Teşekkür ederim önerileriniz için barışmaya çalıştığı zaman konuşuyorum anlatıyorum tamam aşkım birdaha olmayacak bir anda geliyorlar biliyorsun diyor .Ayrılmayı düşünmüş ama cesaret edememişsiniz, eşinizin huyunu biliyorsunuz ama PATLAMAK üzeresiniz gibi..Zor bir durum...
Onunla konuşmayı da sanıyorum denemişsinizdir, işe yaramadıysa en azından adım atması gerektiğini hatırlatın...
eşinize melisa çayı rezene çayı ve relax çayı içirin, arada sırada banyo küvetli ise, suyu doldurun, sıcak suda çeşitli rahatlatıcı yağlar var onlarla küvette dinlenme metodunu denesin...
Sakinleştirici masaj yöntemleri var..
Terapiste gitmek isteyeceğini sanmıyorum, o yüzden bunları önerdim...
Çocuk için biraz daha bekleyin, sinirli bir babanın çocuğa zararları büyük oluyor, çocuğa yazık olmasın...
Eşinizin düzelmesi gerek, başka yolu yok...
o kadarda degil ama ben yanlış anlattım. benim hiç suçum olmadığı halde bana bunu çok yapmıştır geçen geceki meseleyi anlatayım ben telefonla konuşuyordum televizyonun sesi aşırı derece açıktı sesini kısarmısın dedim telde konuşurken bir diş kısıtı zorla tekrar söyledim yine yanyan bakıp bir tek diş daha kıstı neyse kalktım elinden kumadayı almak istedim ben telefonda konuşurken bana bir bağırdı kısıyorumya artistlik yapma diye karşıdaki duydu ben buna çok bozuldum telefonu kapattık sonra bir iki laf söylemezmisiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?