- 18 Kasım 2020
- 72
- 28
- 18
- 33
- Konu Sahibi Caresizve yorgun
Bir önceki yazimda herseyi sizlerle paylaşmıştım .şimdi sorun eşimle birleştim ailemin yaninda kaliyordum babam cok baskici ve şiddete egimli biri 6 ay baba evinde kaldim ve iyileşmek yerine daha kötü günler yaşadım eşimin ailesi aile büyükleri araya girip konuşmasıyla ve benim isteğimle tekrar evime geldim bir onceki yazimda eşimin alkol sorunu var demiştim çoğunuz normal cogunuzda anormal karsiladiniz tabi simdi eşimle hala alkol aliyor 15 gun veya hafta da 1 kere alkol aldığında sessiz sakin kaldigini cogu zamanda bana siddet olduğunu sizlerle paylaşmıştım şimdi esimle ayni evdeyiz sorunlar başladı artik kaldığımız yerden devam ediyoruz eski yaşanaardan hic ders çıkarmamış !! esim alkollüyken seslenmiyorum ama o surekli bana laf atarak kışkırtmak istiyor 6 yasinda kizimin yaninda beni dövmeye kalkti ben böyle evlilik istemiyorum defol git babayin evine gibi kelimeler soyledi ben buraya senin hic birseyini cekmek zorunda olduğum icin gelmedim rahatsiz oluyorsan veya istemiyorsan sen git ben burda kalicam dedim sonra kavga buyumesin diye kizimla ayri odaya geçtik arkamizdan geldi yarin pilinipirtini topla sktr gt dedi bende aldırış etmedim bende sinirlenince gözü gormeyenlerdenim lakin sessiz sakin kaldim cocugum ağlıyordu zaten korkmuştu. Kayinvalidemi aradim olay böyle böyle herseyi anlattim kayinvalidem sen sessiz kal üzerine gitme ben onla yarin konuşurum ariyorum açmıyor telefonu dedi tamam zaten üstüne gitmedim bak kavga cikmasin diye dedim o bağırıyor çocuğun yaninda beni dövüyor cocuk korktu siz ne söz verdiniz oglun niye böyle yapiyor dedim ben onla konuşurum dedi kapatti ....
Ben tekrar babamin evine dönmek istemiyorum muhtemelen ayni şeyleri tekrar yaşiycam evim baska şehirde burda kurulu bi düzenim var babamin evine gidecek yüzüm kalmadi bu bir degil iki değil bicok kez oldu burda kalip burda işe girip calismak kizimda 6yasinda anaokuluna gidecek aileme boyun egmek istemiyorum 6 ay icinde babamin evinde yaşadığım o günler bende intihar düşüncesi hep aklimdaydi zaten psikolojik destek aliyordum ilac kullanıyordum ilac kullanirken ailemden böyle seyler görmek yaşamak ilacın etkisiyle intihar düşüncesi daha fazlaşiyordu ilac bitti ve devam etmedim neyse simdi ben bikac ay sabredip yine ayni şeyler tekrarlarsa eşimi evden göndermeyi düşünüyorum ailemin yanina dönmek ıstemiyorum özelikle babam cok karşı cikacak ama ben ondan izin ıstemiyorum kabul etsede etmesede geri dönmek istemiyorum cok yoruldum
Ben tekrar babamin evine dönmek istemiyorum muhtemelen ayni şeyleri tekrar yaşiycam evim baska şehirde burda kurulu bi düzenim var babamin evine gidecek yüzüm kalmadi bu bir degil iki değil bicok kez oldu burda kalip burda işe girip calismak kizimda 6yasinda anaokuluna gidecek aileme boyun egmek istemiyorum 6 ay icinde babamin evinde yaşadığım o günler bende intihar düşüncesi hep aklimdaydi zaten psikolojik destek aliyordum ilac kullanıyordum ilac kullanirken ailemden böyle seyler görmek yaşamak ilacın etkisiyle intihar düşüncesi daha fazlaşiyordu ilac bitti ve devam etmedim neyse simdi ben bikac ay sabredip yine ayni şeyler tekrarlarsa eşimi evden göndermeyi düşünüyorum ailemin yanina dönmek ıstemiyorum özelikle babam cok karşı cikacak ama ben ondan izin ıstemiyorum kabul etsede etmesede geri dönmek istemiyorum cok yoruldum