Eşimle tartıştım moralim çok bozuk :(

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
Eşim askerde gelmesine 1 ay kaldı. Ve bu süretçe çok zorlanıyor sürekli biseyleri buyutuyor. Bazen evde misafir oluyor yada o an musait olmuyorum mesgule aliyorum musait oldugumda ara diyorum ariyo ama niye beni takmiyosun niye mesgule aliyosun konusmak mi istemiyosun diyor. Geçen pazar babam bana dakikan yoktur belki diye 15 kontor atmisti. Bugunde babamgille konusmus babam demis iste gecen × e gecen kontor attim demis oda hemen aradi sen beni takmiyon mu dedi bende artik hergun hergun ayni konulari tartismaktan bunaldigim icin kapattim bidahada acmadim sonra iste kayinvalidemi aradi beni istedi bagirdi cagirdi ben sana babandan kontor isteme ben boyle seyleri sevmiyorum biliyosun hala niye yapiyosun dedi benim talefonu niye yuzume kapatiyosun dedi bayagi tartistik sonra o sinirle babami arayip onlada tartistim niye soylediniz filan diye. Yani eskiden tartistigimizda ben ona karsilik verdigim icin buyudugunu dusunuyodum son 2 3 haftadir ne bagirdim ne karsilik verdim ama hergun ayni konulari acti 1 hatta 2 saat konusmamiza ragmen sen benle konusmuyosun diyo ben dakikan bitmesin sonra hergun hergun babandan kontor istemeyelim ayip oluyo neticede her seferinde olmaz dedim yine senle konusmak istemiyosun modlarina girdi yani bunaldim insan kayınbabasındanda her seferinde bişey isterken çekiniyor yani hemde hergun hergun konusunca insanin konuscak biseyide kalmiyor artik iyice bunaltti beni geldiginde surpriz olsun diye ona kartlar vs. Hazirliyodum yirttim attim hepsini ustelik yarin dogum gunumdude ne biliyim çok kırıldım üzüldüm içimden hiç bisey yapmak gelmiyor artık :( siz olsaydınız ne yapardınız ? Ben artık eşimin ailesinin gözü önünde tartışmak istemiyorum ama tek taraflıda olmuyor sussam intihar susmasam cinayet :(

safak sıkıstiriyor derler. son zamanlarina askerligin... buyutmeyin. onun ordaki hali daha zordur

Yalnız " ben uygun olunca ara" tavrınız garip geldi

Asker olan o, arama Zaman'ı kısıtlı olan o

Ben meşgulüm nasıl denir

En fazla tuvalette olursun da yetişemezsin, adamın arama saatinde insan duşa bile gitmez

Misafir varsa da açarsın, misafir şunlar var sonra arayabilirsen o Zaman konuşuruz dersin

Bu arada askerdeki eşin ile baban neden telefonda konuşuyor da baban kontör attım vs vs diyor

Ne bileyim benim eşim babam ile konuşmaz askerde kısıtlı Zana'nda da babamı arayıp hiç konuşmaz gibi geldi de

Özetle Ada'm askerde bunalmış siz de Kv kp ile eşiniz olmadan yaşarken bunalmışsınız

Geçer bu günler

Evlilik olgunluğunda olmadığınız için yaşanıyor bunlar.Hayır yani eşiniz askerde, siz kayınvalide yanında,kontürünüzü babanız alıyor falan.Nasıl evlilik bu yahu demiyor musunuz hiç?Çocuk için bekleyin, olgunlaştıkça düzelir bu tür sorunlarda.Umarım

askerde canı sıkılıyordur karısıyla konuşmak istiyordur doğal olarak,onun psikolojisini anlamaya çalış senin zamanın geçer ama bir de ona sor..
sanırım yaşça küçüksünüz babadan kontör istendiğine göre döndüğünde nasıl çevireceksiniz kendinizi yine baba mı bakacak?

Tanrı'sını seven şu foruma bir dil bilgisi eğitimcisi atasın!

Günlük hayatında da, tek nefeste seksen cümle kuruyorsan
Zor yani
Allahını sevende sana 'Tanrı' dememeyi Allah demeyi öğretsin. Bu site sana zorla okutma ve cevap yazma zorunlulugu mu veriyor ? Ne bu sinir :KK66:

Allahını sevende sana 'Tanrı' dememeyi Allah demeyi öğretsin. Bu site sana zorla okutma ve cevap yazma zorunlulugu mu veriyor ? Ne bu sinir :KK66:
1 "de" ayrı yazılır
2 durduk yere bana inanç tayin ettiniz, sebep?
3 anlatım bozuklukuğu; "zorla" ve "zorunluluk" aynı cümlede olmamalı.

Hoş sohbetler.

1 "de" ayrı yazılır
2 durduk yere bana inanç tayin ettiniz, sebep?
3 anlatım bozuklukuğu; "zorla" ve "zorunluluk" aynı cümlede olmamalı.

Hoş sohbetler.
Bunu güzel bi şekildede söyleyebilirdiniz birden bu sinirli çıkışmanız neden ?
Siz nasıl anlatım bozukluğundan rahatsı, oluyorsanız bende Allaha Tanrı denilmesinden rahatsız oluyorum :)

Bunu güzel bi şekildede söyleyebilirdiniz birden bu sinirli çıkışmanız neden ?
Siz nasıl anlatım bozukluğundan rahatsı, oluyorsanız bende Allaha Tanrı denilmesinden rahatsız oluyorum :)
Rahatsız olacak bir şey yok, Allah kelimesinin Türkçe karşılığı Tanrı'dır. Rab kelimesi gibi mesela.
Rabbim derken rahatsız olmuyorsundur sanırım.

Konuya gelince asıl meşgule atması kendisiyken senin atmana kızması normal.
Şu anda zorda olan o rahat olan sensin.

kontör diye bişey kalmadı yalnız?
baban neden damadına sana kontör attım diyo onuda anlamadım?
askerde kocan var misafirin yanında telefonu açsan uygun bi dille konuşsan kimse yadırgamaz diye düşünüyorum. sonuçta uygun zamanı kollayan daha çok o olmalı konumu itibariyle.
o askerlikten sen kavgalardan bunalmışsın gibi gibi
geçer bu günler az kalmış
Allah kavuştursun.

Back
X