Merhaba Arkadaşlar
Eşimle uzun süre flört ettikten sonra 2 yıl önce evlendik.Ben yüksek mühendisim o ise ticaretle uğraşıyor.Nişanlılık dönemimizde işten ayrıldığım bir dönemde bana birlikte çalışmayı teklif etti.Kendi iş yeri vardı bende ona yardım edecektim.Çok makul geldi bu teklif 1,5 yıl boyunca böyle devam etti.Para kontrolü gelir-gider benim elimdeydi.Kendisi bu arada çok savruk bugün kazandığını bugün harcayan bir insan.Kendi ailesine de maddi olarak çok zararı dokunmuş zamanında bana kendileri anlatmıştı evlenmeden önce.Ben de saf saf ben onu kontrol ederim sanmıştım(Velhasıl evlendik 2 ay sonra hamile kaldım.5 aylık hamileyken bana sen işe gelme demeye başladı halbuki ben çalışmak istiyordum.Bu sebepten dolayı çok sık kavga etmeye başladık ama anladım ki asıl derdi beni işten uzaklaştırıp paranın kontrolünü tekrar eline almakmış.Ben yanındayken istediği gibi para harcayamıyordu çünkü istediği gibi savuramıyordu.Neyse istediği oldu bir şekilde beni işten uzaklaştırdı.Bu arada doğum yaptım 6 aylık bir kızım var.İşe dönmek istediğimi söylüyorum kesinlikle kabul etmiyor nereden geldiğini bilmediğim paralar var.Sorduğumda ihtiyaçlar karşılanıyor ya sen ona bak gerisine karışma diyor sen bana hesap soramazsın diyor.Sürekli yalanlarını yakalıyorum kendisi de farkettiğinde onları örtmek için yine yalan söylüyor.Söylediği şeylere kesinlikle güvenmiyorum işleri iyi değilken bu paralar nerden geliyor kafayı yemek üzereyim artık.Bunun dışında param yok dediği zamanlarda yaptığı harcamalar var benden para da saklıyor yani.Halbuki ben 3-5 kuruş para biriktirelim bak bir çocucuğumuz var ne zaman ne olacağı belli olmaz diyorum sanki adama hakaret ediyorum para biriktirelim dediğim zaman adamın tüyleri diken diken oluyor.Her kavga ettiğimizde de sürekli bir bahane bulup eve geç geliyor geldiği gibi de yatıyor zaten.En büyük sorunumuz aslında ''biz''olamamak.Hala kendini bekar zannedip kimseye hesap vermeden yaşamak istemesi.Ailemizi ilgilendiren konularda tek başına karar veriyor çoğu şeyden benim sonradan haberim oluyor onları da kendi ailesinden öğreniyorum onlar söylüyor şöyle yapıcakmış böyle yapıcakmış diye.Bütün gün evde çocuğumla tek başımayım kafayı yemek üzereyim artık.
Ne yapmam lazım arkadaşlar bir akıl verin konuşmayı çok denedim defalarca konuştuk hiçbir şey değişmiyor(
evliligin anlaminin ne oldugunu bilmiyor gibi esiniz
boyle biriyle yasamak zor
esinizin yola gelecek bir tarafi yok mu
vardir elbet o kadarmi kötü
madem senin onla çalışmanı istemiyor sonuçta mesleğini eline almışsın git kendine başka iş bul arkadaşım. sonrada bir sey derse kusura bakma sen gelme dedin, benimde evde canım sıkılıyordu, birşeyle ilgilenmem lazım sonuçta başka işe başladım de...Böylesine bu müstahaktır
Güvensizlik ve yalan konularında yorum yapamıyacağım sonuçta yeni evli sayılırsın. Birde bebişin olmuş.Ben evli değilim o yüzden böyle bir durumda kalsam fevri kararlar alırım gibi geliyor.Ama sen sen ol çocuğunun boğazından helal olduğundan şüphe ediceğin lokma geçirme arkadaşım
canım bence bir işe başla ve kendi paranı kazan bi kenara koy. ne olur ne olmaz..
bu arada para savurmak derken nereye savurulur ki para gece hayatı, kumar, alkol vs. olmayınca para da savurulamaz gibi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?