- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esımde sperm azlıgı ve hareketsızlık var sperm 3.7 mılyon hareketsız 92 yerınde hareketlı 8 ılerı tek yonlu hareketlılık sıfır bıraz once ogrendım doktor tup bebekten baska sansınız yok dedı cok kotuyum esımın daha haberı yok acaba yukselırmı lutfen yardım![]()
bizimde 6yıl önce aynı teşhis konuldu direk tüp bebek dediler ne yaptısakta düzelmedi inş sizin artaresımde sperm azlıgı ve hareketsızlık var sperm 3.7 mılyon hareketsız 92 yerınde hareketlı 8 ılerı tek yonlu hareketlılık sıfır bıraz once ogrendım doktor tup bebekten baska sansınız yok dedı cok kotuyum esımın daha haberı yok acaba yukselırmı lutfen yardım![]()
bizimde sayı 2 milyon ileri hareketlılık 0 dı 3 ay sonunda 25,6 milyon hareketlilik %10 oldu moralini bozma
bizimde 6yıl önce aynı teşhis konuldu direk tüp bebek dediler ne yaptısakta düzelmedi inş sizin artar
bizim sayı bir ara arttı ama canlı sayısı ve morfoloji kötü
doktor bu sayınız artsada hareket düzelmez
değişen bişey olmaz dedi
ınsallah bızımde cogalır canım ozel bı kür kullandınız mı
canım, benim eşimde de sperm az hareketlilik az bizim sorun varikoseldi ameliyat oldu sayı 3 milyondan 1 milyona düştü ama 0 olan hareketlilik % 20 oldu bu hafta tekrar test yaptıracağız. Sen eşinle konuş bir doktora gidin sebebini öğrenin ona göre bir çözüm bulunur
inşallah canım.güzel haberler alırız.proxeed plus, trentilin,klomen kullandık ve düzenlı besin degeri yüksek yiyecekler tukettik.fındık. fıstık.ceviz,badem .bir buçuk ayda keçi boynuzu kürü yaptık
esımde sperm azlıgı ve hareketsızlık var sperm 3.7 mılyon hareketsız 92 yerınde hareketlı 8 ılerı tek yonlu hareketlılık sıfır bıraz once ogrendım doktor tup bebekten baska sansınız yok dedı cok kotuyum esımın daha haberı yok acaba yukselırmı lutfen yardım![]()
pek de azmış...ama moralini bozma, tıp çok ileri seviyede. bize de doktor eşimin sonuçlarını ilk aldığımızda aynı şeyi söylemişti. binbir türlü yol var çocuk sahibi olmak için. sonuçta hücresi var, hiç yok değil.
bişeyler yap tabi, doktorlar bitkisel ilaçlar öneriyorlar, bitkisel kürler falan da içir (keçiboynuzu, vs) ama çok fazla bekleme bence. Bir sperm hücresi 3 ayda üretiliyor. Tedaviye başladıktan 3 ay sonra normal seviyelere gelmezse, ki bu sayı olarak 20 - 25 milyon, hareket olarak da %50-60 dır, tüp bebek dene. Tabi imkanın varsa. Tüp müp bebek bebekdir. Ne de olsa sizin bebeğiniz, biraz desteğe ihtiyacı var sadece oluşmak için.
Tabi en önemlisi eşin de sen de moralinizi yüksek tutun. erkekler sorun kendilerinde olduğunda çok hassaslaşabiliyorlar, buna çok dikkat et, önemli olan evliliğin devamı, eşlerin birbirine olan sevgi ve saygısı, çocuk elbet bir gün olur Allah' ın izniyle....
bnmde esımde ggradde 1 varıkosel var ama amelıyatlık degıl dedı gıttımz doktorlar degerlerı duzgun cıktı.mayıs ayında gene yaptrcz bklm hyrlısı olsun ıns yaa. bnmde bebegm olmadı 2bck yıldr bndede pko var![]()
ınsallah olur canım pkolu cok kısı hamıle kalıyor allahım ol desın yeter kı en azından esının durumu ii sabır etmekten baska secenegımız yok
ben esıme bısey bellı etmıyorum yıkıldı zaten daha sımdııden ıstersen bosanalım dıyo sankı ben cocuk ıcın evlendım rabbım layık gormese olmaz zaten kendını eksık hıssedıyorbende en azından sansımız var hıc olmayanlar ne yapsın deyıp ıkna edıyorum yaslarımızda genc 3 ay denıycez kurlerı olmassa tup bebek rabbım mucızesını gosterır ınsallah