esimle sorunlarim olmayan bebegim

mnkksdry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
60
42
88
32
oyle karmasik haldeyim ki nerdeyse bir ay olacak esimden ayriyim.maddi imkansizliklar esimin baskilari kiskancliklari asiri tutucu tavri.biraraya geldigimizde hep ayrilik senaryolari kuruyorum.uzaklasinca acaba yanlis mi yapiyorum diyorum.bu kararsizliktan kurtulamiyorum.esim tesetture girmemi istedi bir yere gondermez hep onun kumandasinda hareket etmemi ister bi inadi ugruna kredi borcu oduyoruz iki senesi var.maasinin yarisi ona gidiyo.yasim 29 oldu anne olmakti evlenmekteki amacim ne dugun idtedim ne taki.bombos eve ciktim geldim.calisayim dedim ona karsiydi ben isyan cikarinca musaade etti.bebegimiz de olmadi.kizlar karmakarisigim benim gibi olan var mi aranizda

haklisiniz.iste bu gitgeller bana ne yapacagimi sasirttiriyo.doktora gittim kendim icin yumurtamin gelismedigini soyledi.yeniden evlilik yeniden alisma zorlayacak beni.benim ilk istegim annelikti karmakarisigik iste

Annelik de annelik yerine önce deger goreceginiz bi durum nerde?

Belki böyle bir adamdan böyle bir evlilikten bir çocuğunuzun olmaması daha hayırlıdır. Belki yolunuza daha iyi biri çıkması için Allah sizi uyarıyordur?

haklisiniz.iste bu gitgeller bana ne yapacagimi sasirttiriyo.doktora gittim kendim icin yumurtamin gelismedigini soyledi.yeniden evlilik yeniden alisma zorlayacak beni.benim ilk istegim annelikti karmakarisigik iste
Valla amaç annelikse çok daha iyi adamlar bulabilirsiniz. Çirkin olur aşık olmazsınız zenginse olur sizde anne olursunuz. Bu adamdan çocuğunuz olsa da hayattan nefret ettirecek. Ne borcu biter ne kaprisi.. Siz bilirsiniz..

tesekkur ederim anladim zaten.disardan bakinca cevremdekiler de aynisini soyluyo sanirim ben anne olma istegi yuzuden gercekleri goremiyorum
Lutfen görün. Bosanir iyi bir adamla evlenir anne olursunuz. O zaman hayat cennet bahcesi olur. bu adamla cocuk sahibi olmak cok kotu sonuclar dogurur. Bebek başlı başına bir sorun ve sorumluluk. Lohusa depresyonu var, uyum sureciniz var, bakımı ihtiyaçları var. Bu zor gunler, destek veren eslerle bile kolay atlatilmiyor. Yapmayin etmeyin.

Şu evlilikte anne olmasanız daha iyi inanın. Adam hasta manyak yazık değil mi o çocuğa çile çekecek?

Hanımefendi bu aşırı ataerkil heriflerde ne buluyorsunuz, gerçekten merak ediyorum? Maşallah yok yok.. e sana göre değil işte?Dünyada tek spermi de bu adam üretmiyor öyle değil mi? Neden sonsuza kadar sizi kafese kapatmak isteyen adamlarla olmak istiyorsunuz bunun altında psikolojik bir sıkıntı var bence..
Ayrıca "bebek" hayatınızda hiç sahip olmadığınız bir şey, olmayan şeye bu kadar taparcasına sahip olma isteği de saçma.
bir uzmana görünmenizde fayda var

bu kadar tutucu biri oldugunu dusunmuyodum.benim kendi ailem darma duman.evlenip bi duzen kurmak istedim.yumurtamin gelismedigini ogrendim.yasim 30 a geliyo.inanin aslindq farkindayim her acidan dusunmeye calisiyorum.ki baskiya tahammul edebilen sinip oturan biri degilim.belki de gecis sureci yasiyorum.ki psikolojik tedavi cok gordum daha once de ise girmeye calisiyoruk su an ikk isim doktoruma tekrar gitmek olacak.

Hayat devam ediyor, başka erkeklerle tanışabilir daha düzgün ilişkiler yaşayabilirsiniz emin olun.Evlenme aile kurma isteğiniz çok normal, ama bunu yapmaya çalıştığınız kişi doğru kişi değil gibi görünüyor.
Buradaki konuları okuyorsunuzdur, tedaviyi aksatmayın çok önemli

Tesettüre girmeye zorlamak da ney yahu ? Tanıştığınız da başınız açıksa buna sizi zorlayamaz. O sadece sizin kararınız olmalı. Bu kadar kıskanç biriyle ömür geçmez . Bence çocuk düşünmek yerine ayrılmayı düşünün , ne güzel işiniz de varmış . Neden kendinize bu hayatı yaşatıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…