Her erkek böyle değil her evlilikte böyle çok kaos yokMerhaba arkadaşlar eşim 4bli devlet memurluğu kazandı yakında başlıycak ama hala eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum kızımada teyzesini aradı gelip bakıcak ben çokmu kuruntu yapıyorum çok mu yanlış düşünüyorum güvenimi yitirdim ama yuvayı da yıkmak istemiyorum eşime şans verirsem yine gizli şeyler yapar diye korkuyorum, maaş kartım senin olsun her şey sende kalsın diyor incele diyor Bi daha borsaya girmiycem dersimi aldım her şeyi sana geri ödiycem diyor çok yoruldum artık düşünmekten her erkek böyle mi hep böyle çocukmu bunlar
Böyle birşey affedilir mi bilemiyorum, ben affedemezdim ayrılırdım sanırım.eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum
Merhaba arkadaşlar eşim 4bli devlet memurluğu kazandı yakında başlıycak ama hala eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum kızımada teyzesini aradı gelip bakıcak ben çokmu kuruntu yapıyorum çok mu yanlış düşünüyorum güvenimi yitirdim ama yuvayı da yıkmak istemiyorum eşime şans verirsem yine gizli şeyler yapar diye korkuyorum, maaş kartım senin olsun her şey sende kalsın diyor incele diyor Bi daha borsaya girmiycem dersimi aldım her şeyi sana geri ödiycem diyor çok yoruldum artık düşünmekten her erkek böyle mi hep böyle çocukmu bunlar
60 70 bin borcu yok işsiz kaldığı zmn korkmuş borsada para kaybedince bana sormadan pandemide kredi çekmiş borsada kln para ile kredi ödemiş şu an 15 bin borcu var sadeceYanlış hatırlamıyorsam hem altınlarınız gitmişti hem de 60-70bin tl borcunuz vardı. Eşinize maddi açıdan koşulsuz güvenmeyin. Hesap ve harcamalar sizde olsun yani ailenin gelir gider hesaplarını siz idare edin. Zaten "maaş kartım sende dursun" demiş eşiniz, kabul edin. Ama maaşına güvenip tekrar sizden gizli kredi çekerse o zaman hiç düşünmeden boşanın.
60 70 bin borcu yok işsiz kaldığı zmn korkmuş borsada para kaybedince bana sormadan pandemide kredi çekmiş borsada kln para ile kredi ödemiş şu an 15 bin borcu var sadece
Bir şans daha verilebilir aslında şu zamanlarda insan neye girisecegini bilmiyor yapmış bir hata Kötü olmuşMerhaba arkadaşlar eşim 4bli devlet memurluğu kazandı yakında başlıycak ama hala eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum kızımada teyzesini aradı gelip bakıcak ben çokmu kuruntu yapıyorum çok mu yanlış düşünüyorum güvenimi yitirdim ama yuvayı da yıkmak istemiyorum eşime şans verirsem yine gizli şeyler yapar diye korkuyorum, maaş kartım senin olsun her şey sende kalsın diyor incele diyor Bi daha borsaya girmiycem dersimi aldım her şeyi sana geri ödiycem diyor çok yoruldum artık düşünmekten her erkek böyle mi hep böyle çocukmu bunlar
Geri ödemez onu unutunMerhaba arkadaşlar eşim 4bli devlet memurluğu kazandı yakında başlıycak ama hala eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum kızımada teyzesini aradı gelip bakıcak ben çokmu kuruntu yapıyorum çok mu yanlış düşünüyorum güvenimi yitirdim ama yuvayı da yıkmak istemiyorum eşime şans verirsem yine gizli şeyler yapar diye korkuyorum, maaş kartım senin olsun her şey sende kalsın diyor incele diyor Bi daha borsaya girmiycem dersimi aldım her şeyi sana geri ödiycem diyor çok yoruldum artık düşünmekten her erkek böyle mi hep böyle çocukmu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?