- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
2 yıl oldu evleneli. Eşimle anlaşamıyoruz. Her ufak b.ktan meselede tartışıyoruz. En ufak itirazımda çok kabalaşıp bana bağırıyor. Ben ona batıyorum o bana batıyor. Küsüyoruz eskiye dönmemiz günler sürüyor. İstemediğim yerde çalışamazsın bensiz gezemezsin gibi kısıtlamalar getiriyo. Gezmeyi sevmiyor hiçbir yere gitmiyoruz. Param yok diyor ama varkende gitmiyo. Israrlarım sonucu gidecek olursak hiç zevk almıyorum çünkü öncesinde gidelim gitmeyelim sürtüşmesi yaşıyoruz ve biliyorum ki istemeden geliyo. Hiç iltifat etmiyo. Arkadaşlarıyla bir araya geldiğimizde benimle göz göze bile gelmiyo başkalarıyla ilgileniyo. Ben o ortamda var mıyım yokmuyum başkasının karısı mıyım belli olmuyor. Bunları çkk konuştum hiçbirşey değişmedi. İstiyosan boşanırız ama ben boşanmak istemiyorum diyo.
Bunların dışında sorumluluk sahibi küfür etmeyen kadına şiddete karşı bütün ihtiyaçlarımı alan çalışmadığım halde evdeki işlere ortak olan özel günlerde hediyesi eksik olmayan biri. Bunları lütuf olarak görüp bana rahat battıgını ima ediyo. Sevildiğimi hissetmiyorum ben seviyo muyum alışkanlık mı ayırt edemiyorum.
Bunların dışında sorumluluk sahibi küfür etmeyen kadına şiddete karşı bütün ihtiyaçlarımı alan çalışmadığım halde evdeki işlere ortak olan özel günlerde hediyesi eksik olmayan biri. Bunları lütuf olarak görüp bana rahat battıgını ima ediyo. Sevildiğimi hissetmiyorum ben seviyo muyum alışkanlık mı ayırt edemiyorum.