Eşimle sorunlar yaşıyorum..Evlenmeden önce ki haliden eser kalmadı..

bıktım artık arkadaşlar,öyle hakaretler ediyorki artık kendimden korkuyorum başıma iş alıcam diye...hakaretlerin aşağılamaların arkası kesilmiyor,ağza alınmayacak şeyler söylüyor sanki dışarda herhangi birine hakaretler yağdırıyor...bana hayatı zehir edecekmiş,bir lokma ekmeye muhtaç kalıcakmışım,ayaklarına kapanacakmışım ve bir sürü küfürrr...derdi günü yatmak,zorla olduğu bile olmuştu...benki kendime laf söz söyletmeyen insan ne haldeyim...aileme söyledim eşimi aradılar kızımı getir bu byle ne diye ama sonuç ben gelmek istiyormuşum ayrılmayı ben istiyorum oldu ki evden kovan istemeyen aklına estğinde evimden git diyen adam beni gösterdi istemiyor diye...evlilikte herşey yatakmı arkadaşlar söyleyin...o kadar küfür hakaret et sonra bana karılık yapmıyorsun de! yapmayacağım da...her sözü kulaklarımda..hiçbişey olmamış davranmak adet halinde...allah aklıma mukayet olsun...bittim ya bittimm...

bence esinin ailesi ogullarinin durumunu biliyorlardi biz ugrasacagimiza birakalim el kizi ugrassin diyip evlendirmisler
kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil
bence esinin iyi bir korkuya ihtiyaci var git bosan diyemem sana ama en azindan ona seni kaybetme korkusunu vermelisin

bıktım artık arkadaşlar,öyle hakaretler ediyorki artık kendimden korkuyorum başıma iş alıcam diye...hakaretlerin aşağılamaların arkası kesilmiyor,ağza alınmayacak şeyler söylüyor sanki dışarda herhangi birine hakaretler yağdırıyor...bana hayatı zehir edecekmiş,bir lokma ekmeye muhtaç kalıcakmışım,ayaklarına kapanacakmışım ve bir sürü küfürrr...derdi günü yatmak,zorla olduğu bile olmuştu...benki kendime laf söz söyletmeyen insan ne haldeyim...aileme söyledim eşimi aradılar kızımı getir bu byle ne diye ama sonuç ben gelmek istiyormuşum ayrılmayı ben istiyorum oldu ki evden kovan istemeyen aklına estğinde evimden git diyen adam beni gösterdi istemiyor diye...evlilikte herşey yatakmı arkadaşlar söyleyin...o kadar küfür hakaret et sonra bana karılık yapmıyorsun de! yapmayacağım da...her sözü kulaklarımda..hiçbişey olmamış davranmak adet halinde...allah aklıma mukayet olsun...bittim ya bittimm...

bir süre ailenin yanında kal derim ben belki uzaklaşmak işe yarayabilir hakaret çok kötü ya noluyo bu erkeklere anlamıyorum ben şahsen

bir süre ailenin yanında kal derim ben belki uzaklaşmak işe yarayabilir hakaret çok kötü ya noluyo bu erkeklere anlamıyorum ben şahsen

şuan okul var,kımıldayamıyorum biryere malesef ama dayanılcak gibi de değil...vekil öğrtmenim 15 tatilde ne yaparım bilmiyorum idare etmeyi düşünüyorum ama gün geçtikçe zorlaşıyor arkadaşım.pamuk ipliğinde herşey.dayanılcak gibi değil yaşantım.

canım benim meslektaşız üzüldüm tatlım dinlemem duyma pisse hele hiç çekilmez bas kıçına tekmeyi gül gibi öğretmensin yazık canım sana terbiyesiz adam

canım ya yazık sana..
inan çok üzüldüm ALLAH kocanı islah etsin sana sabır versin işin çok zor..
bide ailesi ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demiş.. ya ben buna şaşırdım..
bunu diyen ailenin böyle evladı olur..
bencede çocuk yapma bu adam sen hamileykende yapar sana aynı ezeyetleri bebek oluncada..
ay çok sinir oldum ne demek ayklarıma kapanacaksın, bir lokma ekmeğe muhtac olacaksın insan bunu bırak eşine yabancıya bile demez..
canım sen bilirsin ama ona iyi bi ders ver bak öğretmenmişsinde kazancın var iyi kötü ailenin yanına git bi süre aklı başına gelsin..
eğer uslanmazsa çekme inan değmez bi koca için hasta olmaya yıpranmaya..
ilerde yaşlanınca, çocuk olunca hiç halin kalmaz,sinir hastası olur tahammülün kalma..
RABBıM YARDIMCIN OLSUN..

konu açılalı çok olmuş.çok üzüldüm anlatılanlara. acaba neler oldu? adam yola gelmiş midir? zehra adamı terkedip gitmiş midir? çok üzüldüm ya, allah yardımcısı olsun.

Güzelim seninkinin artık elle tutulur yanı kalmamış, çalışan bir bayansın hiç çekme bu derdi, anasının babasının laf geçiremediğine sen hiç geçiremezsin, aklı fikri yataksa evlilik birliğini yürütemicekse boşansın gitsin sokakta kadın çok sadece yatar kalkar yoluna gider, çocuk yapmayı hele sakın düşünme tüm sorumluluk sana kalır, ondan bişey istesen suçlu gene sen olursun sanki çocuğu tek başına yapmışsın gibi, yaşın ilerledikçe cesaretin azalır hiç terkedemezsin sonra bigün bir bakarsın ki sende bakımsız salaş küfürbaz bi insan olmuşsun, yapma bunu kendine...

Back
X