eşimle ilk bebek hakkında konuşmamız

Canım yanlış anladınız yada yanlış ifade ettim kıskançlık huyum yoktur.kıskancak olsam çok sebebim var.hele hele kendi canımdan kanımdan olanı kıslanmam demek istediğim hadi olur ya bazı babalar cocuğu hasta ettin çocuğa şunu yapmalısın ben çocuğumla uyucam.sen evi temizle ben çocuğu gezdirceem.Yani korkum karı koca ilişkimiz çok az kalarmı. Yani öğrenmek istediğim eşlerinizde nasıl bi değişim oldu.yoksa benim KV eşime hala bebek gibi davranır onlara gidince çantama bir kutu süt koyar oğlu içsin Die. Gizli gizli ii yemek yapıp yapamadımı sorar eşime beraber olunca kolunun altından ayırmaz ama ben annedir olabilir.der geçerim sorun yapmam
Doğmamış bebeğe don biçmek bu olsa gerek :KK70:Bence de çocuk yapmamalısın. Hazır değilsin çünkü. Hem çocuk için hem senin için hemde eşin için sıkıntı olacak belliki.

Evet canım herkez senin kadar şanslı deil işte sen kendini mutluluğun ortasında bulmuş olabilirsin ama ben mutluluğu kendim kazanıyorım senin gibi hadi sevilecek bir bebek yapalım diyemiyorm bu bebek benim ilişkimi nasıl etkiler diorum. Sonuç büyüyünce çocuğumun mutlu bi ailede olmasini dilerim. Benim önüme sunulmadı o büyük aşk kendim kazandım allahın izniyle beni kötü etkilicek evliliğimi kötü etkilicek bir bebek olacaksada rabbim vermesin büyüyünce anne beni hiç doğurmadaydın demesindrnse senin o hiç bişeyi düşünmeden tek eksikliği bebek olan o musmutlu aileleri görüp özenecekse hiç olmasın. Evet bu kadarda caniyim canım yorumda yazma sen lütfen benim yaşadıklarımı yaşamadığın için anlayamassın benim endişelerimi
burası herkese acık bir yer sen karısamazsın işine gelmeyen yorum aldıgında sen yorum yazma demek senin gibi terbiyesize yakısır anca :63:

Hala iyilesememissiniz. Once tedavinizi bitirin bu sacma dusunceler biter insallah. :/

Canim bende cocuk istemeyenlerdenim
Yani simdilik yada bilmiyorum ya........
Esinin senin bi psikolojik destek aldgini bile bile istemesi cok tuhaf
Once seni dusunmeli
Sonra bebegi

Istemiyosaniz dogurmayin.esim istiyor diyede cocuk falan dusunme hamile oldugunu ogrendigin andan sen olunceye kadar cok buyuk sorumluluk simdiden esim ona ilgisini verirde bende kiskanirim felan diye dusunuyosan hic dusunme.

burası herkese acık bir yer sen karısamazsın işine gelmeyen yorum aldıgında sen yorum yazma demek senin gibi terbiyesize yakısır anca :63:
Ben sana benden ii anne olurmu olmazmı Die soru mu sordum yorum yapıosun ben eşler nası oluyo korktuğum başıma gelirmi Die sordum hem karışırım benim sorunum sanane

Ben sana benden ii anne olurmu olmazmı Die soru mu sordum yorum yapıosun ben eşler nası oluyo korktuğum başıma gelirmi Die sordum hem karışırım benim sorunum sanane
Git başkalarına yap komik yorumlarını ben istemiyorum senden yorum almak

siz anne olmaya hazır değilsiniz canım bir psiko tedavide onun için görün... sendromlara girersiniz maazzallah kafanızda olumlamadan çocuk sahibi olmayınız!...

Evet canım ben çok kıskancım kocamıda çok seviyorum varmı başka söylücen

Back
X