- 12 Aralık 2022
- 5
- -14
- 1
- 36
- Konu Sahibi defnesam17
Eşim kendine Instagram açmış haberim olmadı telefonuna bakınca gördüm ve kendimi ekledim geri silmiş ailemide silmiş. Ama kendi ailesinden herkes ekli biz hariç. Telefonunda da aşk diye kayitliydim silmiş isim soyisim olarak yazmis.zaten ayrı yatıyoruz sağolsun uzak duruyor yanına gittigimde uzaklaştırıyor sürekli bilgisayar başında geçiyor zamanını işten geç geliyor saygı zaten yok. Kimseye anlatmak istemiyorum oyuzden yazıyorum. Üzerine engelli bir cocugum var. 5senedir çocuğuma kardeş yapmak istiyorum ama olmuyor polikistikover sendromluyum . Diyorsunuzdur eminim delimisin hala evlisin? İbareler belli .. çocuğumun egitimleri var para gerekiyor gerçi getirdiği borcuna yetmiyor dünya kadar borcum var aysonunu bırak ilk günü bitiyor
çok sosyal bir insandım güzel bir mesleğim iyi bir maasim vardi hayat beni tahmin edemeyeceğim bir girdaba sürükledi .evlendigime pişman olmadığım tek şey evladım beni ayakta tutan o zaten . Geri kalani tam 10 yıldır takmıyordum. Takmadigimi düşünüyordum ama anladimki öyle değilmiş.. telefonda ismimin değişmesi son nokta oldu