Eşin bugün ne yaptı...?

İşyerimden çıkmadan saçlarımı boyattım.Dip boya sadece...Geldi beni aldı ve offf şu saç rengini istemiyorum,artık siyah tonlara dönmenin zamanı gelmedi mi dedi bana:26::26::26: Aaaaa deli mi ne? Yolda yine tutturdu böyle mi oturuyorsun,makyajını neden çok yapıyorsun??? Benim koca yaşlandıkça iyice çıldırdı :47::47::47:

Sabah Beni Ben Uyurken Öptü Ve Ben Gidiyorum Dedi. Sende Geç Kalma İşe Tamammı Dedi Bende Tamam Dedim :) :16:

sabahın köründe işe giderken yaptığı gürültü sayesinde kızımızı uyandırdı. ama saat daha 6 idi be adam ne diye sabahın köründe gidersin şantiyeye. hadi gideceksin madem ne diye mutfak kapısını çarparsın:47:

Son düzenleme:
sen kalk o kadar güzel kahfaltı hazırla ama adam 5 dk daka fazla uyumak için iştahım yok bahanesiyle aç karna işe gitsin:57:
ALLAHIM ne kadar uykucu bi kocam var:57:
olsun yaaa yinede seviyorum kocişimi sevimli şey nolcak:69:

Benim sevgilim askerde kızlar.Dünde aramadı bugun de:43:Daha erken gerçi ama...
Yani anlayacagınız hiçbir şey yapmadı yapamadı sevgilim :43::43::43::43:

Son düzenleme:
yanımda değil ama telefon görüşmelerimizden biliyorum ki sabah 6 dan beri işte,çalışıyor yani...hem de yarın akşama kadar mesaisi devam edecek...

işe giderken öptü uyandırdım mı dedi sonra :97:

telde akşam çamlıcaya çıkalım dedim bugün çok kalabalık hemde yine geç gelicem galiba dedi :95:

biricik kocaman bu sabah alarma kalkamadıgım ıcın kendısı kahvaltısı yapmıs giyinmiş gitmiş ve hıc kızmadı uyanamadım dıye :46: üzüldüm kalkamadım dıye önemlı değil canım dedi ne var bunda diceksiniz ama ben bukdrcık seye bile mutlu oluyorum :1::1:

:47: beni sinirlendirdi şimdi. iş için dışarı çıktı bende mesaj attım fake prenseslerden uzak dur diye (bana bir durum nedeniyle kül kedisi demişti, ama fake prenseslere dikkat etmek lazım olurda ayakkabı uyarsa diye bi geyik geçmişti aramızda ona istinaden) dikkatli olmaya çalışırım dedi ne demek çalışırım bende herzaman sölediğim gibi sana kalmış bir şey dedim bak bak ufaktan dokundurma yapıyorsun dedi öle çalışırım malışırım diye cevap alırsam banada başka seçenek kalmaz değil mi dedim bende ya niye böle sinirlendirirlerki durup dururken :19:

Son düzenleme:
benim eşim nişanlıyken,iş yerimin karşısında arabayla durur beni seyrederdi (masam cam önündeydi) Sonra çıkışta gelip kiminle telefonla konuşuyordun,neden tuniğini giymeden ayağa kalktın,sana kim dosya getirdi falan derdi. Hadi ben ofise çıkıyorum kapatalım telefonu deyince,neden merdivenlerden çıkarken ses gelmiyor falan derdi. Kıskançlıkta son noktadadır kendileri. O yüzden gayet normal geliyor sizlerin yaşadıkları..

ay korku fılmı ızlermıs gıbı hıssettım kendımı.nasıl katlanıyordunuz bukadar seye umarım evlılıgınız bır ömur devam eder.

bizimkı de daha 4 aylık karsını evde bırakıp arkadasları ıle balıga gıttı.eve geldıgınde hıcbırsey yapmadı gönlumu almadı defoldu gıttı yattı hala da zıbarmakla meşgul kendisi.:47:47::47::47::47::47::47:

eşim sandık görevlisi sabah 7 de gitti akşam kaçta gelir bilmem artık:40:
az önce oy kullanmaya gittiğimde gördüm kendisini:31:

Sigarasının iğrenç izmaritini çay tabağına bırakmış evde küllükler mevcutken..
Tabii gerekli paparayı yedi..
Sonrada "sen beni hiç özlememişsin" dedi(1 aydır şehir dışındaydım) ne alakaysaa:27::27::27::27::27:

Geçen gece tartıştık.Aramız buz gibi...Haklı olduğum ve incindiğim bir konuda surat yapıp kendini zeytinyağı gibi ön plana atınca açıkçası daha da kızıyorum ve barışmak için çok çabalayamıyorum.Yine de hissettiklerimi söylememe rağmen ilk defa gönlümü almaya çalışmıyor, konuşmuyor benimle..Kısacası eşim bugün hiçbir şey yapmadı :)

Back
X