• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimmm ve bitmeye yüz tutmuş evliligim

İkiye bakmışta adam gibi, üçü doğurmuyon diye boşuyor.... vasıfsız! Karaktersiz!

Çocukluk arkadaşımın anne babası 5 çocuktan sonra, ki arkadaşım en küçükleri ve o dönem 10-12 yaşlarındaydı, boşandılar, hakim soruyor babaya neden boşuyorsun karını diye, adamın cevabı süper: ben 7 çocuk istedim ama doğurmadığını için! Sonuç
Boşandılar ve Kızı yaşında gencecik kadınla evlendi....
:oha::oha:
Yazdiginizi tam da böle okudum

Konu sahibi yaşadığınız hayati en iyi siz bilirsiniz burada ne desek pek de bilgi sahibi değiliz.
Ama üçüncü hayalimdi diyup sizi engelliyorsa
Siz de benm hayalimde seninle evli olmak ailenle değil diye resti cekseydiniz keşke.

Bir de anne baba yanında maalesef kalmak zor ama cocuklarnz buyur bi ise girerseniz hayatınız kurtulur

Eşinizdeki tamamen üreme içgüdüsü. Kendini 3 çocuk sahibi olmaya endekslemiş. Böylelikle populasyonun gen havuzuna hakim olmak istiyor. Siz sadece soyunu yürütmek için bir araçsınız onun için. Hayvanlarda da böyle.

Sepesel Sepesel ne durumdasın?

Eşin gelip aldi mı seni?

Yoksa sen mi döndün?

Boşanma davası mı açtın?

Bi haberdar et bizi ama....

Sepesel Sepesel ne durumdasın?

Eşin gelip aldi mı seni?

Yoksa sen mi döndün?

Boşanma davası mı açtın?

Bi haberdar et bizi ama....
İki gündür ewdeyim.konu açtıgımı unutmusum kusura bakmayın.eşim gelip aldı.şartlarımı kabul etti.üçüncü cocugu tabiki isterim ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen dedi.ya hiç hissetmezsem dedim,saglık olsun dedi.bu iki cocugumuzu en iyi sekilde yetiştirelim falan dedi.malum okullar acıldı ve ben daha kayıt yapmamıştım.ablalarımla tamamen iletişimi kesmeni istemem dedi,zaten senede bir yada iki defa görüyoruz ondada bi saat oturur geri kalan gün ve saatlerini sen kendi ailenle gecirirsğn dedi.
Gözlerindeki sewgiyi ve pişmanlıgı gördüm.iki gündür herşey iyi gidiyo.zamana bıraktım.bakalım neler olacak

Nafaka davasını actım.eşime henüz herhangi bi kagıt falan gelmedi.henüz haberi yok.iki gündür evdeyim.yarın söylemeyi düşünüyorum.
Söyleme... Eline geçince haberi olsun..ciddiyetini anlamış olur.. şöyle bı düşünür ve bir daha hata yapmaz...

Sen söylersen tartisma sebebi olabilir

İki gündür ewdeyim.konu açtıgımı unutmusum kusura bakmayın.eşim gelip aldı.şartlarımı kabul etti.üçüncü cocugu tabiki isterim ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen dedi.ya hiç hissetmezsem dedim,saglık olsun dedi.bu iki cocugumuzu en iyi sekilde yetiştirelim falan dedi.malum okullar acıldı ve ben daha kayıt yapmamıştım.ablalarımla tamamen iletişimi kesmeni istemem dedi,zaten senede bir yada iki defa görüyoruz ondada bi saat oturur geri kalan gün ve saatlerini sen kendi ailenle gecirirsğn dedi.
Gözlerindeki sewgiyi ve pişmanlıgı gördüm.iki gündür herşey iyi gidiyo.zamana bıraktım.bakalım neler olacak
Kendi kendine gelip sizi aldi yoksa siz yada aileniz mı aradı, "gel al" diye...

Kendi kendine gelip sizi aldi yoksa siz yada aileniz mı aradı, "gel al" diye...
Yok kimse aramadı.babam teee ilk tartıştıgımız zaman aramıştı niye böyle yapıyosun diye.onun üstünden haftalar gecti.sanırım baktıki arayan eden yok bari ben geri adım atayım diye düşündü galiba

Yalnız hep derlerya insanın en rahat yeri ewi diye.gercekten öyleymiş.bir bucuk yasındaki kızımın huzursuzlugu iki gündür bitti gitti.
Eşim suan işte,egmde calısıyo.ben ewde işle güçle ugrasıyorum.oturup kahvemi içiyorum.karışan yok eden yok.anne baba ewi gercekten cok zordu.rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin.herkesin kocasınada akıl fikir versin.

Yalnız hep derlerya insanın en rahat yeri ewi diye.gercekten öyleymiş.bir bucuk yasındaki kızımın huzursuzlugu iki gündür bitti gitti.
Eşim suan işte,egmde calısıyo.ben ewde işle güçle ugrasıyorum.oturup kahvemi içiyorum.karışan yok eden yok.anne baba ewi gercekten cok zordu.rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin.herkesin kocasınada akıl fikir versin.
Bunları sakın eşine söyleme...

Bence ikiniz de meseleleri çok büyütüyorsunuz. Yetişkin gibi davranmıyorsunuz.

Back
X