Esimle kavga ettik :(

eşin yaşlı değil bu yaşta milyonlarca insan çalışıyor dünyada
kaldı ki sizin maddi sıkıntılarınızda varmış.bu durumda eşin mutlaka çalışmalı
onunla konuşup ikna etmelisin canım
oğluyla olan ilişkisi bana karışık geldi.ne diyeceğimi bilemedim.o konuda yorum yapmak istemiyorum:hulya:
ama çalışması konusunda haklısın ve bunu eşinle mutlaka konuşmalısın
hazıra dağ dayanmaz hazır bitince ne yapmayı düşnüyor eşin merak ettim doğrusuCADIARZU

24 yas cok fazla:1no2:
sen 40 yasinda olunca kocan 64 olucak sana ayak uyduramicak
nekadarlik evlisin iyice tanidinmiki adami ailene sormadan kactin

bugün calismak istemiyor yarin baska bise daha neleri cikar neleri dert edersiniz
büyük hata evliligin:umursamaz:

20 yaşında oğlu var siz 24 yaşındasınız.kendi tercihiniz gerçi.. neyse.cep faturalarını ödemesine gerek yok bence.kendisi ödeyebilir aslında.

maddi yönden sevmekle alakasi yok ki
isin icinde bence biraz kasit var
varini yogunu oglunun üzerine yapmasi size kalmasin diye yapdigi
anlamina gelmiyormu?
bence geliyor ve bu yaptigi haksizlik cünki siz onun ailesisiniz
tamam oda oglu tabiki onun yaninda olucak maddi manevi ama

varini yogunu vererek yapmasi normal gelmedi bana

Sunu diyim ben yaslı biri deilim 24 yasındayım.esim 48 yasında.severek evlendik.esim bana oglunun evlenecegimizi bildigini soyledi ama evlendikten sonra ogluyla bilmedigim bir sebepten kus olduklarını ogrendim.Ve hala da oglu ne babasını arar nede gorusurler.Esime neden küstünüz diye sorunca cvp vermiyor.Benimle evlendigin icin mi diyorum hayır senle alakası yok diyor.Ogluyla da hic gorusmedik.Biz resmi nikahlıyız ve kacarak evlendik.Ailemler sonra bizimle barıstı babam annem harika insanlardır esime karsı.Bende esime karsı bazı seyleri alttan alıyorum acaba hata mı yapıyorum.

Aslında esim normalde cok merhametli duygusal beni seven biridir ama tartıstıgımızda cok asabi oluyor ve gec barısıyor.boshayallersmile

canım umarım çok mutlusundur. görücü usulü mü evlendiniz?

senin gibi genç bir eş bulmuşken adamın kırk takla atması gerekirdi. 100 milyarın 3/1ini bari sana ayırabilirdi.:olmaz:
sana yeteri kadar değer vermiyor gibi geldi.:çok üzgünüm:

ailesiyle aranız nasıl?
şimdiye kadar buadam düzgünce hiçmi çalışmamış..
buyaşta ya emekli olmalıydı. yada sabit bir işi...

Esimin ailesi anne ve babası ogretmen emeklisi oldugu icin oldukca varlıklı bir aileden gelmiş.Kendisi de daha onceden devlet memuruymus ama aldıgı para yetmemis cıkmıs ozel sektorde calısmıs zuccaciye toptancısıymıs.Ayrıca esime annesinden kalma ankarada 1 sinop da 4ev var ama üstünde resmen tapusu yok.Ankaradaki evi annemin babamın hatırası var diye kiraya vermiyor.Sinoptaki 1 evde kendimiz oturuyoruz.1evde oglu yasıyor.
2evi kiraya veriyorduk.1evdeki kiracı cıktı.Simdi tek evden kira alıyoruz.her ay 2 kredi kartı oduyoruz ve ektra borclar.taksitler faturalar 1 senedir sıkıntı cekiyorum.Annemin evindeyen maddi olarak inanın daha rahayyım.Hic bukadar sıktıgımı hatırlamıyorum parayı.

Bu arada eşimle calısması konusunda konustum.
''calısmıycam dedi.karnın acmı dedi.Dolap doluymus.Bankadaki paraya dokunmadan bize bakacakmıs.Nasıl bakacaksa bende bilmiyorum.Bikac gune kadar duzelmezse ben anneme gidiyorum :(mafoldumben

oğlu antalyada değilmi? sinopta ki evini de kiraya ersin geçinemiyorsa...

madem sende geliri gideri düşünme.. nasıl bakacaksa baksın evine.

ayrıca neden onun üzerine tapu yok?

evler miraslımı?

Bu yaşa kadar doğru dürüst bir iş sahibi olmaması çok kötü.
Kira gelirine sezonluk işlere güven olmaz.
Eşinizi ikna edip beraber iş yapmak için heveslendirebilirsiniz.
Oğlu madem çalışıyor faturasını ödemesi de yanlış bence.

1)eşinizle resmi nikahınız yok mu?nasıl eşinden kalan maaş kesilmedi.
2)oğlu sinopta mı oturuyor antalya da mı
3)siz kaçmaya alışmışsınız.babanız yaşındaki adam için ailenizi silmişsiniz.şimdi de para için kocanızı silersiniz.
4)siz onu en fazla 10 yıl sonra zaten bırakırsınız.10 yıl kocanızla anca pişti oynanır.sen onu bırak yol yakınken bırakdelikafadulden
5)bu da size ders olsun.babanın evinde rahat yaşarken baban yaşında kaçtığın adamdan action mı bekliyordun.adam zaten dede olacak yaşta.oturup keyfine bakacak tabi.o yaştaki adama dolmuşta bile yaşlı diye yer veriliyor.sen çalış da amcaya bakkaydirigubbakcemile3
6)amcaya slm söyle.zeki adammış yarı yaşındaki kızı tavladığı için

klasik üvey anne modu,kendi çocuğun olsaydı o adam donuna kadar verirdin ama dimi şimdi noluyo ,dağdan geliyonuz bağdakini dövüyonuz

Sizin yorumlar sacmalıgın uzerine kacmaya basladı.Bekara karı bosamak kolaydır.Neyse bende haya ki sizinle biseyler paylasıyorum.

Sanki millet okadar melek olmus gibi konusuyor.Sanki kendileri evlenirken hic aramıyor maddiyat.Neden sokakta bos gezen bi adamla evlenmiyorsunuz.Neden osu busu olsun istiyorsunuz.Bende kocamın biseyleri olsun istiyorum.Beni ne vaadlerle evlendigini biliyormusunuz.bilmiyorsunuz.Ben hata yapmıs olabilirim kacarak evlenerek sizden cok bunaldıgım icin destek istemisim.Birde sizin binbir turlu gırgır gecen sozlerinizle yorumlarınız hakikaten cok insaniyetli kisilermissiniz.(bana moral veren kisiler haric) konumun da yoruma kapatılmasını istiyorum.kına yakın.

Back
X