• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlar

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Merhaba arkadaşlar eşim 4bli devlet memurluğu kazandı yakında başlıycak ama hala eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum kızımada teyzesini aradı gelip bakıcak ben çokmu kuruntu yapıyorum çok mu yanlış düşünüyorum güvenimi yitirdim ama yuvayı da yıkmak istemiyorum eşime şans verirsem yine gizli şeyler yapar diye korkuyorum, maaş kartım senin olsun her şey sende kalsın diyor incele diyor Bi daha borsaya girmiycem dersimi aldım her şeyi sana geri ödiycem diyor çok yoruldum artık düşünmekten her erkek böyle mi hep böyle çocukmu bunlar

Merhaba arkadaşlar eşim 4bli devlet memurluğu kazandı yakında başlıycak ama hala eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum kızımada teyzesini aradı gelip bakıcak ben çokmu kuruntu yapıyorum çok mu yanlış düşünüyorum güvenimi yitirdim ama yuvayı da yıkmak istemiyorum eşime şans verirsem yine gizli şeyler yapar diye korkuyorum, maaş kartım senin olsun her şey sende kalsın diyor incele diyor Bi daha borsaya girmiycem dersimi aldım her şeyi sana geri ödiycem diyor çok yoruldum artık düşünmekten her erkek böyle mi hep böyle çocukmu bunlar
Her erkek böyle değil her evlilikte böyle çok kaos yok

eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum
Böyle birşey affedilir mi bilemiyorum, ben affedemezdim ayrılırdım sanırım.
Devir maddiyat-tasarruf devri, borsa onun anlamadığı bir alansa bilmediği bir alana altınları düşüncesizce yatırmasını kesinlikle hoş görmem. Ama siz devam etmeyi seçmişsiniz durulan suyu bulandırmayın alemi yok.
Hayır her erkek böyle değil, benim babamda çok vurdumduymazdı mesela ama hiç çoluğunun karısının altınını alıp oraya buraya atmadı.

Zaten adam kartını sana verecekmiş bir kere hata yapmış sürekli sürekli ısıtıp getirmeyin
Veya affedemiyorsaniz ayrılın
Yuvamı bozamam diyorsunuz
sürekli huzursuzluk çıkarırsanız o yuva bozulurinsan hayatında bir kere hata yapabilir siz hiç mi hata yapmayacaksınız
Benim için güven tek kullanimlikti diyorsanız da bosanin niye sürdürüyor sunuz

Yanlış hatırlamıyorsam hem altınlarınız gitmişti hem de 60-70bin tl borcunuz vardı. Eşinize maddi açıdan koşulsuz güvenmeyin. Hesap ve harcamalar sizde olsun yani ailenin gelir gider hesaplarını siz idare edin. Zaten "maaş kartım sende dursun" demiş eşiniz, kabul edin. Ama maaşına güvenip tekrar sizden gizli kredi çekerse o zaman hiç düşünmeden boşanın.

Yanlış hatırlamıyorsam hem altınlarınız gitmişti hem de 60-70bin tl borcunuz vardı. Eşinize maddi açıdan koşulsuz güvenmeyin. Hesap ve harcamalar sizde olsun yani ailenin gelir gider hesaplarını siz idare edin. Zaten "maaş kartım sende dursun" demiş eşiniz, kabul edin. Ama maaşına güvenip tekrar sizden gizli kredi çekerse o zaman hiç düşünmeden boşanın.
60 70 bin borcu yok işsiz kaldığı zmn korkmuş borsada para kaybedince bana sormadan pandemide kredi çekmiş borsada kln para ile kredi ödemiş şu an 15 bin borcu var sadece

Sorun eşinizin altınları satıp borsaya girmesi mi Yani başka bir sebepten satmış olsaydı da aynı tepkiyi verir miydiniz?Mesela ihtiyacı olan birine borç verip geri alamaması gibi

60 70 bin borcu yok işsiz kaldığı zmn korkmuş borsada para kaybedince bana sormadan pandemide kredi çekmiş borsada kln para ile kredi ödemiş şu an 15 bin borcu var sadece

"Altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı"

Sizin eski konunuzu bulup oradan kopyaladım bu metni. Ben 60bin borç yapıldı/ödendi şimdi de 11bin ödenecek borç kaldı olarak anlamıştım. O yüzden "60-70bin borç yapılmış sanırım" dedim. Şimdi anladım.
Yine de bu diğer söylediklerimi değiştirmez. Bundan sonra ailenin gelir gider hesabı ve maaş kartları sizde dursun.

Bir şans daha verilebilir aslında şu zamanlarda insan neye girisecegini bilmiyor yapmış bir hata Kötü olmuş
Üstünde durun herşey sizin elinizde olsun duruma göre zamanla ne yapacağıniza karar verirsiniz

Bence de tekrar bir şans verin kartların hepsi sizin kontrolünüzde olsun olabiliyorsa. Tekrar parasını böyle şeyler için kullanırsa o zaman bir hâl çaresine bakılır. Şimdilik sakin devam edin.

Diğer konunuzdan farklı yorumlar olmayacak. Bunun için çok az insan boşanır. Başka şeyler de varsa hakaret, şiddet, ilgisizlik gibi o zaman bir şey diyemem.
Para kazansaydı size getirecekti, siz de ben bu parayı istemem demeyecektiniz. Artık yapacak bir şey yok. Yaptığı çok ayıp ama affettiyseniz uzatmayın artık.

Geri ödemez onu unutun 😂😂😂 adamlar karılarını dolandirip sonra da bende seni besledim yıllarca diyen varlıklar
Bikac örneğini gördük duyduk

Ama barışın abartacak bişey yok.
Harcadiysa harcadı ne var yani

Eğer affettiyseniz sürekli bunu yüzüne vurmayın. Eşiniz yapmış bir hata, sizde bir şans vermeye karar vermişsiniz biraz düzeltmeye çalışın aranızı. Hesabını kontrol edebilirsiniz tabiki, sizin net tavrınız olursa bir daha yapmaz bence. Adam parayı kumarda kaybetmiş olsa veya gidip birileriyle harcamıs olsa affetmeyin derdim ama borsaya yatırarak akıllılık etmeye çalışmış sadece. Bence dersini almıştır

Back
X