Üç dört gündür hastayım üsütmüsüm atesler icersindeyim.rapor aldim isede gitmiyorum. Kayinvalidem ve gorumcemlerle yakin oturuyoruz onlar böyle seylerde aranip aranilmadiklarini takip ederler ama kendileri beni aramadilar. Bende bugün esime kırıldığımı söyledim oda hiç bişey söylemedi.sonra gorumcemle telde konuşurken o bana slm yolladı bende camasor katliodum yollamak icimden gelmedi aramiosun bari telde bi sor nasilim die. Esimde konuyu aldi yürüdü ben hemen tavır mi koymak zorundaymisim filan derken konu yine annemlere geldi ordan burdan basladik tartismaya. Oda bana art niyetli planci fesat felen olduğumu söyledi hatta baskalarida benim için böyle soyluomus kim onlar diorum söyleyemem dio. Benimde tepem attı biz aileler için kavga ederken meğer kendimiz sorunmusuz benimle ilgili madem böyle dusunuosun konuşma o zaman benle dedim.basladim hüngür hüngür aglamaya tutamiorum kendimi.simdi o bi odada ben bi odadayim ama bana bu kadar rahat hakaret edebiliosa konusmuycam onunla yaninda da yatmiycam.. icim yanio resmen engel olamiorum gozumdeki yaşlara
Son düzenleme: