Evet mantık düşüncesiyle evlilik yaptım bu gercek.ailemin durumu hiç iyi değil çünkü.hamilelikte inanın kazara oldu ben düşünmüyordum çünkü.nafaka istemiyorum ondan artık tenezzül etmiyorum okulumun bitmesi gerek sonra öğretmenim zaten inşallah.birde esimin psikolojik sorunları var ilaç kullaniyo zaten ama düzenli almadığı için böyle oluyor.düzenli alınca problem yok ama cinselliğini etkiliyi bu yüzdende ilaç almiyo ama böylesi daha kötü benim acımdan.iyi taraflarida var ama egosu çok fazla.ve beni asalamaktan zevk duyuyor ama kıskançlığından sanıyorum.evlilik yıkmak çok zor çünkü disardaki hayat daha zor evet zaman zaman nefret ediyorum ama düzeltmeye çabalıyorum.bunun için yardım istiyorum boşanmak çözüm değil ki.ben ona dayanmak için veya nasıl düzeltebilirim diye düşünüyorum.bilmiyorum gercekten
10 Yıllık evlilğimde hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, eşimin sorunları vardı, onu düzelteyim derken baktım kendi sağlığım gidiyor, eşim son 6 aydır biraz daha iyi eskiye nazaran çok iyi ama olan bana ve çocuklarıma oldu güzelim, kızımda kekemelik başladı vs, ben hayattan zevk almayan, agresif, mutsuz bir insan oldum, henüz çok gençsin bunu söylemek ne kadar doğru bilemiycem ama okulun bitene kadar sabret, ondan sonrada ayrıl çünkü henüz yolun başındasın, sana ve çocuğuna yazık olmasın. yanlış hatırlamıyorsam, senin sorunların daha nişanlıyken vardı keşke o zaman ayrılsaydın ama yaşanacakların önüne geçilmiyor maalesef.