- Konu Sahibi sahtehayat
Merhaba kızlar.. Sorun tabikide kaynanam sağolsun bu siteye cok yakınlaştırdı beni dertsiz günüm yok... Dün kaynanamı caya davet ettım geldı oturdu.. Eski konularımdada belirtmiştim.. Kaynanam yan daıredekı gelını cok overdı yere goge sıgdıramazdı.. Şimdi gözünden düşmüş.. Konuda su gorumcem yenı dogum yapmıstı kucuk kızı ve oglu var.. Bunları sureklı evden cıkarma nıyetınde gorumcem sokaga gonderırı kaynanama falan.. Bu gelınede gonderırdı.. Sürekli gelının kucuk gorumcesı var onla oynarlardı.. Gecen gunde yıne kaynanam gondermıs bu gelıne gorumcemın kızını.. Kapıyı kucuk gorumce acmıs yengem ızın vermıyor demış.. Bunu duyan kaynanam sınırlenmıs tabı ne hakkı varsa... Sonra komsu gelını gormus benım kaynana ıste ben cok darıldım sana nıye oyle dedın ızın vermedın cocukların oynamasına falan... Bu arada bu gelınınde cocugu olmuyor... Kaynanam aynen anlatıyor nasıl sınırlendım ıste cok fettan kız o varya o sınsi falan... Ne oldu anne dedım cok ıyı dıyodun.. Başladım ben gulmeye tabı cok hosumada gitti.. Ayrıcada belırttım kımse kımsenın cocugunu bakmak zorunda degıl.. Kaynanamda işte onlara sogan falan lazım olunca ben verıyorum ama... Aynı sey sankı lafını yapcaksan verme zaten komsu hakkı dıyede bırsey var neyse gelelim asıl konuma... Bu pazar benım sınavım vardı eşim evde yatıyordu.. Bende 10 gibi cıktım ekmek falan aldım gectım eve... Eşimle bi pazar kahvaltım var diğer 6 günde eşim hep kaynanamda kahvaltı yapar... İşte kahvaltı ettık oynaştık sırnaştık.. Eşimi işe uğurladım gayet mutluyuz..Camları sılerken iki görümcem annem kahvaltıda sizdemiydı dıye sordu yok dedım bende hıc art nıyet aramadım Allah var taki aksam kaynanam ıcındekılerı kusana kadar.... İşte pazar gunu beklemiş biz onu cagıralım diye esım onu bakmak zorundaymış mecburmuş( bakılcak bır yanı yok bende ne varsa ondada vardır) eşim üstüne bu kadar düşkünken öyle söylüyor... İşte 1 haftalık ekmek yemiş nasıl acıtasyona gectı anlatamam... Hayır yanı eşim kahvaltıda orda oglenlerı bıle gıder ben ıste oldugum ıcın 1 haftalık ekmegı nerde buldu orası ayrı.... Arasıra kaynanmı kahvaltıya cagıryorum ama zaten 1 gunum var kocamla yanlız kalmak ıstıyorum yenı evlıyız sonucta... Benım tabı kan beynıme sıcradı bırsey soylıyemedım... 12ye kadar oturdu sag komsu alt komsu dedıkodusunu yaptı ve gıttı... Eşimede tek kelime edip ağzımı açmadım cunku soylesem neye yarıycaktı hiç... Ama o anlamıştı napıyım canım dedi annem işte sarıldı sırnaştı... Hayır yanı gelmişsin evıme onunde cayın kurabıyen meyven... Daha ne yapabılırım bu kadına neden hep aramızda olmak ıstıyor anlamıyorum... Hıcmı dusunmuyor bunların bır gunu var rahat bırakıyım oglum nasılsa hergun yanımda dıye bıktım artık kımse nasıl davrancagımı bılmıyorum....
Son düzenleme: