• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sıkıntılarımız

Humeyra000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
242
222
103
31
İyi akşamlar kk üyeleri 5 aylık evliyim yeni hamile olduğumu öğrendim ama mutlu olamıyorum. Eşimle sıkıntılarımız var. Evlendikten sonra değişti ve bana verdiği bikaç sözü tutmadı. Hepsi de basit şeylerdi. Herneyse. Artık çok vurdumduymaz. Sevgiliyken her tartışmamızda barışmaya çalışır asla küs telefonu kapatmazken şimdi ben adım atmasam bir hafta küs uyuyor. Ayrıca yeni evliyiz ama haftada bir kez birlikte olabiliyoruz yanaşmıyor çünkü. O da 10 dakika sürmüyor nerdeyse. Hiçbirşey anlamıyorum. Telefonunda da +18 videolara baktığını gördüm. Telefonunuda hep saklıyor. İş arkadaşlarından mail bekliyormuş o yüzden güya. Aldatmaz eminim ama ayıp şeylere giriyor. Napıcağımı şaşırdım. Bildiğimi henüz bilmiyor. Hamileliğimi bile doyasıya yaşayamıyorum. Bıktım gerçekten

Yaşım 24 eşimle iyiyken çok iyiyiz ama en ufak tartışmada bu hale geliyoruz. Çocuk yapmayı çok istedik. Hala daha pişman değilim seviyorum ama nasıl bu sorunları aşabiliriz bilemiyorum

Yaşım 24 eşimle iyiyken çok iyiyiz ama en ufak tartışmada bu hale geliyoruz. Çocuk yapmayı çok istedik. Hala daha pişman değilim seviyorum ama nasıl bu sorunları aşabiliriz bilemiyorum
Guzel güzel konuşacaksıniz. Derdinizi anlatıp çözüm yolları sunacaksiniz. Eğer hala aynı tutumlara devam ediyorsa ya bu deveyi gudeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz. Öyle aman aman sorunlar yok bence. Kolay gelsin.

Seni artık tapulu malı gibi görüyor normal değişmesi :) olduğu gibi kabulleniceksin :)

Ya çok özür dilerim ama belki de hamile kalmak için kıçını yırtıp bunu becerememiş biri olarak objektif olamıyorum.kimsenin de çocuğunu da kıskanmıyorum, yanlış anlaşılmasın . Allah herkesin çocuğunu bagislasin. Ama madem değişti diyorsun be kardeşim niye korunmuyorsun ? Yok yani internete girebildigine göre ,dağda da değilsin . Hamileymissin ,ona odaklan bari. Kocana da açık açık konuş.

He şimdi gördüm ,çocuk istiyormuşsunuz zaten . O zaman haftada bir kere beraber olup seni hamile bırakan kocanın önünde saygıyla eğiliyorum. Sen de sevin, üzülme .

Peki ayıp şeyler izlemesine göz mü yumayım. Yüzüne vurmak istiyorum utandırmak istiyorum. Ona sessiz kalamam.

Erken boşalma sonrası tepkilerin onu utandirmis gibi. Yoksa kimse karısı varken videodan izleyip yapmaktan daha çok tatmin olmuyodur bence. Eski meseleler neydi? O konularda özür diledi mi sözlerini tutmadığı için? Bu konular konusulmadiysa önce onları halletseniz? Kavga esnasında kırıcı olduğun oluyor mu belki de bu yüzden artık gönlünü almaktan vazgeçmiştir?

Ya çok özür dilerim ama belki de hamile kalmak için kıçını yırtıp bunu becerememiş biri olarak objektif olamıyorum.kimsenin de çocuğunu da kıskanmıyorum, yanlış anlaşılmasın . Allah herkesin çocuğunu bagislasin. Ama madem değişti diyorsun be kardeşim niye korunmuyorsun ? Yok yani internete girebildigine göre ,dağda da değilsin . Hamileymissin ,ona odaklan bari. Kocana da açık açık konuş.
İsteyerek yaptım çocuğumu zaten. Seviyorum eşimi. Çocuk yapmayayım da bi hatası olursa kıçına tekme atarım diye düşünemem ki. Hiçbir seven kadın öyle düşünmez. Sadece içimi dökmek istemiştim o kadar

İsteyerek yaptım çocuğumu zaten. Seviyorum eşimi. Çocuk yapmayayım da bi hatası olursa kıçına tekme atarım diye düşünemem ki. Hiçbir seven kadın öyle düşünmez. Sadece içimi dökmek istemiştim o kadar
O zaman sorun yok , haftada 1 beraber olup ,hamile bırakana da , kalana da saygım sonsuz . Ama eşler arasında gizli saklı olmaz , rahatsiz olduğun şeyleri konuş, kârı koca arasında bazı konular net konuşulmalı

O zaman sorun yok , haftada 1 beraber olup ,hamile bırakana da , kalana da saygım sonsuz . Ama eşler arasında gizli saklı olmaz , rahatsiz olduğun şeyleri konuş, kârı koca arasında bazı konular net konuşulmalı
Biz de tutturacaz diye kırk takla attık :KK14:

Hep derim yine diyeyim. Cinsellik oturmadan birbirinizi tanımadan hamilelik kararı çok riskli. Bütün dengeleri bozuyor. Bir de zaten adamda isteksizlik varmış üzerine hamilelik cok zor. Karşınıza alıp düzgün bir şekilde yargılamadan konuşmalısınız. Ona sormadan derdini anlayamazsınız.

Biz de tutturacaz diye kırk takla attık :KK14:
Kız şaka gibi , vallahi allah nazardan şaklasın böyle fikrimi söylerken de çok korkuyorum nazar filan olur benden bilirler diye . Kırk milyon kere. Maşşallah diyorum . Ama gerçekten anlamıyorum 2 yıldır , bi amuda kalkmadığımız kaldı , millet düşünme diyor da nasıl düşünmicen doktora gidiyoruz doktor beraber olacağımız saati söylüyor ,sonra da düşünme boşver diyor :KK70:

Kız şaka gibi , vallahi allah nazardan şaklasın böyle fikrimi söylerken de çok korkuyorum nazar filan olur benden bilirler diye . Kırk milyon kere. Maşşallah diyorum . Ama gerçekten anlamıyorum 2 yıldır , bi amuda kalkmadığımız kaldı , millet düşünme diyor da nasıl düşünmicen doktora gidiyoruz doktor beraber olacağımız saati söylüyor ,sonra da düşünme boşver diyor :KK70:
Altimda yastıkla iki saat yattigimi bilirim :halay: ama gerçekten dusunmedigimde oldu :KK45:

İyi akşamlar kk üyeleri 5 aylık evliyim yeni hamile olduğumu öğrendim ama mutlu olamıyorum. Eşimle sıkıntılarımız var. Evlendikten sonra değişti ve bana verdiği bikaç sözü tutmadı. Hepsi de basit şeylerdi. Herneyse. Artık çok vurdumduymaz. Sevgiliyken her tartışmamızda barışmaya çalışır asla küs telefonu kapatmazken şimdi ben adım atmasam bir hafta küs uyuyor. Ayrıca yeni evliyiz ama haftada bir kez birlikte olabiliyoruz yanaşmıyor çünkü. O da 10 dakika sürmüyor nerdeyse. Hiçbirşey anlamıyorum. Telefonunda da +18 videolara baktığını gördüm. Telefonunuda hep saklıyor. İş arkadaşlarından mail bekliyormuş o yüzden güya. Aldatmaz eminim ama ayıp şeylere giriyor. Napıcağımı şaşırdım. Bildiğimi henüz bilmiyor. Hamileliğimi bile doyasıya yaşayamıyorum. Bıktım gerçekten
Öncelikle evliliğe uyum süreci birazdan neden çocuk yaptıncılar gelir . Çocuk yapmayın demeyi anlarım da neden yaptın demek sanki geçmişe geri dönülebilirmiş gibi. Her neyse canım öncelikle eşin ve sen herkesin yaşadığını yaşıyorsun sakin ol. Eşine asla çok tepki gösterme . Onu en iyi sen bilirsin bir şeylerden yorulmuş boşluğa düşmüş olabilir . Bence konuşarak ve nitelikli zaman geçirerek atlatılır . Lütfen boşan diyenleri duyma . Psikolojik ve fiziksel şiddet aşağılama yoksa evlilikteki başlangıç sorunları aşılır sen meral etme sadece sabret

Back
X