Eşimle mutlu olamıyorum yardım lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruqeyya5

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
4
-4
36
30
Merhaba kızlar bana yardım edin lütfen eşimle aramda uzun bir zamandır soğukluk var bilmiyorum neden ben onunla iyi davranınca o kötü davranıyor o benle iyi olunca ben ondan soğuyorum sanki. Her gün Ya Vedud diye zikr çekiyorum. Ama kalıcı sıcaklık yok aramızda beni çok sevmesini beni her an arzulamasını benimle iyi davranmasını istiyorum. Şirinlik duası ve ya başka tertipler varmı bana önericeğiniz. Cinselliğimiz bile soğuk. Lütfen bana yardım edin.

Kocaniz iyi davranmaya çalıştığında siz uzaklasiyorsunuz,siz yanasmaya çalıştığınizda da kocaniz uzaklasiyorsa ikinizinde birbirinizden haz etmediği Aşikar.
Dua edin elbette ancak konuştunuz mu ?
Konuşarak da cozemiyorsaniz ayrılın derim.
Çünkü ikinizden biri ayrılmayı teklif etse diğeri hemen kabul edecek gobo bir hava sezdim ben sizde.
İlk dile getiren olmanın ağırlığı altına girmek istemiyor sanki kimse.

Arkadaşım dinimizde dua çok önemli fakat birazda senin çabalaman gerekir sadece duayla olmaz eşine karşı iyimser yaklaş huyun a git biraz neyi sevmiyorsa sevmediği şeyleri en aza indir ve tabiki bunun yanı sıra dua çok önemli namazlarını düzenli kıl her namazın arkasından Düzelebilmeniz için Allaha dua et duadan önce estağfirullah el azim yüz kere tesbihle çekki günahlarından tövbe etmiş olursun duaların dahada makbul olur inşallah gece namazı kıl teheccüt namazı herkes uykudayken senin Rabbimin huzuruna gelmen Allahutealanın hoşuna gider dualarında kabul olur inşallah Hergün Yedi fatiha,yedi ihlas,yedi nas,yedi felak ve yedi ayetel kürsi oku ayetel kürsüyü okurken 1 okuyunca sağına 2 okuyunca soluna 3 okuyunca yukarı 4 okuyunca aşağı 5 okuyunca arkana 6 okuyun önüne 7 okuyunca Rabbim bizleri insanların şerrinden,şeytanların şerrinden,cinnilerin şerrinden bütün kötülüklerden müsibetlerden koru de ve heryerine üfle Rabbim yuvana huzur versin inşallah 🤲

Esinizin ismi Vedud mu? Niye vedud diyorsunuz? Esinizle acik iletisim kurmaya calisin. Samimi olun karsilikli. Hep mi boyleydi iliskiniz? Yoksa zamanla mi boyle oldu?
Allahın isimlerinden biri. Zikir çekiyor Ya Vedud diyor iç ferahlığı için 🙏🏼

Merhaba kızlar bana yardım edin lütfen eşimle aramda uzun bir zamandır soğukluk var bilmiyorum neden ben onunla iyi davranınca o kötü davranıyor o benle iyi olunca ben ondan soğuyorum sanki. Her gün Ya Vedud diye zikr çekiyorum. Ama kalıcı sıcaklık yok aramızda beni çok sevmesini beni her an arzulamasını benimle iyi davranmasını istiyorum. Şirinlik duası ve ya başka tertipler varmı bana önericeğiniz. Cinselliğimiz bile soğuk. Lütfen bana yardım edin.
Evde sürekli bakara suresi dinlemeni öneririm çok faydası oluyor

Niye zorluyorsun ki olmayacaksa olmayacaktır, inşallah çocuğunuz yoktur yoksa da sakın yapmayın iyice berbat olur herşey.

Büyük ihtimalle evlenmeden önce de böyleydi zorladın bak ne oldu, bazı şeylerin bitmesi gerekir ki başka şeyler başlasın zor ama bunu kabullen hırpalama kendini seven her türlü sever sevmeyen e istediğin duayı oku şirinlik muskası yaptır olmaz

şirinlik duası diye dua mı varmış🙄

eşinizle konuştunuz mu çift terapisine falan gidin madem geçinmeye gönlünüz var.

Duası değil de muskası diye bir şey var :) geçinemeye gönlü olan taraf bizim kız, herif hiç oralı değil, hiç oralı olmayana sen hiçççç oralı olmayacaksın görecek gününü aksi takdir de şımarır kendini bulunmaz hint kumaşı sanar hep

Seksi şeyler giyin yatakodanızı renklendirin , evde nasılsınız bakımlı mısınız ,
Kendinize fiziksel değişimler yapın saçınızı değiştirin seksi kıyafetler alın ev içerisinde. Öyle duayla muska ile olacak şeyler değil arzulamak şehvet bunlar ancak dişil enerji ile olur

Zoraki olmaz böyle şeyler.

Ne acınası bir üslup. isteyen istediğine inanabilir okuyabilir biraz saygılı olmayı öğrenin lütfen!
Siz neden benim fikrime saygi duymuyorsunuz? Kaldi ki, gozuken o ki, vedud vedud demek bi ise yaramamis maalesef. Vedid diyecegine esiyle konusmayi denese daha mantikli olmaz mi?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X