Eşimle sorunlarım var..Artık eski yaşantımız yok gibi..

tuse06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
28
0
0
Muğla
dört yıldır evliyim ama eşimle aramızdaki problemi çözemiyorum daha doğrusu ona göre normal olan ama bana göre anormal olan bir durum. bir yaşında bir çocuğum var. son bir yıldır eşim benden cinsel anlamda çok uzaklaştı. hamilelik ve doğum sürecini söylemiyorum ozaten ara verilmesi gereken bir dönem.
birde eşim kendi kendini tatmin ediyor bunu farkettikten sonra iyice moralim bozuldu. internetten okuduğum kadarıyla bu durum normalmiş ama eşiyle cinsel hayatına ara verdiyse anormal bir durummuş. eşimle oturup konuştuk. bunu yapmayan erkek yoktur falan dedi. iyi olmadığını söyledi. eski arabamızı satıp yeni araba aldık tabi bu bizi maddi anlamda baya çökertti. daha yeni yeni toparlanıyoruz. maddi sorunlar yüzünden psikolojisinin iyi olmadığını falan söyledi tamam hak verdim bir erkek olarak bunu kafaya takması çok normal.
konuştuktan sonra herşey haloldu diye düşündüm ama aslında değişenn birşey yok eşim sadece eskiye oranla daha çok benimle konuşuyor daha ilgili diyebilirim ama cinsel anlamda yine uzak. ve yine mastürbasyon yaptığına eminim acaba bu durum onda alışkanlık mı yaptı.
çok mutsuzum abartıyormuyum bilmiyorum ama hiç mutlu değilim:50:

evet canım önemli bir durum psikolojisi gerçekten kötüyse ve ereksiyon problemi yaşamaya başladıysa bu durum kendine güveninide azaltmıştır ve belkide sana yaklaşamıyordur.ama böyle bir sorunu yoksa biraz sen tahrik etmeye çalışsan onu tekrar kendine alıştırmaya çalışsan olmaz mı?

Yeni evlenen bi erkekte olsa bekarliktan kalma aliskanlik derim ama 4 senelik evliymissiniz...Acaba cinsel anlamda size karsi kendini yetersiz hissediyor olabilirmi eger öyle bisey varsa kendini ispat icin böyle davraniyor olabilir?

ınternette bende bu konuyla ılgılı yazı okumustum kadında erkekte kendını tatmın etme alıskanlıgı olursa cınsel ılıskıden uzaklasma ya cınsel bırlıktelık sırasında hosuna gıtmeme durumları yasayabılıyormuz. esınle kendını tatmın etme durumunun ne kadar sık yaptıgını ogrensen acaba.

canım zor bir durum eşinin maddi sıkıntıdan dolayı isteği azaldı diye düşünsek e ozaman neden mastürbasyona ihtiyaç duyuyo valla bunu biz çözemeyiz arkadaşlara katılıyorum bence bir doktora gidin en kısa zamanda

Bazı erkeklerde eşleri anne olduktan sonra uzaklaşma yaşanabiliyor.Artık sevgili eş yerine bir rolun daha var kutsal bir rol bu erkeğin gözünde ANNELİK.Bu yüzden olabilir.Saçma gelmişti bana ilk duyduğumda ama olabiliyor.Bir terapiste gitmenizde fayda var.Bir yakınımdan duymuştum.Eşim doğum yaptıktan sonra onunla birlikte olamadım.NEden dedim.Çünkü anne olmuştu o artık dedi.Bir terapist iyi olur.

Bazı erkeklerde eşleri anne olduktan sonra uzaklaşma yaşanabiliyor.Artık sevgili eş yerine bir rolun daha var kutsal bir rol bu erkeğin gözünde ANNELİK.Bu yüzden olabilir.Saçma gelmişti bana ilk duyduğumda ama olabiliyor.Bir terapiste gitmenizde fayda var.Bir yakınımdan duymuştum.Eşim doğum yaptıktan sonra onunla birlikte olamadım.NEden dedim.Çünkü anne olmuştu o artık dedi.Bir terapist iyi olur.

ben de duydum bunu..
bence de bir yardım almalı..

yanlışlıkla iki başlıkta aynı konuyu açmışım yorumlara kapatılmasını rica ediyorum

Son düzenleme:
dört yıldır evliyim ama eşimle aramızdaki problemi çözemiyorum daha doğrusu ona göre normal olan ama bana göre anormal olan bir durum. bir yaşında bir çocuğum var. son bir yıldır eşim benden cinsel anlamda çok uzaklaştı. hamilelik ve doğum sürecini söylemiyorum ozaten ara verilmesi gereken bir dönem.
birde eşim kendi kendini tatmin ediyor bunu farkettikten sonra iyice moralim bozuldu. internetten okuduğum kadarıyla bu durum normalmiş ama eşiyle cinsel hayatına ara verdiyse anormal bir durummuş. eşimle oturup konuştuk. bunu yapmayan erkek yoktur falan dedi. iyi olmadığını söyledi. eski arabamızı satıp yeni araba aldık tabi bu bizi maddi anlamda baya çökertti. daha yeni yeni toparlanıyoruz. maddi sorunlar yüzünden psikolojisinin iyi olmadığını falan söyledi tamam hak verdim bir erkek olarak bunu kafaya takması çok normal.
konuştuktan sonra herşey haloldu diye düşündüm ama aslında değişenn birşey yok eşim sadece eskiye oranla daha çok benimle konuşuyor daha ilgili diyebilirim ama cinsel anlamda yine uzak. ve yine mastürbasyon yaptığına eminim acaba bu durum onda alışkanlık mı yaptı.
çok mutsuzum abartıyormuyum bilmiyorum ama hiç mutlu değilim:50:

oncelikle yanlisinizi duzeltmek istiyorum,
hamilelik donemi cinsellige ara verilmesi gereken bir donem degil aksine erkeklerin eslerine cinsel anlamda gereken ozeni gosterip onlara hamileligin cinsel hayatlarini degistirmedigini gostermeleri gerekir ki kadinlar kendilerini kotu hissetmesin.

maddiyat cinselligi etkiler ama bu derece etkileyecegini sanmiyorum.
maddi prblemler yuzunden isteksizlik kisa bir sureligine olabilir ama uzun surmez bence.
iyisi mi esiniz bir doktora gorunsun belki bazi olaylardan cidden psikolojik olarak cok etkilenmistir(ki sanmiyorum) belki de cinsel istegi azalmistir.
tek care doktorlar.
biz degiliz.

Back
X