- 22 Aralık 2014
- 285
- 99
- 303
Eşim askerde gelmesine 1 ay kaldı. Ve bu süretçe çok zorlanıyor sürekli biseyleri buyutuyor. Bazen evde misafir oluyor yada o an musait olmuyorum mesgule aliyorum musait oldugumda ara diyorum ariyo ama niye beni takmiyosun niye mesgule aliyosun konusmak mi istemiyosun diyor. Geçen pazar babam bana dakikan yoktur belki diye 15 kontor atmisti. Bugunde babamgille konusmus babam demis iste gecen × e gecen kontor attim demis oda hemen aradi sen beni takmiyon mu dedi bende artik hergun hergun ayni konulari tartismaktan bunaldigim icin kapattim bidahada acmadim sonra iste kayinvalidemi aradi beni istedi bagirdi cagirdi ben sana babandan kontor isteme ben boyle seyleri sevmiyorum biliyosun hala niye yapiyosun dedi benim talefonu niye yuzume kapatiyosun dedi bayagi tartistik sonra o sinirle babami arayip onlada tartistim niye soylediniz filan diye. Yani eskiden tartistigimizda ben ona karsilik verdigim icin buyudugunu dusunuyodum son 2 3 haftadir ne bagirdim ne karsilik verdim ama hergun ayni konulari acti 1 hatta 2 saat konusmamiza ragmen sen benle konusmuyosun diyo ben dakikan bitmesin sonra hergun hergun babandan kontor istemeyelim ayip oluyo neticede her seferinde olmaz dedim yine senle konusmak istemiyosun modlarina girdi yani bunaldim insan kayınbabasındanda her seferinde bişey isterken çekiniyor yani hemde hergun hergun konusunca insanin konuscak biseyide kalmiyor artik iyice bunaltti beni geldiginde surpriz olsun diye ona kartlar vs. Hazirliyodum yirttim attim hepsini ustelik yarin dogum gunumdude ne biliyim çok kırıldım üzüldüm içimden hiç bisey yapmak gelmiyor artık
siz olsaydınız ne yapardınız ? Ben artık eşimin ailesinin gözü önünde tartışmak istemiyorum ama tek taraflıda olmuyor sussam intihar susmasam cinayet