eşimle kavga ettik sinirlerim çok bozuk

enzey

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
130
3
296
İzmir
kızlar son günlerde eşim canımı çok sıkıyor bu gün.telefon açıyorum hemen kapatmaya çalışıyor,evdeyken birşeyler söylüyorum beni doğru dürüst dinlemiyor ya tv'yle ya da başka bişeyle ilgileniyor defalarca tekrarlıyorum ancak öyle dinliyor bu da benim çok sinirimi bozuyor.bu gün sabah işi vardı dışardaydı bende birşey söylemek için aradım,hemen kapatmaya baktı yine bende sinirlendim kapattım.5 dk sonra kendi aradı açmadım ,bir 5 dk sonra tekrar aradı bu sefer açtım' niye bakmıyorsun tlfonuma ' dedi.ben de 'canım istemedi dedim,neyse eve geldi ben de açtım ağzımı 'bir daha seni arasam tlfonla ölüm kalım dışında dünyanın en .di insanıyım dedim sende beni birdaha arama tlfonla kesinlikle dedim oda tamam dedi.ben kavga edince hemen konuşup çözmeye çalışırım genelde,o öyle sessizce durur ,yada bağarır sonra tv izlemeye devam eder tv ye benden daha fazla önem veriyorsun diyorum saçmalama diyor.bu hareketleri ondan soğutuyor beni.aranızda aynı sorunu yaşayan var mı?şimdi yine tv izliyor.:47:

Bazen ben de senin gibi fevri davranıp çok üstüne gittiğim oluyor...Bilmiyorum ama artık sorun çıkarmaktan zevk aldığımdan falan şüphelenmeye başladım...
Dün eşimin arkadaşı ve eşiyle dışarı çıktık..Adamın eşine karşı davranışlarını görmen lazımdı...Kız birşey almak istiyor yalvarıyor resmen kartını istiyor borcumuz var deyip vermedi kız da kendi de devlette çalışıyor halbuki..Veya benim yanımda kıza bağırıyor "acele etsene kızımmmmm" diye, kapıya vuruyor kıza sinirlenip...
Bunlara görünce eşimi dünden beri durup durup öpüyorum inan ki:27:

Diyeceğim o ki, eğer eşin daha büyük sorunlar çıkarmıyorsa, başkasının yanında seni aşağılamıyor ya da sana kötü söz şiddet uygulamıyorsa fazla büyütme derim..Mesela o sana birşey deyince sen de aynısını yap "hııı duymadım dinlemiyordum" falan de gül hatta...
Ufacık bir kıvılcımdan çok rahat tartışmalar çıkabiliyor ama düzeltmesi zaman alıyor...

Bazen ben de senin gibi fevri davranıp çok üstüne gittiğim oluyor...Bilmiyorum ama artık sorun çıkarmaktan zevk aldığımdan falan şüphelenmeye başladım...
Dün eşimin arkadaşı ve eşiyle dışarı çıktık..Adamın eşine karşı davranışlarını görmen lazımdı...Kız birşey almak istiyor yalvarıyor resmen kartını istiyor borcumuz var deyip vermedi kız da kendi de devlette çalışıyor halbuki..Veya benim yanımda kıza bağırıyor "acele etsene kızımmmmm" diye, kapıya vuruyor kıza sinirlenip...
Bunlara görünce eşimi dünden beri durup durup öpüyorum inan ki:27:

Diyeceğim o ki, eğer eşin daha büyük sorunlar çıkarmıyorsa, başkasının yanında seni aşağılamıyor ya da sana kötü söz şiddet uygulamıyorsa fazla büyütme derim..Mesela o sana birşey deyince sen de aynısını yap "hııı duymadım dinlemiyordum" falan de gül hatta...
Ufacık bir kıvılcımdan çok rahat tartışmalar çıkabiliyor ama düzeltmesi zaman alıyor...

eşiminle başka bir sorunumuz yok şükür ,öyle kimsenin yanında kırmaz,şiddet falanda uygulamaz ama işte bazen bu umursamaz tavırları canımı çok sıkıyor son günlerde fazlalaştı.gerçi işleri biraz durgun bu ara onada çok takıyor kafasını kendi işi, mesela bu gün yemek hazırladım yemeğe çağardım kulaklıkla müzik dinliyordu ben de bir kaç defa seslendim duysun diye bu sefer o bağırdı niye çağırıyorsun diye.ben de yemeğin hazır olduğunu söyledim tamam dedi sonra özür diledi.ama bizde sürekli böyle oluyor hep bu şekilde davranıyor sonra özür diliyor sıkılıyorum artık.

Aşağıdaki mizansen, gerçeğe ayna tutuyor sanki. Açıkçası bana tokat gibi geldi ve çoğu zaman
olayları köpürtebildiğimizi düşünmeme sebep oldu. Karşımızdakinin tavırlarını her zanam doğru mu okuyoruz acaba?
Onu izlediğimizin yarısı kadar kendimizi izlesek tamamen masum olduğumuzu mu görürdük?

644689_149751355164669_2076280928_n.jpg

Ortada çok büyük bir sorun yok.
Belki o an müsait degildi,
kaldı ki 5 dk sonra tekrar aramış sizi....

Siz biraz tezcanlısınız sanırım.

Bu gibi şeylerle ilişkinizi yıpratmayın lütfen...

Ortada çok büyük bir sorun yok.
Belki o an müsait degildi,
kaldı ki 5 dk sonra tekrar aramış sizi....

Siz biraz tezcanlısınız sanırım.

Bu gibi şeylerle ilişkinizi yıpratmayın lütfen...

haklısınız sanırım ama işte sizde bilirsiniz biz kadınlar birazda dinlenilmek istiyoruz bazen buna bağlı olarak sinirlenebiliyoruz ama dedğim gibi bunu son zamanlarda hep yaptığı için çok fazla biriktirmiştim içimde.neyse çok teşekkür ederim hepinize rahatladım biraz,konuyu açarken inanılmaz sinirliydim çünkü.

eşiminle başka bir sorunumuz yok şükür ,öyle kimsenin yanında kırmaz,şiddet falanda uygulamaz ama işte bazen bu umursamaz tavırları canımı çok sıkıyor son günlerde fazlalaştı.gerçi işleri biraz durgun bu ara onada çok takıyor kafasını kendi işi, mesela bu gün yemek hazırladım yemeğe çağardım kulaklıkla müzik dinliyordu ben de bir kaç defa seslendim duysun diye bu sefer o bağırdı niye çağırıyorsun diye.ben de yemeğin hazır olduğunu söyledim tamam dedi sonra özür diledi.ama bizde sürekli böyle oluyor hep bu şekilde davranıyor sonra özür diliyor sıkılıyorum artık.

Bak sen de diyorsun işleri durgun bu aralar diye..Belki ona kafasını takıyor..
Destek ol bu zamanlarda mesela birşey mi konuşacaksın, otur yanına sokul iyice bak bakalım duyuyor mu duymuyor mu :1:
Boşver büyütme diyorum ya neler var valla..Huzurunuzu bozma huzursuzluk kadar kötü birşey yok evin içinde...

Bak sen de diyorsun işleri durgun bu aralar diye..Belki ona kafasını takıyor..
Destek ol bu zamanlarda mesela birşey mi konuşacaksın, otur yanına sokul iyice bak bakalım duyuyor mu duymuyor mu :1:
Boşver büyütme diyorum ya neler var valla..Huzurunuzu bozma huzursuzluk kadar kötü birşey yok evin içinde...
[/QUOTE
iş konusunda elimden geldiği kadar destek oluyorum zaten oda bu konuda hep tşk eder bana' başkası olsa çekmezdi bu şartları ' der ama tabi maddi boyutunu kastediyor eşim.yinede haklısın ,neler var hayatta.insan sakin kafayla ve farklı fikirlerle daha sağlılı düşünüyor :9: tşk ederim canım...

tepkin çok çok fazla olmuş.
kendinden soğutuyorsun bence.

sen böyle yaptıkça senden olabildiğince kaçmaya bakacak haberin olsun.

Son düzenleme:
Aşağıdaki mizansen, gerçeğe ayna tutuyor sanki. Açıkçası bana tokat gibi geldi ve çoğu zaman
olayları köpürtebildiğimizi düşünmeme sebep oldu. Karşımızdakinin tavırlarını her zanam doğru mu okuyoruz acaba?
Onu izlediğimizin yarısı kadar kendimizi izlesek tamamen masum olduğumuzu mu görürdük?

644689_149751355164669_2076280928_n.jpg

bayıldım ya gerçekten biz abartmayı seviyoruz galiba canımız kavga etmek istiyosa ne yapıp edip bir sebep buluyoruz.

Back
X