Esimle ilk defa yataga küs giriyoruz

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
6 yillik evliligimde ilk defa yataga küs giriyoruz. Annesi ve babasi cocugumuzla ilgili aciklayamadigim bir sorunumuzda bize yardimci olmadi. Bütün yükü ailem yüklendi. O zamanlar nasilsiniz, torunumuz nasil demeyen insanlar simdi cok özledik diye ariyor. Cok kizginim hem de cok. Ben cok zaman aramalarina cevap vermiyorum. Acarsam da kisa kesip kapatiyorum. Esim basta annesiyle konusmuyordu. Seni buyutmus bu yasa getirmis bu yuzden kusemezsin vs diye yumusattim onu. Simdi cok pismanim. Benim icimde yanardaglar patliyorken onlar her sey normal gibi takiliyor. Son nokta ise aksam yasandi. Cocugu uyutucam, babam aradi torununu özlemis konusturayim öyle yatir dedi. İstemeye istemeye ok dedim. Sonra bir baktim daginik yatak odamda görüntülü konusturuyor!! Zaten artik o insanlara tahammul edemiyorum üstüne bu olay beni delirtti. Esim tartismaz icimdekileri anlatamadim bile. Cocuk uyuyunca ben de uyuycam diye sinirle ayrildim yanindan. İcimde firtinalar kopuyor ne kavga edebiliyorum ne derdimi anlatip rahatlayabiliyorum. O da yanimda horul horul uyuyor :bicak:

Öncelikle Allah yardım etsin sağlıkla ilgili bir konuysa çok geçmiş olsun... 6 yıllık evlilikte ilk küs girmenizse yatağa gerçekten çok şanslısınız 2 yıllık evliliğimde daha kaç kere küs olcaz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Takılmayın yatma vakti olduğunu biliyorlardır insanız sonuçta her zaman derli toplu olmak imkansız eskiden olsa kaldırın dökülün rahatlayın derdim artık bırakın öyle kalsın sizin gönlünüzü alsın sizde sessizleşin diyebilirim anca umarım hep mutlu olursunuz.

Öncelikle Allah yardım etsin sağlıkla ilgili bir konuysa çok geçmiş olsun... 6 yıllık evlilikte ilk küs girmenizse yatağa gerçekten çok şanslısınız 2 yıllık evliliğimde daha kaç kere küs olcaz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Takılmayın yatma vakti olduğunu biliyorlardır insanız sonuçta her zaman derli toplu olmak imkansız eskiden olsa kaldırın dökülün rahatlayın derdim artık bırakın öyle kalsın sizin gönlünüzü alsın sizde sessizleşin diyebilirim anca umarım hep mutlu olursunuz.
Cok tesekkür ederim :KK200:

Nolur ki daginik odada konustular diye? Babasi hic daginik oda gormemis mi yani pasa hazretleri mi kendisi? Ev hali sonucta.
Madem cok onemli odanin toplu olmasi söyleseydiniz de toplasaydi esiniz veya siz toplasaydiniz.
Anlattigim seylerden dolay genel olarak ailesine kizginim ve ihtiyacimiz varken aramayip simdi torunlarini “özlemeleri” bana samimi gelmiyor. Daginik oda artik patlama noktamdi sadece.

Anlattigim seylerden dolay genel olarak ailesine kizginim ve ihtiyacimiz varken aramayip simdi torunlarini “özlemeleri” bana samimi gelmiyor. Daginik oda artik patlama noktamdi sadece.
Ozlemis olabilirler ama o konuda abartiyorsunuz. İhtiyaciniz oldugunda onlar musait olmamis da olabilirler

basiniza gelenin bir benzeri bizim de basimiza gelmisti. İlgilenmediler vs noldu unutuldu gitti :) bence esinizle bu durumu cok uzatmayin. Belki ilerde olmadik anda onlar olur yaninizda. Simdiye kadar iliskiniz iyi ise devam edin ailesiyle eskisi gibi olun. Size bir isleri dusunce misilleme yaparsiniz anlarlar.

Ama su 6 yillik evlilikte ilk kez küs girmenizi tebrik ederim :) tam bir küs girmek de degil aslinda. Siz küsmüssünüz esiniz tartismamis.

Büyük konuşmayayım ama ben olsam saçının telini göstermezdim çocuğumun. Ama siz eşinizi yumuşatarak çok büyük bir sevap işlemişsiniz. Şunu da belirteyim anne baba evlat arasında çok değişik bir bağ var. Ne olursa olsan hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ederler. Annem babam ne yapmış olursa olsun onlara ne kadar kızarsam da kızayım, eşimin onlar için konuşacağı tek olumsuz kelime beni çileden çıkarır. O yüzden siz de onlar tepkinizi belirtin ama bu şekilde küsmeyin. Bu isten siz zararlı çıkarsınız. Tavsan daha küsmüş misali.

6 yillik evliligimde ilk defa yataga küs giriyoruz. Annesi ve babasi cocugumuzla ilgili aciklayamadigim bir sorunumuzda bize yardimci olmadi. Bütün yükü ailem yüklendi. O zamanlar nasilsiniz, torunumuz nasil demeyen insanlar simdi cok özledik diye ariyor. Cok kizginim hem de cok. Ben cok zaman aramalarina cevap vermiyorum. Acarsam da kisa kesip kapatiyorum. Esim basta annesiyle konusmuyordu. Seni buyutmus bu yasa getirmis bu yuzden kusemezsin vs diye yumusattim onu. Simdi cok pismanim. Benim icimde yanardaglar patliyorken onlar her sey normal gibi takiliyor. Son nokta ise aksam yasandi. Cocugu uyutucam, babam aradi torununu özlemis konusturayim öyle yatir dedi. İstemeye istemeye ok dedim. Sonra bir baktim daginik yatak odamda görüntülü konusturuyor!! Zaten artik o insanlara tahammul edemiyorum üstüne bu olay beni delirtti. Esim tartismaz icimdekileri anlatamadim bile. Cocuk uyuyunca ben de uyuycam diye sinirle ayrildim yanindan. İcimde firtinalar kopuyor ne kavga edebiliyorum ne derdimi anlatip rahatlayabiliyorum. O da yanimda horul horul uyuyor :bicak:
Tatlım kaynananlar çocuğunu severken sürekli laf sok. Aman yavrum sakın hastalanma yoksa seni sevmezler de. Torununu arayıp sormayanlar torununu sever olmuş diye hep laf sok kadını çıldırt.

belki de eskiden yaptıklarının pişmanlığı yeni çökmüştür, bir şekilde vicdanlarını rahatlatmak istiyorlardır, düzelmiş olabilirler. konu ne kadar ciddi bilmiyoırum ama insanlar pişman olabiliyor zamanla..
dağınıklığa ise hiiiç takılmayın onun lafını yapacak insanlarsa zaten düzgün olsa da bir yolunu bulup eleştiri yaparlar.

Niye onlara söylemiyorsunuz kırıldığınızı? Yanımızda olmadınız destek olmadınız diye. Bence eşinizle bu konuda kavga etmeyin, o da farkında zaten ama anne babası olduğu için ses çıkaramıyor.

Brnim eşimde dağınık salonda konuşuyor hemde 2 görümce ve kayınvalidem ile toplu görüntülü😳😳
Hiç ses etmiyorum özellikle oda dağınık bakı in demiyor ki 😁 😁 😁 😁
Kendi kendine konuşuyor..
He evim dağınıkken tutup birini getirse o zaman bende küserim 😁😁😁

Back
X