Eşimle nasıl kavuşacağız ?

Kitchenprincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
6
0
1
29
Merhaba hanımlar eşimle 1 aydır küsüz beni çok kırdı baba evine döndüm şimdi gurur yapıp beni aramıyo sormuyo beni hala seviyo geri dönmemi istiyor ama bir mesaj bile atmıyo ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım onun bana adım atması için

Merhaba hanımlar eşimle 1 aydır küsüz beni çok kırdı baba evine döndüm şimdi gurur yapıp beni aramıyo sormuyo beni hala seviyo geri dönmemi istiyor ama bir mesaj bile atmıyo ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım onun bana adım atması için
Seven aramaz mı?
Siz aradınız mı?
Bir ay iletişime hiç geçmediniz mi?

Aşkta gurur olmaz :) sevdiğine emin misin ?
Bunca zaman aramadığına göre ya sen hatalısın senden bekliyor ya da adam seni kaybetmekten korkmuyor. Adam gibi seven adam gelir bir güzel alır karısınıda gönlünüde gider evine oturur bir güzel.

Seven ve özleyen insan sevgide bu kadar gurur yapmaz bence.Sizin adım atıp dönmenizi bekliyor ve dönünce de sen zaten her halimle kabul ettin demeye getirtecektir en küçük isyanınızda anlaşmazlığınızda.

Sorunlarınızı konuşarak çözmeye çalışın hemen evi terk edip baba evine giderseniz haklıyken haksız duruma düşersiniz.evi terk etmek büyük bi şey.konuşmaya konuşmaya sorunlar çözülmez

Geri adım atarsam daha kötü bir insan olucak hatalarını düzeltmiyicek
Nerden biliyorsunuz arayıp konuşmayı denediniz mi böyle ayrı kalınca düzelecek mi cezasını çekmiş mi olacak adam kaç yaşına gelmiş değişir mi sen onu böyle kabul ettin böyle evlendin şimdi yine değiştirmeye çalışmak

Back
X