Hemen konuya gireyim 4 yaşında kızım var kreşe gidiyor. Sabah kalktık kahvaltıya oturduk. Kızım kreşe bu sene başladığı için sürekli hasta ve öksürdü baya bi kahvaltı da. Eşim de süt ısıtmış içsin diye. çocuk öksürükten içemedi eşim de sesini yükseltti icsene sütünü içmezsen öksürürsün böyle diye. Bende zaten hasta neden bağırıyorsun dedim. Sen ne müdahale ediyorsun diye bana da sesini yükseltti. Bende bağırıp durma o zman dedim çocuğa sütünü icirdim kalktım hazırlandım evden kızımı öptüm çıkıyordum. Kızım babamı da opcen mi dedi bisey demedim sonra uzamasın diye eşimin yanına gittim gelme yanıma dedi. Duydum çocuk sana babamı da opcen mi diye sordu sende cevap vermedin şimdi niye geliyorsun dedi bende çıktım sonra. Çalışıyorum öğretmenim. Yolda gelirken msj attım neden uzatıyorsun diye. Camdan mi bu çocuk hiç mi kizamicam ben flan yazdı Bende sürekli bağırıyorsun en ufak şeyde sende dikkat et biraz dedim. O benim de Kızım bagirmiyorum sende müdahale etme dedi. Sonra sen yalancısın git sayfalara yaz avukata git flan diye yazmaya başladı. Yani bizim böyle en küçük şeyler uzayıp kavgaya dönüşüyor ve ağzımızdan kötü kelimeler çıkıyor. Ben ne yapicam bilemiyorum artık. Sizlerden fikir almaya geldim buraya da.