- Konu Sahibi yoygun0891

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bari başlığı erkeğiniz bugün ne yaptı olarak değişseydikkk
benim sevgilimmmm bugün sabah bana kahvaltı hazırladı ofisine çağırdı![]()
ah ah sormayın aslında bende bu konuda ayrı bi topik acıp sizlere akıl danısmam lazım ama şöle accık daha birikim yapayımda öle anlatayım diyorum
benım sevgılım işine gıderken benım iş yerımın önünden gecıyor dolmuşla derken dün sabahta gecerken benı burada kk da yazısırken klavye basında görmüş baktımki bundan butun gün ses soluk cıkmadı akşamüstü ben aradım nıye aramadın dıye bıde ne sorsa begenırsınız sen kımle yazısıyordun klavye basında dıye sordu dabi ben burada oldugumu sölemeden olayın içinden yırttım da benım buraya üye oldugumu bı duyarsa yanarım derdim var köşesınde ki yorumlarımı okumasını istemıyorum buda benım özelım kalsın istiyorum accık kıskancda benimkisi buda benim dün yaşadığım can sıkıcı bı durumdu![]()
benim sevgili eşim hep yorgun,hep keyifsiz bu ara. Bende ona mesaj yazdım,beni mutsuz etmeye hakkın yok. Mutsuzluğunun sebebini keşfet,sonra çözüme gidelim. Belki benimle mutlu değilsindir,ben senin yakana yapışacak bir kadın değilim diye.
Aşk olsun hayatım ben seni mutsuz mu ediyorum dedi. Bu mesajdan bunu anlamış yani. Senin çiçeğin gelmiş. Akşam çiçek alayım ben sana dedi. Odun mu,kalas mı,iyi niyetli mi ne zıkkım anlamadım vallahi :)![]()
yaa haklısın aynı ders bende de var. sevgilim ahh erkekler kısmına yazdıklarımı okursa talak la boşar![]()
yaa haklısın aynı ders bende de var. sevgilim ahh erkekler kısmına yazdıklarımı okursa talak la boşar![]()
valla böyle ne oldugu belırsız bı adamda bende var canım sorma benımkısıde acayip kıskanc bazen senın gıbı bende kendımı huzursuz hıssedıyorum ama sonundada gönlumu almasınıda bılıyor
senınkısıde bı kabahat işlemıs sana karsı sucunu bılıyor ve affettırme derdınde neysekı uzatmıyor canım bunada şükür akşama al çiçeğini keyfıne bak baktın cok tekrar edıyor al karsına adamakıllı acık acık konus
benim eşim nişanlıyken,iş yerimin karşısında arabayla durur beni seyrederdi (masam cam önündeydi) Sonra çıkışta gelip kiminle telefonla konuşuyordun,neden tuniğini giymeden ayağa kalktın,sana kim dosya getirdi falan derdi. Hadi ben ofise çıkıyorum kapatalım telefonu deyince,neden merdivenlerden çıkarken ses gelmiyor falan derdi. Kıskançlıkta son noktadadır kendileri. O yüzden gayet normal geliyor sizlerin yaşadıkları..
benim eşim nişanlıyken,iş yerimin karşısında arabayla durur beni seyrederdi (masam cam önündeydi) Sonra çıkışta gelip kiminle telefonla konuşuyordun,neden tuniğini giymeden ayağa kalktın,sana kim dosya getirdi falan derdi. Hadi ben ofise çıkıyorum kapatalım telefonu deyince,neden merdivenlerden çıkarken ses gelmiyor falan derdi. Kıskançlıkta son noktadadır kendileri. O yüzden gayet normal geliyor sizlerin yaşadıkları..
eee nasıl başediyosun ya kısknaclıgıyla kendını dönem dönem kısıtlanmıs yada ıstedıgını gercek anlamda yapamamıs gıbı hıssetmıyormusun yanı sankı kendın için degılde onun için yaşarmıs gıbı aslında özünde cok iyi cok guzel anlasıyoruz ama bı ksıkanclıgı varkı sorma
Elbette zaman zaman kısıtlanmış hissediyorum. Bu da beni agresif,fevri yapıyor. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler. Ben ondan daha fazla kıskançlık yapıyorum. Kıyafet konusunda orta yol bulduk sayılır. Yuvarlanıp,gidiyoruz..
Nişanlım kendi elleriylen kahvaltı ettirdii![]()