye başladı. Ben de normalde salona gider otururum ama bu kez mutfağa gittim,hani gelicek mi acep arkamdan diye. Bekliyorum yok,bekliyorum gelmiyo adam:confused:
Saate bakıyorum dizim var hiç de kaçıramam ama kendim de gidemem o kadar ayrı takıldıkdan sonra. Watsapptan yazdım,"canımı sıktın,bi gönül almıyosun " Cevap;"alınganlığın tuttu,muayyen gününe veriyom"
Ben;" ben de senin öküzlüğüne veriyorum"
Güldü yüksek sesle,duydum.:cool:
Yazdım "gel beni al çabuk,dizim kaçıyor"
Cevap:"tmm"
Geldi aldı vs..

Romantizm,üzerine titreme,hassasiyet boyutu bu bizim de. Ama bu demek değil ki,sevgi yok..Rahat olalım,sıkmayalım,sıkılmayalım..

Olur öyle şeyler canım ya,sevgiliykenki yeni evliykenki gibi olmuyor malesef ilişki..
Geçenlerde gezdik ettik herşey iyi güzel,eve dönerken arabada abuk subuk höt höt attı tuttu bi konuda,sinirimi bozdu. Kırkta bir kapris yaparım ben. Hadi azıcık yapayım dedim bakalım napıcak. Eve gelince salona gitti kumanda yapışık ikizi zaten,tv izlemeye başladı. Ben de normalde salona gider otururum ama bu kez mutfağa gittim,hani gelicek mi acep arkamdan diye. Bekliyorum yok,bekliyorum gelmiyo adam:confused:
Saate bakıyorum dizim var hiç de kaçıramam ama kendim de gidemem o kadar ayrı takıldıkdan sonra. Watsapptan yazdım,"canımı sıktın,bi gönül almıyosun " Cevap;"alınganlığın tuttu,muayyen gününe veriyom"
Ben;" ben de senin öküzlüğüne veriyorum"
Güldü yüksek sesle,duydum.:cool:
Yazdım "gel beni al çabuk,dizim kaçıyor"
Cevap:"tmm"
Geldi aldı vs..

Romantizm,üzerine titreme,hassasiyet boyutu bu bizim de. Ama bu demek değil ki,sevgi yok..Rahat olalım,sıkmayalım,sıkılmayalım..
Ya söylemez çok mesela ama her sabah işe giderken beni öper öpmeden çıkmaz,günde arar bir kaç kez, 4 ,5 ayda bir çiçek alır filan ama insan kulağıyla da duymak istiyor . Birde ben sorunca üstüne öyle bir cevap alınca kırıldm. Neyse özür diledi tabiki seviyorum o an uykulu , sinirle söyledim dedi şimdilik hallettik inşalla daha kötüsünü yaşamayız:)

Ya söylemez çok mesela ama her sabah işe giderken beni öper öpmeden çıkmaz,günde arar bir kaç kez, 4 ,5 ayda bir çiçek alır filan ama insan kulağıyla da duymak istiyor . Birde ben sorunca üstüne öyle bir cevap alınca kırıldm. Neyse özür diledi tabiki seviyorum o an uykulu , sinirle söyledim dedi şimdilik hallettik inşalla daha kötüsünü yaşamayız:)
Ağızdan çıkan her lafı ciddiye alıcak olsaydık ohoo..
Bence gayet iyi durumdasınız canım maşallah..
Dert etme..

Bizler her an duymasak da hissederiz,biliriz sevildiğimizi değil mi..
Dilinde olsa,içinde olmasa daha mı iyi!?

Ağızdan çıkan her lafı ciddiye alıcak olsaydık ohoo..
Bence gayet iyi durumdasınız canım maşallah..
Dert etme..

Bizler her an duymasak da hissederiz,biliriz sevildiğimizi değil mi..
Dilinde olsa,içinde olmasa daha mı iyi!?
Aynen çok haklısınız:) her şey dört dörtlük olmuyor bazı şeyleri de alttan almamız gerekiyor :)) Allah herkese mutluluk versin inşallah:))

Ya trip atmayın ya da attığınız tribi devam ettirin. Bu şekilde kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Önce mesafe koyup sonra muzurluk yaptığınızda adam “nasılsa dayanamıyor her türlü affeder” diye öküzlüğüne devam ediyor.

Ya trip atmayın ya da attığınız tribi devam ettirin. Bu şekilde kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Önce mesafe koyup sonra muzurluk yaptığınızda adam “nasılsa dayanamıyor her türlü affeder” diye öküzlüğüne devam ediyor.
Haklısınız ama işte çok uzatan bir yapım yok uzatmayayım düşüncesiyle gitmistim yanina . Yanı şimdilik konuştuk hallettik gibi hatasının farkında özür diledi zaten ama inşallah tekrarlanmaz .

hayatım bu erkekler istanbullu gelinin faruk karakteri değil
süreyya gibi olamayız
hiç bir evlilikte anlattıgınız gibi sürüp gitmez
bence fazla takılmayınçyatak ayıracak kadar birşey göremedim

Back
X