Eşimle konuşmuyoruz

Tazeminimalanne

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
537
855
18
Merhaba arkadaslar suan dogum yaptigim icin ucretsiz izindeyim sadece esimin maasiyla geciniyoruz izne cikmadan once esime borclari kapat kredi kartını sifirla izindeyken lazim olur dedim iki gun once karti istedim kullanmak icin bi akrabasina vermiş o kullanmis karti ve limit yok kartta daha oncede verdi ve atm den para yatıramıyorum diye bi kac ay salladilar borcu seni kac kere uyardim kimseye karti verme kullandirma deyince uzerime yürüdü insan sokakta korkar evinde degil cok agirima gitti konusmuyorum bugun hic bisey olmamis gibi msj atıyor ben soguk davrandım gelip bi ozur bile dilemeden bi msjla normale donmeyi bekliyor. Gidip konusmak istemiyorum krndi gelip ozur dileyene kadar beklemek istiyorum haksiz miyim.

kullanmak icin bi akrabasina vermiş o kullanmis karti ve limit yok kartta daha oncede verdi

Pardon?? Ne münasebet, aklınızı mı kaçırdınız şu devirde kim kime borç para veriyor da eşiniz kredi kartını veriyor, çok özür dilerim ama saf mı eşiniz?
Konuşmaması mı var? Küsseniz ne yazar, gidip derhal konuşsun borca kim girdiyse ödesin yoksa milletin borcunu siz ödersiniz bu eşiniz bakiye kaldıkça ona buna kart dağıtmaya devam eder!

Pardon?? Ne münasebet, aklınızı mı kaçırdınız şu devirde kim kime borç para veriyor da eşiniz kredi kartını veriyor, çok özür dilerim ama saf mı eşiniz?
Konuşmaması mı var? Küsseniz ne yazar, gidip derhal konuşsun borca kim girdiyse ödesin yoksa milletin borcunu siz ödersiniz bu eşiniz bakiye kaldıkça ona buna kart dağıtmaya devam eder!
O detayi atlamisim pardon borcu odetmis ama uzerime yürüdüğü icin sinirim gecmiyor bize para lazim oldugunda kimseden borc istemedik gidop kredi cektik kimseden kimseye fayda yok ama is alrabalarina gelince akli gidiyor

O detayi atlamisim pardon borcu odetmis ama uzerime yürüdüğü icin sinirim gecmiyor bize para lazim oldugunda kimseden borc istemedik gidop kredi cektik kimseden kimseye fayda yok ama is alrabalarina gelince akli gidiyor

Üzerinize yürüme kısmı için yorum yapmayı unutmuşum ben de, öfke kontrol problemi yaşayan bir insan mı?
Bir tane normal insan kalmadı her gün ayrı şiddet haberi, dikkatli olun ve klişe olacak ama bu adamdan çocuk sahibi olmak için keşke acele etmeseydiniz.
Kart konusu için ise kart kimin adına? İsterseniz kendinize şahsi bir hesap açıp eşinizin borcunu kapatmak ile uğraşmayın.

Mesaj yazın.
“Bugün üzerime yürümekten çekinmeyen adam, yarın el de kaldırır. Oturdum düşünüyorum sabahtan beri, duvarlar üzerime geliyor, sanki evim yuvam değil gibi.”

Aynen yazın yollayın. Aba altından sopayı gösterin, düşünüp dursun bu kadın ne demek istiyor diye.

Kır at kartı hatta yak
Bugün üstüne yürüyen yarın o eli indirebilir de yüzüne
Asla konuşma "benimle muhattap olma o hareketin yüzünden düştün gözümden millete para vermek benden daha kıymetli gelmiş ve bu evlilik üzerine sağlam bi düşünmem lazım" de

Kır at kartı hatta yak
Bugün üstüne yürüyen yarın o eli indirebilir de yüzüne
Asla konuşma "benimle muhattap olma o hareketin yüzünden düştün gözümden millete para vermek benden daha kıymetli gelmiş ve bu evlilik üzerine sağlam bi düşünmem lazım" de
Aynen kesinlille beninle zorunlu kalmadıkça muhattap olma dedim

Mesaj yazın.
“Bugün üzerime yürümekten çekinmeyen adam, yarın el de kaldırır. Oturdum düşünüyorum sabahtan beri, duvarlar üzerime geliyor, sanki evim yuvam değil gibi.”

Aynen yazın yollayın. Aba altından sopayı gösterin, düşünüp dursun bu kadın ne demek istiyor diye.
Konusmaya hazir hissettiğimde gondericem bu msji

Üzerinize yürüme kısmı için yorum yapmayı unutmuşum ben de, öfke kontrol problemi yaşayan bir insan mı?
Bir tane normal insan kalmadı her gün ayrı şiddet haberi, dikkatli olun ve klişe olacak ama bu adamdan çocuk sahibi olmak için keşke acele etmeseydiniz.
Kart konusu için ise kart kimin adına? İsterseniz kendinize şahsi bir hesap açıp eşinizin borcunu kapatmak ile uğraşmayın.
Kart kendi adina ben karismiyorum kendi maasini kendi borcunu ceviriyor zaten o cocuk guzel günlerde yapılıyor yapilmadan once boyle sorunlar olsa asla yapmaz insan

Back
X