eşimm

ayso32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
7
0
1
43
arkadaşlar benim hikayemi bilen bilir.Ben tüm yaşadıklarımdan sonra eşime boşanma davası açtım.Eşim bunu duyunca ne yapacağını bilemedi.Yalvardı yakardı.Araya arkadaşlarını ablamı falan koymaya çalıştı.Bende tüm bu çabalarına karşılık onu affettim ve dilekçemi geri çektim.Size sorum şu acaba aranızda benim gibi olan var mı?Boşanmadan vazgeçip evliliği düzelen mutlu olan var mı?

ben bilmiyorumki hikayeni
denemeden bilinmez, ayni olursa gider bi daha dilekçe verirsin bu sefer daha kararli olursun
denemesi bedava : )

Bir süre iyi gidip sonra yine eskiye dönebilir diye düşünüyorum.
Umarım evliliğiniz düzene girer...

en fazla iki ay sonrası eski tas eski hamam.

Annesi telefonda sesimizi duyamadi diye yuksek sesle bayramını kutlamıssınız diye şiddet gormüşsünüz
Aşağılanmıs hakarete uğramışsınız
Bunların hepsini yaşayan sizsiniz, o yüzden siz bileceksiniz bir özürle bunları affedip affedemeyeceğinizi

konuyu bılmıyorum temennım duzelmesı ama huylu huyundan vazgeçmez

Erkekler cam üfleme sanatı gibidir
Isıtırsın üflersin şekil verirsin
Kırarsın yeniden üfler yaparsın
Nefesin bittiği yerde bidaha üfleyemezsin
Nefesin var mı yok mu onu bil ?

Adam aynı adam bi kaç ay kendine çeki düzen verir sonra yine aynı :KK14:

arkadaşlar benim hikayemi bilen bilir.Ben tüm yaşadıklarımdan sonra eşime boşanma davası açtım.Eşim bunu duyunca ne yapacağını bilemedi.Yalvardı yakardı.Araya arkadaşlarını ablamı falan koymaya çalıştı.Bende tüm bu çabalarına karşılık onu affettim ve dilekçemi geri çektim.Size sorum şu acaba aranızda benim gibi olan var mı?Boşanmadan vazgeçip evliliği düzelen mutlu olan var mı?
Ben canım bundan 4 yil önce gittik dilekce verdik sonra vazgectik ayrılmaktan ve o gündem aonra herşey mükemmel oldu

Eski konularınızı bilmiyorum ama burda yazanlardan okudugum kadarı ile
şddet görmüşsünüz hakarete koymussunuz vs.
Bir yuva kolay kolay kurulmaz kolay kolay da yıkılalamaz.
cocuklarınız var mı bilmiyorum ama herkez araya girmiş.
İnsan mecbur düşünmek zorunda kalıyor bir kere daha ölçüyor biçiyor.
Eğer ki sizi cok seviyor ise ve gerçekten pişman ise düzelir. gerçekten ama sizi cok seviyor ise
Birazda size bağlı bu hani yuvayı dişi kuş yapar derler ya.
gerçekten cok dogru bir söz.
Her insan hata yapar yeterki bu hataların telafisi olsun. geri dönüşü olsun
Size göre geri dönüşü varmış ki geri çekmişssiniz dilekçenizi
Bu sizin de gurursuz veya aciz birisi oldugunuza göstermez sakin bu düşüncelerede girmeyin
İnşallah düzelir inşallah cok mutlu olursunuz
İnşallah hatalarını telafi eder zamanla.
Burda cogu kişi düzelmez der belki ama Eğer adam gibi adamsa hatasını derinden anladı ise
Düzelir canm..

yaşayamadan bilemezsiniz..neler yaşadınız bilmiyorum ama tekrar şans verirsiniz şartlarınızı söylersiniz,devam ederse kesin boşancam dersiniz..inşallah herşey yolunda gider mutlu olursunuz..

Eski konunuzu bilen çıkmadı..

Niye boşanma kararı aldıgınızı açıklar mısınız..ayıptır sorması..

Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum ki insanların kendi kendilerine değişmeleri, düzelmeleri çoook zor. Sanırım hem fiziksel hem psikolojik şiddete uğramışsınız. Yani eşiniz normal değil. Bunun için bir tedavi görürse, hatta belki çift terapisine gidebilirsiniz, hatalarıyla yüzleşip, yaptığının farkına varırsa bence bir şansınız olabilir. Yoksa siz istediğiniz kadar şartlar koşun, boşanmak için tehditler savurun, bunlar kısa vadeli çözümler. Uzun vadede yine olduğu adam olmaya geri dönecek ve hiçbir işe yaramayacak. Çevremde gördüğüm örneklerle sabittir, çok üzücü ama böyle.

Yaşayıp görmeniz lazım en azından eski haline dönerse kafanızda soru işaretleri kalmaz. Fikri hür vicdanı hür olursunuz :KK14:

Back
X