Her evlilik aynı başlıyor maalesefGerçekten artık yoruldum.Yeni evliyiz ,hamileyim.Bir küsüp bir barismaktan yoruldum. Artık tartışmalarımızda saygı falan kalmadi.Dün yine fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplerden tartıştık hemen küstü eşim bi güzel odasını ayırdı.Bugun de iftarı hazırladım yemedi .Kendine gidip çay koydu kahvaltilik yedi.Az önce de sahur hazırladım kalkmıyorum falan dedi bende sinirlendim odanın kapısını bütün gücümle kapattım. Yarında iftar falan hazırlamayı düşünmüyorum. Kavgada da bizim ailede senin saçmalıklarını anlayabilecek tek bir insan yok benimle konuşma bilmem ne diye bayağı yüklendi. Bende ona bağırıp cagirdim . Neden böyle oluyoruz bilmiyorum .Seçilirken ,nisanliykengozumun içine bakardı kırmamak için.Ama şuan evlendikten sonra degisti
Aslında eşiniz değişmedi ôyleydi insan nişanlıyken her şey toz pembe oluyor gerçekleri gôremiyoruz aynı yastıkta yatınca biri birini tanıyor şuan biri birinizi daha iyi tanıma süreci biri birinize karşï daha sakin bir şekilde konuşursanız herşey düzelirGerçekten artık yoruldum.Yeni evliyiz ,hamileyim.Bir küsüp bir barismaktan yoruldum. Artık tartışmalarımızda saygı falan kalmadi.Dün yine fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplerden tartıştık hemen küstü eşim bi güzel odasını ayırdı.Bugun de iftarı hazırladım yemedi .Kendine gidip çay koydu kahvaltilik yedi.Az önce de sahur hazırladım kalkmıyorum falan dedi bende sinirlendim odanın kapısını bütün gücümle kapattım. Yarında iftar falan hazırlamayı düşünmüyorum. Kavgada da bizim ailede senin saçmalıklarını anlayabilecek tek bir insan yok benimle konuşma bilmem ne diye bayağı yüklendi. Bende ona bağırıp cagirdim . Neden böyle oluyoruz bilmiyorum .Seçilirken ,nisanliykengozumun içine bakardı kırmamak için.Ama şuan evlendikten sonra degisti
Çok haklısınız gidip barıştım zaten , ailesinede fırsat vermeye gerek yok dediginiz gibiBenim dikkatimi bizim ailede senin saçmalıklarını kimse anlamıyor gibi bir konuşma yapmış sanırım eşiniz genelde aranızdaki olayları anlatıyor falan mı kide insanlar senin saçmalıklarını biliyor öncelikle hamileymişsin Allah analı babalı büyütsün burda hassas döneminde olan sensin ve senin saçmalıklarını ailesidr kendiside katlanmak zorunda eşini kendi halinr bırak üstüne düşme erkeklerin üstüne gittikçe bizim kymetimizi anlamaları zorlaşıyor sen uzatan taraf olma her zamanki rutine devam iftarınıda hazırla sahuruda emin ol insan küsmeye barışmayada alışıyor boşver takma eşinin aileside sizde alışamıyosuznuz ilk yıllarda sen eşine süprizler yapıo kendine bağlamaya bak başkalarının senin saçmalıklarınla eşini dolduruşagetirmesine izin verme kimlerdrn şüphrleniyorsan eşinr yapış ve oblarla yanlız bırakma derim brn sorun bu olabilir
Evliliğin ilk 1 2 senesi böyle şeyler olır. Ama seninkini dize getireceksen. Bugün sende kendine hazırla ye. Al tabağını odana git. Ona teklif etme. İlla soracak illa sokulacak. O zaman da soğuk dur. Anlar o sen hiç yüz vermeGerçekten artık yoruldum.Yeni evliyiz ,hamileyim.Bir küsüp bir barismaktan yoruldum. Artık tartışmalarımızda saygı falan kalmadi.Dün yine fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplerden tartıştık hemen küstü eşim bi güzel odasını ayırdı.Bugun de iftarı hazırladım yemedi .Kendine gidip çay koydu kahvaltilik yedi.Az önce de sahur hazırladım kalkmıyorum falan dedi bende sinirlendim odanın kapısını bütün gücümle kapattım. Yarında iftar falan hazırlamayı düşünmüyorum. Kavgada da bizim ailede senin saçmalıklarını anlayabilecek tek bir insan yok benimle konuşma bilmem ne diye bayağı yüklendi. Bende ona bağırıp cagirdim . Neden böyle oluyoruz bilmiyorum .Seçilirken ,nisanliykengozumun içine bakardı kırmamak için.Ama şuan evlendikten sonra degisti
Canım bizde yenı evlıyız bır sene bıle olmadı. Bır bebegımız var 1 buçuk aylık.. Bızde boyleydık helekı ben Cok asiydim bıde oda ınat bende.. hamile iken yasadıgımız sorunları dusundugumde haklı oldugum yanlar olsada cidden adamın canını gereksız fazlasıyla okumusum dıyorum sımdı. Ama soyleki hamilelik gercekten hormonsal olarak degıskenlık ıcerdiği ıcın Cok stresli oluyoruz. Onun bana soylediği birseye Cok sınırlenıyordum mesela ama anneme felan soyledıgımde kendı annem olmasına ragmen haksız gorurdu benı. Ben sımdı sımdı anlıyorum. Ama benımkı gercekten hormonsaldı lohusalık ta bıraz sıkıntılı gectı ama suan gercekten ıyıyız masallah diyeyım. hamıleyken bosanmayı dusundugum sebepleri suan dusundugumde sacmalamısım dıyorm sabret.. Guzelce konus.. Kucuk seyler ise zaten cozulur. Rabbım buyuk dertler vermesin...Gerçekten artık yoruldum.Yeni evliyiz ,hamileyim.Bir küsüp bir barismaktan yoruldum. Artık tartışmalarımızda saygı falan kalmadi.Dün yine fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplerden tartıştık hemen küstü eşim bi güzel odasını ayırdı.Bugun de iftarı hazırladım yemedi .Kendine gidip çay koydu kahvaltilik yedi.Az önce de sahur hazırladım kalkmıyorum falan dedi bende sinirlendim odanın kapısını bütün gücümle kapattım. Yarında iftar falan hazırlamayı düşünmüyorum. Kavgada da bizim ailede senin saçmalıklarını anlayabilecek tek bir insan yok benimle konuşma bilmem ne diye bayağı yüklendi. Bende ona bağırıp cagirdim . Neden böyle oluyoruz bilmiyorum .Seçilirken ,nisanliykengozumun içine bakardı kırmamak için.Ama şuan evlendikten sonra degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?