Eşimle sık tartışıyoruz

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
2 yıl oldu evleneli. Eşimle anlaşamıyoruz. Her ufak b.ktan meselede tartışıyoruz. En ufak itirazımda çok kabalaşıp bana bağırıyor. Ben ona batıyorum o bana batıyor. Küsüyoruz eskiye dönmemiz günler sürüyor. İstemediğim yerde çalışamazsın bensiz gezemezsin gibi kısıtlamalar getiriyo. Gezmeyi sevmiyor hiçbir yere gitmiyoruz. Param yok diyor ama varkende gitmiyo. Israrlarım sonucu gidecek olursak hiç zevk almıyorum çünkü öncesinde gidelim gitmeyelim sürtüşmesi yaşıyoruz ve biliyorum ki istemeden geliyo. Hiç iltifat etmiyo. Arkadaşlarıyla bir araya geldiğimizde benimle göz göze bile gelmiyo başkalarıyla ilgileniyo. Ben o ortamda var mıyım yokmuyum başkasının karısı mıyım belli olmuyor. Bunları çkk konuştum hiçbirşey değişmedi. İstiyosan boşanırız ama ben boşanmak istemiyorum diyo.

Bunların dışında sorumluluk sahibi küfür etmeyen kadına şiddete karşı bütün ihtiyaçlarımı alan çalışmadığım halde evdeki işlere ortak olan özel günlerde hediyesi eksik olmayan biri. Bunları lütuf olarak görüp bana rahat battıgını ima ediyo. Sevildiğimi hissetmiyorum ben seviyo muyum alışkanlık mı ayırt edemiyorum.

Ben tavsiye uzerine gördüm, alicam. Sanada ben tavsiye ediyim. Dr harriet lerner ,ofke dansi. Yorumlara baktim cok iyi , alip beraber okuyun. Zaman su gibi akip gidiyor, birbiriniz kiymetini bilin.

Not: kimse 4 4 luk degil:KK39:

Ben tavsiye uzerine gördüm, alicam. Sanada ben tavsiye ediyim. Dr harriet lerner ,ofke dansi. Yorumlara baktim cok iyi , alip beraber okuyun. Zaman su gibi akip gidiyor, birbiriniz kiymetini bilin.

Not: kimse 4 4 luk degil:KK39:
Üniversitedeyken okumuştum.İki kere okununca hakkını veren bir kitaptir

Ayrılırsamda mutlu olacağımı düşünmüyorum böylede mutsuzum
Sen benim kocami gorsen terlikle doversin
Ama ben onun kusurlarini gormemeyi tercih ediyorum
Siddeti ickisi kumari aldatmasi kavgasi yok
Senin esin gibi gezmeyi sevmez param yok der olsada gitmez
Hali cam koltuk duvar kapi herseyi siler supurur cocuk bakar son kurusuna kadar evine harcar
Herseyin en iyisini alir giydirir yedirir
Ama bir bardak suyunu bile almaz
Bide herseye soylenir hep evde oturayim ister
Onla gorusme bunla konusma hep karisir
Ama bosanmayi hiiiiic dusunmuyorum

Sen benim kocami gorsen terlikle doversin
Ama ben onun kusurlarini gormemeyi tercih ediyorum
Siddeti ickisi kumari aldatmasi kavgasi yok
Senin esin gibi gezmeyi sevmez param yok der olsada gitmez
Hali cam koltuk duvar kapi herseyi siler supurur cocuk bakar son kurusuna kadar evine harcar
Herseyin en iyisini alir giydirir yedirir
Ama bir bardak suyunu bile almaz
Bide herseye soylenir hep evde oturayim ister
Onla gorusme bunla konusma hep karisir
Ama bosanmayi hiiiiic dusunmuyorum
Eşimde herşeyimi eleştirir hiçbir şeyden memnun olmaz huysuz biri

2 yıl oldu evleneli. Eşimle anlaşamıyoruz. Her ufak b.ktan meselede tartışıyoruz. En ufak itirazımda çok kabalaşıp bana bağırıyor. Ben ona batıyorum o bana batıyor. Küsüyoruz eskiye dönmemiz günler sürüyor. İstemediğim yerde çalışamazsın bensiz gezemezsin gibi kısıtlamalar getiriyo. Gezmeyi sevmiyor hiçbir yere gitmiyoruz. Param yok diyor ama varkende gitmiyo. Israrlarım sonucu gidecek olursak hiç zevk almıyorum çünkü öncesinde gidelim gitmeyelim sürtüşmesi yaşıyoruz ve biliyorum ki istemeden geliyo. Hiç iltifat etmiyo. Arkadaşlarıyla bir araya geldiğimizde benimle göz göze bile gelmiyo başkalarıyla ilgileniyo. Ben o ortamda var mıyım yokmuyum başkasının karısı mıyım belli olmuyor. Bunları çkk konuştum hiçbirşey değişmedi. İstiyosan boşanırız ama ben boşanmak istemiyorum diyo.

Bunların dışında sorumluluk sahibi küfür etmeyen kadına şiddete karşı bütün ihtiyaçlarımı alan çalışmadığım halde evdeki işlere ortak olan özel günlerde hediyesi eksik olmayan biri. Bunları lütuf olarak görüp bana rahat battıgını ima ediyo. Sevildiğimi hissetmiyorum ben seviyo muyum alışkanlık mı ayırt edemiyorum.
eşinizin size tavırları lütuf değil herkesin yapması gereken şeyler illa dövmüyor sövmüyor aldatmıyor diye mutlu olunmaz en önemli şey mutluluktur inan bu konuda seni en iyi ben anlarım mutlu değilsen boşver gitsin

Evliligin baslarinda böyle catismalar oluyor bence sabret derim 4 5 yıl snra düzelir çünkü esin seni sevmese anlattığın seyleride yapmaz burda ne eşler okuyoruz onlara göre çok iyi durumdasin insan kendi iliskisini dışardan göründüğü gibi gormuyo kötü gibi algiliyo bnce bosanilacak bir sebep yok

Haline sukret benimki hem parasizdi hem harcamayi seviyordu haftanin 6 gunu calisiyordum ona ragmen is fln yapmadi temizlik alisveris yemek hepsi bendeydi hakaret kufur dayak aileme hakaret kardesime hakaret... sigir gibi yatti 5 ay boyunca ben isten gelene kadar ac yatip beni bekledi Allahin belasi...

Back
X