Eşimmm ve bitmeye yüz tutmuş evliligim

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
merhaba arkadaslar
Daha öncedende konu acmıştım
İsim konusu yuzunden tartıstık ve ayın dördünden beri baba ewindeyim iki cocukla
Eşimle ara ara msjlasıyoduk ama hep tartısmayla bitiyodu
Dün dedimki artık barısalım(sırf babamın dilinden kurtulmak için dedim)
Eşimde şartlarını sıraladı;annemden babamdan ablamdan özür dileyeceksin(sanki napmışım)
Annemi üç günde bir arayacaksın
Ablalarımı kandillerde bayramlarda arayacaksın
Ablalarımla daha samimi olacaksın
Kızlarımızın sadece ilk isimlerini kullanacaksın(bu benim için imkansız) ama yinede sabaha kadar agladım ve allahım cıkış yolu göster,belkşde boşanmak hakkıma hayırlıdır,bana dogru yolu göster diye cok dua ettim
Sonra dedimki biraz düşünecem sonra kararımı bildiririm.ama aklımdan kabul etmek geciyodu.cünkü annemler sagolsun 20gün barındıramadı bizi şu ewde.hergün laf sokmalar
Neyse sonra aklıma 3.cocuk meselesi geldi.cünkü bilşyorum ilerde önüme cıkacak ve biz yine boşanma noktasına gelecez
Dedimki eşime benimde benimde senden bir ricam var,şuan kesinlikle üçüncüyü düşünmüyorum.böyle bi ewlilikte geregi yok.hem ewliligimiz hep sallantıda hemde benim artık tahamülüm sabrım kalmamış.
Eşimde üç cocuk benim hayalim(sanki cok iyi babalık yapıyo),o zaman herkes yoluna yazmıs.beni engelledi
Sizce napmalıyım,ne düşünmeliyim,kafam kazan gibi gercekten.önümü göremiyorum

Ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz , ama ben olsaydım asla böyle bir evliliği devam ettirmezdim . Hata, başka bir hata ile düzelmez . Ömrünüzün sonuna kadar koca , kaynana,görümce kahrı çekeceğinize, dişinizi sıkın anne , babanızın dediklerine kulak asmayın, en azından kendi ayaklarınızın üstünde durana dek .

Bence kızınızın isimlerine kadar olan istekler altından kalkınmayacak şeyler değil. Çaresizseniz kızlarınızın isimleri ve çocuk meselesine çözüm bulup deneyebilirsiniz bir kez daha.
Siz korunun. Doğum kontrol hapı kullanmadım ama kullansanız ruhu duymaz bence.

Üç çocuk hayalim yazmış ama ufak tefek sebeplerle boşanmaya razı.
Afedersiniz de sizi damızlık gibi görüyor bu ne böyle?
Ben dedimki o zaman benimle sırf cocuk dogurayım diye bi araya geliyosun.hayır diyo seni sewmesem şimdiye coktan mahkemeye gitmiştim
Ya o kadar celişkili konuşuyoki ve ben o kadar yoruldumki...

Çoğu anne baba tırnak içinde kızlarının yuvası dağılmasın geri dönsün diye baskı yapıp sözüm ona yüz vermiyorlar.Nasılda yanlış o kız mutlu olsa dönermi baba evine iki çocukla bu nasıl bir zihniyettir yarabbim..
Tatlım eşin olacak kişiye ailenin yıldırma çabalarıyla asla dönme deniz bile önce kabarır sonra durulur ailene bir müddet daha sabret sonra iş bulursun kendi evine çıkarsın zamanla neler olur neler..

Adam zaten bahane ariyor gibi .. ve şartlı surtlu evlilik olmazki yaaa..
Ve biz gercekten mutluyken cok cok mutluyduk.nasıl bu hale geldik aklım almıyo
Sekiz sene ablslarına ragmen cok cabaladım,eşimi cok sewdim ve onunda sewgisinden hiç süphe etmedim
Ama şimdi diyorumki körmüşüm ben ,yazıklar olsun verdigim emeklere

Çoğu anne baba tırnak içinde kızlarının yuvası dağılmasın geri dönsün diye baskı yapıp sözüm ona yüz vermiyorlar.Nasılda yanlış o kız mutlu olsa dönermi baba evine iki çocukla bu nasıl bir zihniyettir yarabbim..
Tatlım eşin olacak kişiye ailenin yıldırma çabalarıyla asla dönme deniz bile önce kabarır sonra durulur ailene bir müddet daha sabret sonra iş bulursun kendi evine çıkarsın zamanla neler olur neler..
İnşallah canım zamanla o gücü bulurum
Şuan kapana kısılmış gibi hissediyorum
Herkes üstüme geliyo
Annemle kızkardesim tartısıyo annem hemen bana laf vuruyo sen geldin huzurumuz bozuldu diyo
O kadar içime atıyorumki,bebegimi uyutmaya görürdügümde aglıyorum hep

Ve biz gercekten mutluyken cok cok mutluyduk.nasıl bu hale geldik aklım almıyo
Sekiz sene ablslarına ragmen cok cabaladım,eşimi cok sewdim ve onunda sewgisinden hiç süphe etmedim
Ama şimdi diyorumki körmüşüm ben ,yazıklar olsun verdigim emeklere
Öyle demeyin yasanmasi gerekmis yaşanmış, suan baba evinde rahat değilsiniz farkındayım fakat lütfen baba evinden bir kez daha ayrılmak için bu adamın şartlarını kabul etmeyin dik durun..

Öyle demeyin yasanmasi gerekmis yaşanmış, suan baba evinde rahat değilsiniz farkındayım fakat lütfen baba evinden bir kez daha ayrılmak için bu adamın şartlarını kabul etmeyin dik durun..
Cok teseklür ederim desteginiz için
Bu yazdıklarınızı okuyunca biraz kendime geliyorum

Eger yazdigi sartlar sana cok agir gelmiyorsa,gorumcelerin kayinvaliden cok sirret insanlar degilse barismak icin idare edebilirsin,ama esinden ayrilmana neden olan turden insanlarsa,kendi oz anne babamin agiz kokusunu cekerim ama elinkini cekmem!Annem babam iki gun uc gun soylenirler sonradan yinede merhamet gosterir kabullenirler ama merhametsiz esin ve ailesinin kahri bir omur cekilmiyor,kisacasi davanda hakliysan ailenin laflarini kulagina kapa duyma ve onlarla yasamaya devam et,bir zaman sonra imkanin varsa is bul kendine,is ciddiye binince zaten o sartlar siralayan kocan kapinda yatmaya baslar merak etme sen,adam suan blof yapma derdinde...

İnşallah canım zamanla o gücü bulurum
Şuan kapana kısılmış gibi hissediyorum
Herkes üstüme geliyo
Annemle kızkardesim tartısıyo annem hemen bana laf vuruyo sen geldin huzurumuz bozuldu diyo
O kadar içime atıyorumki,bebegimi uyutmaya görürdügümde aglıyorum hep

Kıyamamm yaa offf sabret canım pes etme şuan seni yağmurdan kaçarken doluyamı tutuldum düşüncesi sarıyo yavaştan anlıyorum ama inan ki onların istediğide bu çünkü senin iyiliğin için çünkü yuvan yıkılmasın çünkü dul kadın olmak zor !
Senin ciddi olduğunu anladıklarında
zamanla azalacaktır bu laf vurmalar Allah yardımcın olsun

Eee 3. çocuğu istemiyorsun diye adam ilk 2 sini de mi sildi?
Ewet aynen öyle.dün aradı kızıyla konuştu.kızım diyoki (8yasında) baba burda olsan bana bayramlık alırdın,harclık verirdin falan.neyse aradan iki üç saat gecti.bizim bulundugumuz şehre geldi,annesinin yanına.bana msj attı kızım yanındaysa görüntülü arıycsm diye
Düşünün yani yanına bile gelmedi.olurda boşsnırsak cocukları görmiycem diyodu zaten
Cok tas kalpliymiş

Valla adam size bir sürü şart koşuyor hayır diyesiniz diye, sizin sunduğunuz tek şarta karşılık da hemen hadi bay bay diyor, adam boşanmak için bahane arıyor. Şu saatten sınra dönerseniz emin olun ses çıkarmaya hakkınız olmayacak, herşeyi kabul edip gitmiş olacaksınız. İyi düşünün

Ewet aynen öyle.dün aradı kızıyla konuştu.kızım diyoki (8yasında) baba burda olsan bana bayramlık alırdın,harclık verirdin falan.neyse aradan iki üç saat gecti.bizim bulundugumuz şehre geldi,annesinin yanına.bana msj attı kızım yanındaysa görüntülü arıycsm diye
Düşünün yani yanına bile gelmedi.olurda boşsnırsak cocukları görmiycem diyodu zaten
Cok tas kalpliymiş

Bu adamın laflarını çekeceğine ananın babanın lafını çek bence. Girer bi işe çalışırsın annen de çocuklara göz kulak olur
İşin kalmaz bu koca bozuntusuyla

Eger yazdigi sartlar sana cok agir gelmiyorsa,gorumcelerin kayinvaliden cok sirret insanlar degilse barismak icin idare edebilirsin,ama esinden ayrilmana neden olan turden insanlarsa,kendi oz anne babamin agiz kokusunu cekerim ama elinkini cekmem!Annem babam iki gun uc gun soylenirler sonradan yinede merhamet gosterir kabullenirler ama merhametsiz esin ve ailesinin kahri bir omur cekilmiyor,kisacasi davanda hakliysan ailenin laflarini kulagina kapa duyma ve onlarla yasamaya devam et,bir zaman sonra imkanin varsa is bul kendine,is ciddiye binince zaten o sartlar siralayan kocan kapinda yatmaya baslar merak etme sen,adam suan blof yapma derdinde...
İnşallah dediginiz gibi olur
Bazen diyorumki belkşde ailemin gercek yüzünü görmem için böyle bi sınava tabii tutuldum

Valla adam size bir sürü şart koşuyor hayır diyesiniz diye, sizin sunduğunuz tek şarta karşılık da hemen hadi bay bay diyor, adam boşanmak için bahane arıyor. Şu saatten sınra dönerseniz emin olun ses çıkarmaya hakkınız olmayacak, herşeyi kabul edip gitmiş olacaksınız. İyi düşünün
Ewet cok haklısınız

Back
X