Eşimle sürekli münakaşa etmekten bıktım, akıl verin lutfen

Evet mantık düşüncesiyle evlilik yaptım bu gercek.ailemin durumu hiç iyi değil çünkü.hamilelikte inanın kazara oldu ben düşünmüyordum çünkü.nafaka istemiyorum ondan artık tenezzül etmiyorum okulumun bitmesi gerek sonra öğretmenim zaten inşallah.birde esimin psikolojik sorunları var ilaç kullaniyo zaten ama düzenli almadığı için böyle oluyor.düzenli alınca problem yok ama cinselliğini etkiliyi bu yüzdende ilaç almiyo ama böylesi daha kötü benim acımdan.iyi taraflarida var ama egosu çok fazla.ve beni asalamaktan zevk duyuyor ama kıskançlığından sanıyorum.evlilik yıkmak çok zor çünkü disardaki hayat daha zor evet zaman zaman nefret ediyorum ama düzeltmeye çabalıyorum.bunun için yardım istiyorum boşanmak çözüm değil ki.ben ona dayanmak için veya nasıl düzeltebilirim diye düşünüyorum.bilmiyorum gercekten

10 Yıllık evlilğimde hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, eşimin sorunları vardı, onu düzelteyim derken baktım kendi sağlığım gidiyor, eşim son 6 aydır biraz daha iyi eskiye nazaran çok iyi ama olan bana ve çocuklarıma oldu güzelim, kızımda kekemelik başladı vs, ben hayattan zevk almayan, agresif, mutsuz bir insan oldum, henüz çok gençsin bunu söylemek ne kadar doğru bilemiycem ama okulun bitene kadar sabret, ondan sonrada ayrıl çünkü henüz yolun başındasın, sana ve çocuğuna yazık olmasın. yanlış hatırlamıyorsam, senin sorunların daha nişanlıyken vardı keşke o zaman ayrılsaydın ama yaşanacakların önüne geçilmiyor maalesef.

açıkçası ara sayfaları okurken bir yerden sonra sabrım kalmadı gerisini okumadan cevap yazıyorum
bikere senin kendine saygın kalmamış
bence sen çocuğunu bile düşünmüyorsun bence sen kendinden başkasını düşünmüyorsun
yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmiyorsun resmen ailenin maddi durumu iyi değil diye böyle bir eşe katlanmayı dayak yemeyi aşağılanmayı kabul edilebilir görüyorsun hala 2 yıl sonrası için planların var tabi sağlığın yerinde kalırsa..
ya valla önce acıdım sana sonrada resmen kızdım nasıl birşeydir bu ya
doğru önceden paran yokken sonradan altında araban dayalı döşeli evin olunca istediğin mağazadan istediğin şeyi alınca gak dyince suyun guk dyince okul masrafın çıkınca hakkatten bu adama katlanılır...
allah bana huzurlu bir hayat versin soframda aşım olmasada olur.. kuru ekmek yer doyarım
evelallah taşı kırar suyunu çıkartır yolumada bakarım..
şükür ki anam babamın maddi durumu çok iyi olmasada bana kol kanat gererler yokken yokluğu hissettirmezler bigün şikayet etmezler
eğer eşimden böyle bir muamele göreyim bir gün evli kalmam. hayır büyük laf etmiyorum test ettik çünkü eşim bir kez sınırı aşacak oldu ayrılma noktasına geldik akıllandı değerimi anladı
hayat onun için değerliyse benim içinde değerli
şükürki benm değer yargım parayla pulla ölçülmüyor..

sana öyle geliyor ben aynı benim falan daha iyi olucak sabret 6 yıl oldu neden böyle oldu anlamıyorum biz 6 aylık evliydık ayda iki üçü geçmezdi beraberliğimiz ben çevremdekilerin evliliklerini duyuyorum yatak konusunda bıkmışlar bide bana bakıyorum ne oldugunu bile bilmiyorum ya mesela ben yatağa kot pantolonlada girsem aynı ne bu halın demiyor geceliklede girsem aynı niye böylesin diyorum neden benı hiç farketmiyorsun seni çok seviyorum kırmak istemiyorum diyor ne alakaysa ben böyle daha cok kırılıyorum diyiyorum beni istediğini görmek istıyorum dedim ya söylemediğim şey kalmadı...ya bide gerçekten çırkın bı kadında değilim aramızda 6 yaş var ya gerçekten merak ediyorum sizin eşinizle nasıl aranız

bi dr a sorsan?

Son durum söyle resmen psikopatlar evliyim oğlum burnunu yüzüme çarptı çok ağladı sonra geldi vurmaya kalktı.tecrubesizliginden bıktım dengesiz birisin sen ve bunun gibi birsuru şey bu adamla bir gün bile geçirmeye değmez oğlum olmasa coktan gitmistim

Son durum söyle resmen psikopatlar evliyim oğlum burnunu yüzüme çarptı çok ağladı sonra geldi vurmaya kalktı.tecrubesizliginden bıktım dengesiz birisin sen ve bunun gibi birsuru şey bu adamla bir gün bile geçirmeye değmez oğlum olmasa coktan gitmistim

oğluna rağmen, oğlunuda alıp gitmelisin.

çocuğunda onlarla yetişeceğinden kişilik bozukluğu ve dengesizlikler olacaktır. saygılı ve dürüst olmayı aşılayamayacaksınız.
o da sinirlenip babası gibi size hakaret edebilicek. bunları düşünün lütfen.

ama siz illaki okulum bitsin diyorsunuz.
ufak ücretli de olsa bir yerden çalışsanız ailenizle kaldığınızda yaşar gidersiniz.
bu kadar hakarete değmez. eninde sonunda bitecek. siz sadece rahatınızı (maddi) düşünüyorsunuz.:31:

mesleğnizi elinize alınca herşey çok mu kolay olacak sanıyorsun. :20:
oğlunun aklı ermeye başlayacak daha çok hasar görecek.:50:
sen daha da parçalanacaksın.
yada o evde gönüllü köleleğe boyun eğip şikayet etmeyeceksiniz. maddi rahatlığın karşılığını psikojinizle ödüyorsunuz.
:59:
yapmayın lütfen. kendinizi düşünün.

olmuot işte. denediniz herşeyiii:59:

ayy çok uzuldum senın ıçın ınan bana allah kolaylık versın eşın gerçekten normal bı ınsan değil ve tedavıye ıhtıyacı var anladığım kadarıyla benım eşımlede benım aramda 12 yaş var vede bızde 13 aylık evlıyız çok şukur bır sorunumuz yok yanı burda kı tek sorun eşın aılenden yardım ıstemen en ıyısı allah korusun şımdı benım bır problemım olsa benım de aılemın durumu kotu ve ben de hamıleyım şu an 3 aylık ılk aklıma gelen onlar olur hıç duşunmeden gıderım aılen ne dıyor bılmıyorum ama en azından onlar çocuğuna bakar sende çalışırsın para kazanırsın boyle çıle ıçınde yaşıycana rahat edersın ne dıyım allah kolaylık versın bu dedıklerım senınde aklına gelıyodur tabı ama bundan sonra eşın ne kadar değişir bilinmez.

Şimdide özür diliyo dediklerinden dolayı İnan böyle böyle duzelicem torpuleyegim kendimi hersey kıskançlıktan oluyo seni çok kıskanıyorum dedi.sadece bana ait olmanı istiyorum dedi.heran baskasını bulup gideceksin gibi düşünüyorum dedi bende paraniyaksin sen böyle yaparak beni daha çok kaybettiğinin farkına varmalısın dedim.doktora gidicemm randevu aldım dedi bende git tabimi dedim yoksa kendinden uzaklaştırıyorsun beni dedim af diledi şimdi peşimde dolaşıyor seni kaybetmek istemiyorum sensiz yapamam diye..bilmiyorum bir doktora gitsin düzelir inşallah..hersey bu kıskançlıktan oluyo farkındayım doktor arkadasinın yanına gittik bugün hastanesine bir doktor geldi tanımıyorum sohbet etmeye çalıştı eşimde doktor arkadaşı ile kantine gitmislerdi sonra esim doktoru yanımda görünce delirdi..sonra gün boyu kan kusturdugu bana ve en ufak birşeyde patladı..benim ne sucum varki simdi

Bu arada ailem boşanmama karsı biz neler çektik sen istedin evlenmeyi ben razı değildim şimdi otur evinde diyorlar.hersey gecer evliliğin ilk yılı zamanla oturur diyorlar..

sanırım eşinin kompleksleri var yoksa neden sen güzelsin bekarlığını falan özlüyosun desinki neticesinde evlenmişin onun helalisin.. evet evliliğin ilk 5 yılı çok zor geçer.. keşke hemen çocuk yapmasaydın ama olmuş artık allah bağışlasın :nazar: karşına alıp konuşmaya çalış tatlı dille sakin bi ses tonuyla ne biliyim biraz ayrı kalın yada .. acabba haatında başka biri olabilirm diye aklımdanda geçti şuanda? ama üzülme güçlü ol..:38:çocuğuna lazımsın sen.. rabbim yardımcın olsun canım..

10 Yıllık evlilğimde hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, eşimin sorunları vardı, onu düzelteyim derken baktım kendi sağlığım gidiyor, eşim son 6 aydır biraz daha iyi eskiye nazaran çok iyi ama olan bana ve çocuklarıma oldu güzelim, kızımda kekemelik başladı vs, ben hayattan zevk almayan, agresif, mutsuz bir insan oldum, henüz çok gençsin bunu söylemek ne kadar doğru bilemiycem ama okulun bitene kadar sabret, ondan sonrada ayrıl çünkü henüz yolun başındasın, sana ve çocuğuna yazık olmasın. yanlış hatırlamıyorsam, senin sorunların daha nişanlıyken vardı keşke o zaman ayrılsaydın ama yaşanacakların önüne geçilmiyor maalesef.

Bende tam bu konuya degincektim canim sen dahada net kendi yasadiklarini anlatmissin ne güzel.Kesinlikle buna benzer her aile icinde büyüyen cocuklar coook büyük yara aliyor.Siz istediginiz kadar cocgunuzu sarip sarmalayin sevginizi özeninizi terbiyenizi verin Herseyinizi verin. O Es ile yasadiginiz sürecde o cocuk da ESININ eseri olucaktir :74: okul tabiki önemli ama bu duruma el koymazsan yada ertelersen anca uzun bi aradan sonra ayrilirsan Esin ile bir zamanlar bogusurken kendini helak ederken arkadan yetisen cocugun sorunlarin ile bogusacaksin. esas o zaman o cocuga yaptigin haksizligi sagliksiz ortamda büyüdügü icin cok pisman olucaksin ama is isten gecicek :25:Sen ailenin ne dedigini degil kendin sonucu görüyorsun kendi dogrularini biliyorsun baskalarin düsüncelerin ile hareket edersen su an dert ettigin günleri bile özlersin.:18:

Bu arada ailem boşanmama karsı biz neler çektik sen istedin evlenmeyi ben razı değildim şimdi otur evinde diyorlar.hersey gecer evliliğin ilk yılı zamanla oturur diyorlar..

ailen şiddet gördüğünü biliyor mu?

Canım ya okudum inan icim acıdı ,bencede ailenizden yardım alın belli bir süre ailenizde kalın kafanızı toplayın .Zaten bu duruma katlansanız bile ne salıklı bir çocuk nede siz sağlıklı olursunuz işin ,evden gitmeniz eşinize belki işin ciddiyetini öğretir ,2.bir şecenekte yol gitmek istemiyorum diyorsan kesinlikle bir psikolağ dan yardım alın .eminim bu durumdan daha iyi olur

Şimdide özür diliyo dediklerinden dolayı İnan böyle böyle duzelicem torpuleyegim kendimi hersey kıskançlıktan oluyo seni çok kıskanıyorum dedi.sadece bana ait olmanı istiyorum dedi.heran baskasını bulup gideceksin gibi düşünüyorum dedi bende paraniyaksin sen böyle yaparak beni daha çok kaybettiğinin farkına varmalısın dedim.doktora gidicemm randevu aldım dedi bende git tabimi dedim yoksa kendinden uzaklaştırıyorsun beni dedim af diledi şimdi peşimde dolaşıyor seni kaybetmek istemiyorum sensiz yapamam diye..bilmiyorum bir doktora gitsin düzelir inşallah..hersey bu kıskançlıktan oluyo farkındayım doktor arkadasinın yanına gittik bugün hastanesine bir doktor geldi tanımıyorum sohbet etmeye çalıştı eşimde doktor arkadaşı ile kantine gitmislerdi sonra esim doktoru yanımda görünce delirdi..sonra gün boyu kan kusturdugu bana ve en ufak birşeyde patladı..benim ne sucum varki simdi

Eşinin kesinlikle tedaviye ihtiyacı var, eski konularından yanlış hatırlamıyorsam, iyi birde mesleği vardı, yani öyle sırf senin güzelliğin, yaş farkı, kıskançlık vs.gibi kompleksleri için sana eziyet ettiğini düşünmüyorum. Bu tür rahatsızlığı olan insanlar en yakınındakileri hedef seçermiş, ne yazıkki eşininde hedefi sensin canım emin ol asla değişmez, ancak tedavi olursa oda geri bırakmazsa Allah sabır versin.

Back
X