- 14 Nisan 2014
- 408
- 77
- 118
arkadaşlar bugunu de sayarsak ıkı gundur esımle kusuz.sebep de hiç yoktan bısey..ıkımızde ınadız basıt bır olayı buyuttuk ve sonuç baya kotu oldu..cok kalbımı kırdı..ve kalbımı kırma sebebı tartsma esnasında bağırarak konuşmam..en nefret ettıgı sey bu ama bende sınırlıyken tartışırken bağırmadan duramıyorum sınırlenıyorum kendımı karsı tarafa anlatamayınca çıldırıp bağırmaya başlıyorum bağırarak konuşuyorum sankı daha ıı anlayacakmısd gbı o zaman..ama buna engel olamıyorum ..ve bence tartışma esnasında sakın konusan bı ınsan yoktur heralde...bunun sonucunda benım fena kalbımı kırdı kurduğu laflarla.ve sonuç ne gelıp ozur dılıo nede başka bısey..mecburı durumlarda sankı ıs arkadaşıyla konuşur gbı konuşuyoruz o kadar.bana dun kendımızı dınleyelım bıraz belkli bi gun belkı ıkı gun ondan snra oturup konuşup bı karara bağlarız bu tartsmalar bızı cok yıpratıyor yoksa sonuca da bağlayamıyoruz dedı ve bende otur kendn dusun ben dusuncek bısey yapmadım sen kararını ver bana bıldır dedım cok sınırlendım ve ben tezcanlıyımdır tartıştıysak ya o konu orda netıcelenıp kapatılacak yada bıdaha hıc yanyana dahı gelmıcez.ya hep ya hıc durumu yanı..ama o da zamana bırakmaktan yana bılmıyorum ne yapcam bana akıl verın lütfen beynime ağrılar gırdı napym dıye düşünmekten.ben evde ıkı yabancı gbı olmak ıstemıyorum mutlu ve huzurlu olmak ıstıyorum.düşünmekten cıldırcam ne olur yardımcı olun yaa