- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
6 yillik evliligimde ilk defa yataga küs giriyoruz. Annesi ve babasi cocugumuzla ilgili aciklayamadigim bir sorunumuzda bize yardimci olmadi. Bütün yükü ailem yüklendi. O zamanlar nasilsiniz, torunumuz nasil demeyen insanlar simdi cok özledik diye ariyor. Cok kizginim hem de cok. Ben cok zaman aramalarina cevap vermiyorum. Acarsam da kisa kesip kapatiyorum. Esim basta annesiyle konusmuyordu. Seni buyutmus bu yasa getirmis bu yuzden kusemezsin vs diye yumusattim onu. Simdi cok pismanim. Benim icimde yanardaglar patliyorken onlar her sey normal gibi takiliyor. Son nokta ise aksam yasandi. Cocugu uyutucam, babam aradi torununu özlemis konusturayim öyle yatir dedi. İstemeye istemeye ok dedim. Sonra bir baktim daginik yatak odamda görüntülü konusturuyor!! Zaten artik o insanlara tahammul edemiyorum üstüne bu olay beni delirtti. Esim tartismaz icimdekileri anlatamadim bile. Cocuk uyuyunca ben de uyuycam diye sinirle ayrildim yanindan. İcimde firtinalar kopuyor ne kavga edebiliyorum ne derdimi anlatip rahatlayabiliyorum. O da yanimda horul horul uyuyor