Eşin bugün ne yaptı...?

yoygun0891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
366
0
96
44
Konya
:64::64::64::64:kızlar haydin sıze nurtopu gıbı bı topaç konusu daha ve ne yalan deyim hergune kaynana dan esınlendım madem kaynananın varda kocanın nıye yokki dedım bende boyle bısey acmayı dusundum bakalım rağbet görecekmi iyi kötü güzel çirkin ne varsa günlük burada tartısalım içimizi dökelim sevgililerimiz kocalarımız nişalılarımız hiç farketmez haydin başlayalın bakalım eee bugun ne oldu ???:66:

bari başlığı erkeğiniz bugün ne yaptı olarak değişseydikkk:17:

benim sevgilimmmm bugün sabah bana kahvaltı hazırladı ofisine çağırdı:52:

Nişanlım kendi elleriylen kahvaltı ettirdii:71:

Son düzenleme:
bari başlığı erkeğiniz bugün ne yaptı olarak değişseydikkk:17:

benim sevgilimmmm bugün sabah bana kahvaltı hazırladı ofisine çağırdı:52:

ay canım haklısın valla ama neysekı anlayan anlar nasılsa affedin:))
arkadaşlarım bu topiği acmamım sebebide hani olurda içinizde günlük bişey birikir ah sunuda bırısıne anlatabılsem dersınız ya iyisiyle güzeliyle maksat paylaşımdır ya hanı o yuzden actım :66::66:

ah ah sormayın aslında bende bu konuda ayrı bi topik acıp sizlere akıl danısmam lazım ama şöle accık daha birikim yapayımda öle anlatayım diyorum
benım sevgılım işine gıderken benım iş yerımın önünden gecıyor dolmuşla derken dün sabahta gecerken benı burada kk da yazısırken klavye basında görmüş baktımki bundan butun gün ses soluk cıkmadı akşamüstü ben aradım nıye aramadın dıye bıde ne sorsa begenırsınız sen kımle yazısıyordun klavye basında dıye sordu dabi ben burada oldugumu sölemeden olayın içinden yırttım da benım buraya üye oldugumu bı duyarsa yanarım derdim var köşesınde ki yorumlarımı okumasını istemıyorum buda benım özelım kalsın istiyorum accık kıskancda benimkisi buda benim dün yaşadığım can sıkıcı bı durumdu :19:

benim sevgili eşim hep yorgun,hep keyifsiz bu ara. Bende ona mesaj yazdım,beni mutsuz etmeye hakkın yok. Mutsuzluğunun sebebini keşfet,sonra çözüme gidelim. Belki benimle mutlu değilsindir,ben senin yakana yapışacak bir kadın değilim diye.
Aşk olsun hayatım ben seni mutsuz mu ediyorum dedi. Bu mesajdan bunu anlamış yani. Senin çiçeğin gelmiş. Akşam çiçek alayım ben sana dedi. Odun mu,kalas mı,iyi niyetli mi ne zıkkım anlamadım vallahi :):32:

ah ah sormayın aslında bende bu konuda ayrı bi topik acıp sizlere akıl danısmam lazım ama şöle accık daha birikim yapayımda öle anlatayım diyorum
benım sevgılım işine gıderken benım iş yerımın önünden gecıyor dolmuşla derken dün sabahta gecerken benı burada kk da yazısırken klavye basında görmüş baktımki bundan butun gün ses soluk cıkmadı akşamüstü ben aradım nıye aramadın dıye bıde ne sorsa begenırsınız sen kımle yazısıyordun klavye basında dıye sordu dabi ben burada oldugumu sölemeden olayın içinden yırttım da benım buraya üye oldugumu bı duyarsa yanarım derdim var köşesınde ki yorumlarımı okumasını istemıyorum buda benım özelım kalsın istiyorum accık kıskancda benimkisi buda benim dün yaşadığım can sıkıcı bı durumdu :19:

yaa haklısın aynı ders bende de var. sevgilim ahh erkekler kısmına yazdıklarımı okursa talak la boşar:1:

benim sevgili eşim hep yorgun,hep keyifsiz bu ara. Bende ona mesaj yazdım,beni mutsuz etmeye hakkın yok. Mutsuzluğunun sebebini keşfet,sonra çözüme gidelim. Belki benimle mutlu değilsindir,ben senin yakana yapışacak bir kadın değilim diye.
Aşk olsun hayatım ben seni mutsuz mu ediyorum dedi. Bu mesajdan bunu anlamış yani. Senin çiçeğin gelmiş. Akşam çiçek alayım ben sana dedi. Odun mu,kalas mı,iyi niyetli mi ne zıkkım anlamadım vallahi :):32:

valla böyle ne oldugu belırsız bı adamda bende var canım sorma benımkısıde acayip kıskanc bazen senın gıbı bende kendımı huzursuz hıssedıyorum ama sonundada gönlumu almasınıda bılıyor
senınkısıde bı kabahat işlemıs sana karsı sucunu bılıyor ve affettırme derdınde neysekı uzatmıyor canım bunada şükür akşama al çiçeğini keyfıne bak baktın cok tekrar edıyor al karsına adamakıllı acık acık konus

yaa haklısın aynı ders bende de var. sevgilim ahh erkekler kısmına yazdıklarımı okursa talak la boşar:1:

aynen valla bende derdım var köşesınde kaynanalar hakkında öle bı içimi dökmüşümki başkalarının kaynanalarını duyunca onları bi okusa eyvah eyvah yada başkalarının kıskanc kocaları hakkında yaptıgım o kadar eleştrileri allah dedirtir valla :18::18::18:

valla böyle ne oldugu belırsız bı adamda bende var canım sorma benımkısıde acayip kıskanc bazen senın gıbı bende kendımı huzursuz hıssedıyorum ama sonundada gönlumu almasınıda bılıyor
senınkısıde bı kabahat işlemıs sana karsı sucunu bılıyor ve affettırme derdınde neysekı uzatmıyor canım bunada şükür akşama al çiçeğini keyfıne bak baktın cok tekrar edıyor al karsına adamakıllı acık acık konus

benim eşim nişanlıyken,iş yerimin karşısında arabayla durur beni seyrederdi (masam cam önündeydi) Sonra çıkışta gelip kiminle telefonla konuşuyordun,neden tuniğini giymeden ayağa kalktın,sana kim dosya getirdi falan derdi. Hadi ben ofise çıkıyorum kapatalım telefonu deyince,neden merdivenlerden çıkarken ses gelmiyor falan derdi. Kıskançlıkta son noktadadır kendileri. O yüzden gayet normal geliyor sizlerin yaşadıkları..

benim eşim nişanlıyken,iş yerimin karşısında arabayla durur beni seyrederdi (masam cam önündeydi) Sonra çıkışta gelip kiminle telefonla konuşuyordun,neden tuniğini giymeden ayağa kalktın,sana kim dosya getirdi falan derdi. Hadi ben ofise çıkıyorum kapatalım telefonu deyince,neden merdivenlerden çıkarken ses gelmiyor falan derdi. Kıskançlıkta son noktadadır kendileri. O yüzden gayet normal geliyor sizlerin yaşadıkları..

sorma canım ya bende öle işlek cadde üstünde bi büronun içinde calısıyorumkı devamlı buradan gecer gün içinde ve benım de her tarafım cam boydan oldugum gibi dısardan cok net görunuyorum hiç duvar yada kapalı bı yerı yok büromda dusunkı o benı ben onu oturdugum yerden dolmusun içindeyken bıle görebılıyorum gıden dolmusun içinden

eee nasıl başediyosun ya kısknaclıgıyla kendını dönem dönem kısıtlanmıs yada ıstedıgını gercek anlamda yapamamıs gıbı hıssetmıyormusun yanı sankı kendın için degılde onun için yaşarmıs gıbı aslında özünde cok iyi cok guzel anlasıyoruz ama bı ksıkanclıgı varkı sorma

eee nasıl başediyosun ya kısknaclıgıyla kendını dönem dönem kısıtlanmıs yada ıstedıgını gercek anlamda yapamamıs gıbı hıssetmıyormusun yanı sankı kendın için degılde onun için yaşarmıs gıbı aslında özünde cok iyi cok guzel anlasıyoruz ama bı ksıkanclıgı varkı sorma

Elbette zaman zaman kısıtlanmış hissediyorum. Bu da beni agresif,fevri yapıyor. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler. Ben ondan daha fazla kıskançlık yapıyorum. Kıyafet konusunda orta yol bulduk sayılır. Yuvarlanıp,gidiyoruz..

Elbette zaman zaman kısıtlanmış hissediyorum. Bu da beni agresif,fevri yapıyor. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler. Ben ondan daha fazla kıskançlık yapıyorum. Kıyafet konusunda orta yol bulduk sayılır. Yuvarlanıp,gidiyoruz..

bend eona göre o kadar uysalımki hiç bişeyine kkarısma ihtiyacı hissetmıyorum çünkü gayet normal herseyı aslında benım öle yanı kılık kıyafetım kesınlıkle ole cok acık degıl bana sorarsan ınsanlar ilişki yaşarken bırbırlerını kısıtlamamalı dıye dusunuyorum ama benım adamım gercekden bazen olayı abartıyor neyse canım bu konuda gün gelırde kafamı toparlarda bi topiç acarsam o zaman daha uzun ve detaylı konusur dertleşiriz su anda gercekdende aklıma getırıpde moralımı bozmak ıstemıyorum

bu sabah kayınpederim ve kaynım adamın biriyle kavga etmiş. adam bizimkilere küfür falan etmiş, terbiyesizlik yapmış, ordan da büyük bir arbede çıkmış.
eşimi aradım durumu anlattım. söylediği ilk şey:
'dövmüşler mi adamı?' :52::52:
insan ilk önce abim nasıl babam nasıl onlara bir şey oldu mu diye merak eder dimi
amaa bnm sevgili kocacım önce adamın darp durumuyla ilgilendi :27:

bizde sevgilimle bugün 32. ay dönümüzü kutladık :27: şaka bir yana her ay bunu kutluyorduk ara vermiştik çünkü unutuyorduk :9: Geçtiğimiz ay tekrardan başladık. güzel sözcüklerle bir ayı daha bitirdik diye kutluyoruz.:89: :1:

Valla benim sevgili eşim işte oldumu değil beni hatırlamak dünyadan kopuyor.o yüzden bugün hiç bişey olmadı.sabah o evden çıkarkende ben uyuyordum.:27:

Back
X