Eşimle ortak yönümüz hiç yok.

Lolobibi

Positive vibes only ♡
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
731
834
53
26
Merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim 1 kızım var, sorunum eşim ile. Eşimi çok seviyorum, ama eşimle ortak yönümüz hiç yok. Eşim çok şakacı, herşeyi şakaya alır. Kavga edincede çocuk gibi konuşmaz. Ben dışarı çıkmayı severim, o çıkmak istemez. Bir de karantine eklenince evde süreki oturup playstation oynuyor, benimle hiç ilgilenmiyor. Akşamları da apartman da ki arkadaşları ile aşağıda playstation oynuyorlar (yaşadığım ülke de karantina var, kimse dışarı çıkamıyor) ben artık çok sıkıldım. Birşey paylaşamaz olduk. Değişsin istiyorum, benimle zaman geçirmekten zevk almasını istiyorum:silah:

Değişmez. Bu zamana kadar böyle geldiyse bundan sonra da böyle gider. Siz eşinizin size uyum sağlamasını beklemeseniz, siz kendisine uyum sağlamaya çalışsanız. Mesela sizde eşinizle oyun oynasaniz. Beraber zaman geçirmiş olursunuz

Onun seveceği şeyleri yapmayı dene bence. Dışarda ne yapmaktan hoşlanıyor. Ya da hobileri var mı varsa neler. Çalışıyorsa evde rahat takılmayı da seçiyor olabilir. Ki bence en doğal hakkı. Çalışan insan evinde rahat olmak dinlenmek ister. Ya da sen dışarda gezmek yerine evde ikinizin de hoşuna gidecek aktiviteler yarat.

Merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim 1 kızım var, sorunum eşim ile. Eşimi çok seviyorum, ama eşimle ortak yönümüz hiç yok. Eşim çok şakacı, herşeyi şakaya alır. Kavga edincede çocuk gibi konuşmaz. Ben dışarı çıkmayı severim, o çıkmak istemez. Bir de karantine eklenince evde süreki oturup playstation oynuyor, benimle hiç ilgilenmiyor. Akşamları da apartman da ki arkadaşları ile aşağıda playstation oynuyorlar (yaşadığım ülke de karantina var, kimse dışarı çıkamıyor) ben artık çok sıkıldım. Birşey paylaşamaz olduk. Değişsin istiyorum, benimle zaman geçirmekten zevk almasını istiyorum:silah:
Siz de eşinizle PlayStation oynayın 😃 elinden tutun çekin canım ben öyle yapıyorum yeri geldiğinde. Eşiniz çalışmıyor mu şuan yani çalıştığı yer corona sebebi ile geçici olarak kapalı mı

Aslında konu şu eşinin hayatında sen dahil bir çok şey var
Senin hayatında ise merkezde eşin var
Kimseyi merkeze koymamak lazım
Bu beklenti demektir beklentilerde insanı en fazla mutsuz eden şeylerdir

Arkadaş çevrem var ama çok görüşemiyoruz bebeğim oldugu icin. Ama tabi hafta da 1 arkadaşım bize geliyordu. Ama problemim eşim ile
Anladim. Beraber yapip zevk alacaginiz bir alan bulsaniz beraber? Mesela evde spor yapabilirsiniz. Pizza, lahmacun gibi yiyecekler yapabilirsiniz belki, bebeginiz izin verdigi olcude:) Her gun ayni saatte cay/kahve icin, bunu sart kosun ona. Sakaci biri demissiniz, karikatur kitaplari alip onla beraber okuyabilirsiniz.

😔

Back
X