eşimle tartıştık ve bana art niyetli planci gibi hakaretler etti :( :(

Şu an nedir durum
Bugün konuştuk baristik artik. Daha dikkatli olucaz bundan sonra.bazi yanlis anlasmalarimiz olmuş daha doğrusu benim bazi hareketlerimi o ters anlamış bakalım bundan sonra daha açıklayıcı hareket ederiz artık. Bu arada başkasıyla arkamdan nasıl atar die acaip sinirlenmistim. Sordum kim die ısrar ettim baya bi oda ben sana nie laf soyletiyim dio çok yakin bi akrabamiz benim ve ailem hakkimda kv me böyle söylemiş, esimde ona demiş böyle dediler die. Ayy deli oldum resmen en yakınım akrabam dediğim kişi tutupta kimlerr nr söylüyor. Esimde duyduğu zaman olay buyumsesin die söylememis kavga ederken ağzından kacirdi

Kayinvalidem damadinim arkasindan acaip atar bende sordum kimmis o söyle dedim annen sürekli enistene atip tutuo benim arkamdanda atiodur eminim ki söyle o mu diorum böyle bi garip davranio hayir onlar degiller baskalari dio. Annem senin gakkinda hiç bisi soylemio dio ama kesin annesi ben biliyorum. Ha bide diodu ki senin annen sanki bana hiç mi atip tutmuo arkamdan dio hayir diorum yemin ediorum ama adam sabit fikirli on yargili inanmio. Annem cidden de onun arkasından atmaz aksine eşimi çok sever ama eşim nedense bi onları sevemedi batti resmen bisiler ona
Kişi kendinden bilir işi. Derler ya. Ne doğru bir söz. Benim eşimde hep tartışınca hadi koş annene anlat falan derdi. Bende anneme allah için anlatamam. En azından annem mutsuz olmasın diye anlatmam.
Bigün bunların beni çekiştirdiğini öğrenince. Sen bı yüzden mi bana her olayda git annene anlat diyordun. Siz dedikodu yapınca bizde mi yapıyoruz diye düşünüyordun. Yoksa yanlış yaptığını anlayıp suçunumu bastırıyordun diye bağırdım. Uzun zamandır bidaha kendisinden böyle bir laf duymadım.

Annemin bununla ilgili anlattığı bir hikaye var dır.

2 gözleri görmeyen arkadaş oturmuş bir tabaktan dolma yerler. Biri diğerine dolmaları tek tek ye demiş. Arkadaşı ses etmemiş. Yine tekrarlamış tek tek ye şu dolmaları. Diyince ...arkadaşı ne biliyorsun tek tek yemediğimi. diyince... Ben çift çift yiyorum ordan biliyorum demiş.

O bunu dedi şu şunu dedi evlilikler bu yüzden bitiyor haklıyken haksız duruma düşme boşver diyen desin duyma eşinede söyle bana onun bunun lafını getirme bizi konuşalım mutluluğumuzu konuşalım de eşine sarıl bitti gitti bosverrrrr sen yoluna bak kendi anneninde onun annesininde gorumceninde lafini etme ne halleri varsa görsünler sen kocana bak

Back
X