Eşimle sorunlar

iremdag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
43
2
98
35
Ankara
Selam nerden baslayacam bilemiyorum.Her sey çok kotu gidiyor .2 cocugumuz var ,10 yıllık evliyiz bugun oglum odev yapmıyor diyo eline sopa aldi oglumun ustune gitti sopayi almaya calisirken beni hirpaladi salladi beni bir anda hayat durdu çocuklarim etkilenmesin diye ne yapacagimi şaşırdım ,cocuklar aglamaya basladi ben ne yapacağımi bilemiyorumm anne ayrilacakmisiniz zorla baba ozur dilettiler her seyin suçlusu benmisiZ kaldiramiyorum kafam zonkluyor 😥

çocukta benim gibi olacakmış hep asagilama kalbim param parca cocularim için güçlü olmaliyim ama nasil tek yaptigim aglamak

İrem hanım merhaba; eşinizin ödev yapmıyor diye eline sopa alıp çocuğa yürümesi ciddi bir sorunu olduğunu gösteriyor, ben evli değilim ama psikolojik olarak sorunlu mu eşiniz, bu sıralar canını çok sıkan bir sorunu oldu mu?
Çocukları mümkün mertebe ayrı odada ders çalıştırın ve yanlarında siz olun.
Eşinizi de karşınıza alıp direkt olarak konuşun.
Yaptığı hoş bir şey değil, hele de anne eğer çocukların önünde hırpalanırsa insan yıllar geçse de asla unutamıyor ve koca bir kara yara olarak kalıyor. Ben bunu çok iyi biliyorum.
Ağlıyor olmanız güçsüzlüğünüzden değil, eşinizin devamlı sizi baskı ve stres altında tuttuğundan çatlama durumuna gelmişsiniz, ama bir toparlanın Allah var halinizi O'na arz edin. Çalışmıyorsunuz sanırım buna göre bu stresinizi alacak bir şeyler deneyin derim.
Başka sorunlarınız da var diye düşünüyorum...

Çok üzüldüm gerçekten. Kocanızın psikoloğa gitmesi gerektiğini düşünüyorum ancak erkeklere böyle bir şey teklif edildiği zaman genelde tepkiyle karşılık veriyorlar. Umarım kısa zamanda atlatırsınız bu durumu. Çocukların etkilenmesi bu durumu aslında en kötü yapan şey.

Geçmiş olsun öncelikle, bu tür problemler olabiliyor evlilikte. Erkek de kadın da yükselebiliyorlar bazen. Benim eşim de sert mizaçlı biri, bu tarz şeyler çok yaşadık. Konuşarak aşabildik biz.

Cok teşekkür ederim yorumlariniz icin konusmayi cok deniyorum karsimdaki beni gale bile almıyor her fırsatta beni ezmeye çalışıyor, bagirip tepki gösterdi ğimde susuyor buda benim hic hosuma gitmiyor , onunla anlasmak icin kötü bir tabir vardır cirkef olmak lazim hep üzülüyorum

Anneside hep bagiriyor herseyden sikayet ediyor kavgaci ,esimde onun gibi ayni ,ben sessiz sakin bir insanim bagirilmak cagirilmak arada cocuklarin kalmasi canimi en cok yakan o

Çocuklarimi huzurlu , mutlu bir evde büyütmek istiyorum rabbim insallah yardim eder biliyorum benden cok zor durumda insanlar var

Biz 2 yada 3 kez Aile terapisine gittik oda eşimin psikolojisi cok bozuk oldugunu soyledi ama sonra imkanlar el vermedi 1 kez psikiyatri gittik devlete cok gelmeniz lazim oda olmadi

Allah yardımcınız olsun da neden bdv de değil de burdan açtınız konuyu?

Esim yazin cok büyük bir tranva gecirdi ondan oncede hep yasiyordu ama bu en büyüğü ydu ailesi kavga çıktıo zaman ona cok destek oldum

Biz 2 yada 3 kez Aile terapisine gittik oda eşimin psikolojisi cok bozuk oldugunu soyledi ama sonra imkanlar el vermedi 1 kez psikiyatri gittik devlete cok gelmeniz lazim oda olmadi

Cozum onerileri sunmustur illaki aile terapisti. Onlari denediginizde cozume ulasilabiliyor mu?

Ya ne sopasi ya çıldırcam :( hangi devirdeyiz güya bilinçli bir toplumuz okurken burdan bile kendimi çok kötü hissettim kaldı ki ev halini dusunemedim ama tahmin edebikdim az çok
Çok ama çok Üzgünüm rabbim sahibiniz olsun çok ama çok duâ edin

Anneside hep bagiriyor herseyden sikayet ediyor kavgaci ,esimde onun gibi ayni ,ben sessiz sakin bir insanim bagirilmak cagirilmak arada cocuklarin kalmasi canimi en cok yakan o
Psikolojisi bozuk belli eşinin.boşansan kafan rahat olur çoluk çocuğun sağlıklı yetişir.ömrüne yazık.geçmiş olsun:dua:

Cinnet geçirse ne yapacaksınız? Bugün sopayla çocuğun üzerine yürüyen yarın kimbilir neler yapar? Boşanmayacaksınız madem, Ne yapın edin tedavisini tamamlayın yoksa 3.sayfaya haber olacaksınız Allah korusun durum çok ciddi.

Ay aklıma ödev yüzünden çocuğunu döverek öldüren adam geldi. Çocuklarımı o kişinin yanında asla tutmam. Gidip tedavi olsun