Sevgili arkadaşlarım evliliğimi bitirme noktasına geldim ama son bir şansımız olabilir mi bilemediğim için sizlere danışmak istedim. Eşimle 8 sene önce biri vasıtasıyla tanışıp evlendik ikimizde sınıf öğretmeniyiz ben evlendiğimde daha atanmış değildim, eşim bunu sorun etmedi evlendik ve ben atandım ama sonrasında bazı sorunlar olmaya başladı ilk üzücü olayım kaynıma mersinde ev aldılar ve eşimi okuttuklarını öne sürdüler çok incindik ne yani bu adamın suçu okumak mıydı dedim ama kaynımı çok sevdiğim saydığım için onu üzmemek adına içime attım kapattım sonrasında biz kendimiz ev aldık bu sene ve asla Bir ihtiyacınız var mı demediler ev hediyesi namına bardak bile almadılar bunlara sanırım takılma sebebim ailemde böyle görmemiş olmam biz ailecek her zaman birbirimize destek olduk ve birbirimize hep bağlıyız. Ama eşimin ailesi torunlarını görüntülü aramaz normal aramaz kırk yılda bir arar evladını bile ve sorsan evlatları için canlarını verirler her neyse orda da değilim o da kendi evlatlarına verdikleri değeri gösteriyor ama dün artık katlanmaktan yorulduğumu anladım. Eşim araba araştırmayı almayı değiştirmeyi çok sever biz 8 yıldır araba borcu ödemediğimiz bir sene geçirmedik dolayısıyla ben çoğu hayalimi gezmemi erteledim ve dün en son değiştirdiği arabamız 66 bin masraf çıkardı serviste. O arabayı değiştirme sebebi evimizin kredisini öderken zorlamamak içindi sözde ama şu an korkunç bir rakam ve ben bununla kalmayacağını düşünüyorum. Bekar halimle öğretmen olarak daha mutlu bir hayat süreceğimi düşünüyorum. Bir tane de oğlumuz var elimi kolumu o bağlıyor ama keşke okuyanın kıymetini bilmeyen bu aileye gelin olmasaydım çünkü o kadar kendini yetiştirmemiş bir aile ki maalesef eşim de çok iyi bir insan olmasına rağmen bu ailede görgü görmediği için kötü bir eş. Fikirlerinize ihtiyacım var. Sürçi lisan ettiysem affola amacım kimseyi küçümsemek değil. Sadece neden çoğu nazik insana bu yapılıyor hiçbir zaman burnum havada bir insan olmamaya gayret ettim ama görüyorum ki saygı sevgi nazik insanlara verilmiyor