• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle sorun yaşıyorum

sorunuzu biilmiyorum ama evliliğin ilk günlerinde ilk aylarında afalamma oluyor canım bizdede öyleydi alışma evresi galiba,aynı eve girince birbirini tanıma aşamasına geçiyorsun bazı huylarını kabullenemiyorsun,sende evliliği tam olarak üzerine kondurmuyor olabilirsin bende öyleydi...şükür zamanilerledikçe herşey düzeliyorr..

yeni evli misiniz?ilk yillar inanin cok iyi anlasan insanlar bile birbirlerini yiyorlar..tehlikeli bi donem..o yuzden ikinizde sorunlarinizi konusun orta yolu bulmaya calisin..

İki farklı dünya bir arada gibi düşün. Tabiki alışma süreci zorlu geçer anlaşmazlıklar olur. Anladığım kadarıyla siz de iletişim sorunu var. Bunun içinde tartışmadan kaçınmak gerekir. Susmayı dene. Kadınlar pek susamaz bu bakımdan söylüyorum susmayı dene diye. Ben de sessiz kalmayı zor başarırım ama susmak gerçekten erkek sinirlendiğinde , sinirinin geçmesini , onun düşünmesini ve hatta geri adım atmasını , empati kurmasını sağlıyor. Olayların üzerine gitme. Konuşma anını da onun sinirinin geçtiği zamanlarda yap. O zaman belki iyi olur senin anlar.

evliliğin ilk başları bende aynı şeyi çok yaşadım
ikimizde birbirimize söz dinletmeye çalışırdık ne zaman ben sustum oda sustu ve
sesini yükseltmeyi bıraktı
iki taraftan birinin alttan alması gerekiyor illa
hele ki siz daha çok yenisiniz herşey yeni
karşılıklı anlayışla herşey normale dönerzemuszemus

evliliğn ilk aylarında eşler genelde iletişim problemi yaşarlar.

biri ne anlatmak istediğini ifade edemez diğeri sinirlenir. buna çözüm bulunmaz ise iş yumağa dönüşür.

sakince anlayarak yaklaşın herşeye. ne dediğiniz değil ne demek istediğiniz önemlidir.

bi evlilik nasıl basşlarsa öyle gidiyor biz de tartışıp duruyorduk ne kadar flört etsende birbirini tanıyamıyorsun sonra araya birde düğün dönemi olaylar giererse hiç anlaşamazsınınz yani ben kendi adıma söylüyorum hala da anlaşamıyoruz hep kavga hep kavga keşke nişanlı iken ayrılsaymışım ayıptır kınarlar die yapamadım ama yine olan bana oldu şimdi daha kötü olacak ayrlsam ay bende konuyu katlettim

bilmiyorumkismile iki yil olmus hala alisma devresi mi... oy rabbim sabir versn insallah bu dönemler cabuk atlatilir ..mutlu ve huzurlu bir aileniz olur:sm_confused:insan evlenmekten cekiniyor böle seyleri okuyunca ya

Back
X