Eşin bebekle aşırı ilgilenmesi

Biz kadınlar bu son olaylardan ötürü iyice paranoyak olduk ..bizi bu durum düşürenler utansın bu canavarlara doğru düzgün ceza veremeyen ler bunları insan içerisinde bile bile durduranlarr utansın
Aklıma o tarz bişey gelmefi.
evet toplymsal okarak psikolojimşzin bozuldugu kesin ama herseyıde bu olaya baglamamak lazım

Bence cok tatli bir sevgi. Bunu dert edinme kendine baska dert bul yorumlarini garipsedim, bir kuzen,teyze,arkadas vs olarak fikir edinip anneyi rahatlama secenegi olarak KK'yi kullanmaniz ve yasamis olan varsa tecrubeleri dinleyip anneye anlatarak onu da rahatlatmak istemeniz hem cok normal hemde samimi geldi sahsen.

Ben ailemde cok tanik oldum. Cocuk isteyen ailede goz bebegi edinme durumu oluyor. Erkek koruma icgudusubu dizginleyemiyor ama bir donemden sonra duzeliyor cizgiyi buluyor ama ne mutlu ki boyle sevecen bir adama evlat vermis :) ici rahat olsun, sevgiyle saglikla, uzun omurle buyutsunler insallah canim :)

Hey Allahım kimi ilgisizliğinden yakınır kimi de fazla ilgiden :) Ortasını bulmak lazım galiba bu işin. Bana sorarsanız ilgisiz olmasından çok daha iyidir. Şikayet edilecek Bi durum değil bence tadını çıkarın

ABARTIYORSUNUZ evet sen ,teyzen ....

bırakın adamı istediği kadar kucağında tutsun, sevsin

bir de bebeklere oturtma ,emekleme eğitimi verilmez

bunlar vakti gelinde insanların hayvanların iç güdüsel olarak kendince yaptıkları davranışlar,,

başka dert arayın kendinize

Nasil oturtma emekleme egitimi verilmez?
Ya hic cocuk buyutmediniz yada sizin cocugunuz atli karinca gibi kendiliginden kosmaya basladi adim atmadan. Bunlar tabikide egitimden gecer. Cocugumuzu civileyelim bakalm sandalyeye( yada kucagimiza) snra kosucak digede umit edelim. Hatta ucar o cocuk evet evet.

Bence cok tatli bir sevgi. Bunu dert edinme kendine baska dert bul yorumlarini garipsedim, bir kuzen,teyze,arkadas vs olarak fikir edinip anneyi rahatlama secenegi olarak KK'yi kullanmaniz ve yasamis olan varsa tecrubeleri dinleyip anneye anlatarak onu da rahatlatmak istemeniz hem cok normal hemde samimi geldi sahsen.

Ben ailemde cok tanik oldum. Cocuk isteyen ailede goz bebegi edinme durumu oluyor. Erkek koruma icgudusubu dizginleyemiyor ama bir donemden sonra duzeliyor cizgiyi buluyor ama ne mutlu ki boyle sevecen bir adama evlat vermis :) ici rahat olsun, sevgiyle saglikla, uzun omurle buyutsunler insallah canim :)
Çok teşekkür ederim gerçekten iki yorumunuz için de :KK36: yani abartı deseler tamam da derdi sana mı kaldı, kendinize başka dert arayın Nası cümleler kadın ekranı okurken Nası kapatacağımı bilemedim şaşırdımo_O

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim gerçekten iki yorumunuz için de :KK36: yani abartı deseler tamam da derdi sana mı kaldı, kendinize başka dert arayın Nası cümleler kadın ekranı okurken Nası kapatacağımı bilemedim şaşırdımo_O

Size cevap verebilmekten, sahit oldugum meseleyi sizinle paylasabilmekten mutluluk duydum ben :) dedigim gibi danismis olmanizi garipseyenleri garipsedim. İnsanlar aldatildiklarini, bosanacaklarini, cocuk sahibi olamadiklarini paylastiklari gibi bunlari da paylasabilirler. Burasi, bunlari paylasmak icin var. Sahsen sizin gibi yegenim olsa keske boyle derdime derman arayan:KK68::KK68:

Evlat bu, insan korumaciliginin dozajini ayarlayamayabiliyor, normal gormek lazim. Anneye surat asmak degil evladina daha cok doyamadigi icin uzuluyor aslinda. İnanin bir donemden sonra dizginleniyor kendiliginden. Uzulmesin hic, ne mutlu ki boyle bir adam cocugunun babasi neler var neler :) babami bir kez olsun fotograf dahildir gormemis birisi olarak soyluyorum:uykucu: opuyorum sevgiler:KK200:

yıllarca hasretini çekmiş normal bence, zamanla azalır sanırım, zaten yürümeye başlayınca önceliği keşif olcak bebişin, valla genelde kadınlar eşim çocuğumla ilgilenmiyor diye şikayet eder ama... bence teyzen keyfini çıkarsın, zaten adam gündüz işe gidiyordur akşamlarıda rahat eder dinlenir işte, milletin arayıpta bulamadığı

enişten anormal bence. hani çok sevsin, herkesten çok sevsin. ama anneye çocuğu vermek istememek ! nedir ya hu??
hiç aklı selim insan işi değil. acaba bir psikologa gitmeye ikna etseniz mi?? ileride çocuk ve anne arası bağda sıkıntı oluşturabilir bu durum.

Nasil oturtma emekleme egitimi verilmez?
Ya hic cocuk buyutmediniz yada sizin cocugunuz atli karinca gibi kendiliginden kosmaya basladi adim atmadan. Bunlar tabikide egitimden gecer. Cocugumuzu civileyelim bakalm sandalyeye( yada kucagimiza) snra kosucak digede umit edelim. Hatta ucar o cocuk evet evet.
nasıl veriliyor emekleme eğitimi bir anlat ,,

böyle elini, kolunu ,kaslarını hareketini, adım atmasına senin verdiğin eğitimle mi oluyor,,,

örneğin bebeğin belli bir aydan sonra boyun omuriğini tutuması senin eğitiminle mi olduu?

öyle çocuk biliyorum ki emeklemeden yürüyor ,,,

çivilememize gerek yok

çocuk büyütmüş hanım

Bi süre sonra enişte hanım hanımmm ben büyüttüm bn 9 ay bekledim derse şaşırmam:deli:

Back
X