anlıyorum canım çoğu evli bayan aynı sıkınıtıyı yaşıyor..erkekler böyle kadınlardan daha benciller yapacak çok fazla bişi yok nacizane tavsiyelerimselam arkadaşlar,5 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var..biz görücü usulüyle kısa bir sürede evlendik aşk hiç bir zaman olmadı sevgi ve saygı vardı..eşimin kötü bir alışkanlığı yok fakat bir birimizi tamamlamıyoruz sürekli tartışma halindeyiz..evin hiç bir işini üstlenmiyor her şey benim üstümde düşünün sabah kalkar ekmeği alır kahvaltıyı hazırlar bin ricayla kalkar ,akşam işten gelir yemekten sonra uyur sonra kalkar tv bakar biz oğlanla yatarız o oturur..hiç bir işe elini sürmez bende çalışan insanım hatta bazı cumartesi günleri bile çalışıyorum fakat o beni makina gibi görüyor...bu arada eşime karşı cinsel isteksizliğim var o buna aldırış etmiyor hep istiyor buda bana daha itici geliyor...açıkcası çok bunaldım mutlu değilim bu şekilde ömrüm nasıl geçecek bilmiyorum..çok karışık yazdım kusura bakmayın..
selam arkadaşlar,5 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var..biz görücü usulüyle kısa bir sürede evlendik aşk hiç bir zaman olmadı sevgi ve saygı vardı..eşimin kötü bir alışkanlığı yok fakat bir birimizi tamamlamıyoruz sürekli tartışma halindeyiz..evin hiç bir işini üstlenmiyor her şey benim üstümde düşünün sabah kalkar ekmeği alır kahvaltıyı hazırlar bin ricayla kalkar ,akşam işten gelir yemekten sonra uyur sonra kalkar tv bakar biz oğlanla yatarız o oturur..hiç bir işe elini sürmez bende çalışan insanım hatta bazı cumartesi günleri bile çalışıyorum fakat o beni makina gibi görüyor...bu arada eşime karşı cinsel isteksizliğim var o buna aldırış etmiyor hep istiyor buda bana daha itici geliyor...açıkcası çok bunaldım mutlu değilim bu şekilde ömrüm nasıl geçecek bilmiyorum..çok karışık yazdım kusura bakmayın..
sevgili arkadaşım ilk mesajında erkek zaten temizlik yapmasın erkeğin yaptığı temizlikten ne olcak ki demişsin önce buna katılmadığımı yazmak istiyorum. sanki kadınlar analarının karnında mı öğreniyor ütüyü,bulaşığı, lavabo küvet ovalamayı, kek çırpıp, fasülye pilaki yamayı... erkek egemen bi dünyada bu roller kadınlara dayatılıyor. erkeklere ise paşa gibi oturup tv karşısında bacak bacak üstüne atarak popo yanaklarını karılarına çevirip çay kahve servisi beklemeyi öğretiyor aynı sistem. sizin eğitimci olduğunuz yazıyor belli ki iş yaşamından gelen bir kadınsınız. muhakkak beyiniz de çalışıyordur. şimdi ikinizde işten eve geldiğinizde sırf sizin ayrıca o evin temizlik-yemek gibi ev idaresinden de sorumlu olmanız haksızlık değil mi?? tabii ki size ve sizin şahsınızda tüm çalışan kadınlara haksızlık. bu haksızlığı erkek ne anlarmış canım diye meşrulaştırmak kadınların toplumsal yaşamda geri pozisyonunu pekiştiriyor. öncelikle bunu belirtmek isterimtüm bekarlar boşa demiş bi evlenseler de görsek:))
tüm bekarlar boşa demiş bi evlenseler de görsek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?