Esimle yazisma lutfen bana cumle kurun

Baharda-bir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
36
18
3
35
Selam arkadaslar,

Bundan once bir konu acmistim esimle aramizda evlilikten pek eser yok daha cok ev arkadasi gibiyiz. Esim suan sehir disinda 6-7 gun olmicak. Arada bir yazismamiz oluyor naber napiyon cocuklar nasil fln yani samimi olmayan bir diyalog. Yazisirken ona canim cicim optum fln bile yazmak icimden gecmiyo.
Icimden gecse bile o yollari coktan gecip unuttugumuz icin yapamiyorum Bazen diyorum o yazdiginda keske telimi birine verebilsem icten samimi sicak cumleler kurup karsilik verse bakalim durum ne olcak ne dicek. Bende bir uçuk karar aldim esim gene yazdiginda buraya yazcam Sizler ne cvp yazardiniz dicem ve birinizin cevabini kopyalayip direk ona yollicam kendim yazmamis olcam bakalim ortaya nasil birsy cikacak

Hissetmwdiğiniz şeyleri başka bir kadının hissetmesini ve yazmasını mı istiyorsunuz?
Seviyorsunuzdur ya da sevmiyorsunuzdur, sevgi cümleleri kurarsınız ya da kurmazsınız ancak eşinize "bir bakalım ne olacak" diye başka bir kadının yazdıklarını mı göndeemek istiyorsunuz?
Kafamda deli sorular

Olayı cok farklı anlamışsınız kadın diyor ki siz olsanız ne yazarsınız ,"nasıl düzeltirim bu evliliği "diye yol göstricilik istiyor. derdi olanı hemen topa tutuyoruz bi anlayalım.
Taktik alıp uygulamıyormuyuz içimizden gelsede gelmesede düzeltmek için bişeyleri..o misal işte

İçinden gelmeyen şeyi neden yapacaksın ki? Bir başkasının yazdığı sevgi sözcükleri sizi ev arkadaşlığından kurtaracak mı? Bunu bir başkasından beklemek yerine kendiniz yazın zorlamada olsa.

Back
X