• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşinde sperm düşüklüğü olupta hamile kalanlar!!!(kürlü, kürsüz)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

31 temmuz

Rabbim kapındayım....................
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
713
184
323
yaşım 30, evliliğimizde 1 yılı devirdikten sonra niye çocuğumuz olmuyor diye araştırmaya başladık ve eşimde sperm azlığı çıktı,
ilk başta mililitrede 3 milyon, totalde 9 milyondu, morfoloji 3
proxeed sonrası, 3. ayın sonunda mililitrede 13 milyon, totalde 46 milyondu 5 ay eşim kullandı, ama hamilelik oluşmadı, eşim sonunda proxeedi kötü tadından dolayı bıraktı, bu sefer bıraktıktan sonra ben eşime keçiboynuzu kürü başladım, allahtan onu içiyor.
bende bir problem yok şükür, bende bu adetimde incir kürüne başlayacağım.....
damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali buraya yazdım.

inşallaah olurrr bende bebekkk bebek die öldüm bitiyorummm ama elden bişe gelmiyor allah istersee olacak istemezsede olmayacakkk :((((

canım benim arkadışımın eşinde varikosel vardı. sperm miktarıda düşüktü. şu an 2. çocuğuna hamile. rabbim ol desin oluyor işte. umudunu yitirme sakın. benim eşimdede varikosel var. 3. yılımızı bitirdik evliliğimizde. bakalım sabırla bekliyoruz. keçi boynuzu kürü ve bir macun hazırladım eşime onu yediriyorum. bende incir kürü ve bal, tarçın çörekotu yiyorum. rabbim bizede nasip eder inşallah.

canım benim arkadışımın eşinde varikosel vardı. sperm miktarıda düşüktü. şu an 2. çocuğuna hamile. rabbim ol desin oluyor işte. umudunu yitirme sakın. benim eşimdede varikosel var. 3. yılımızı bitirdik evliliğimizde. bakalım sabırla bekliyoruz. keçi boynuzu kürü ve bir macun hazırladım eşime onu yediriyorum. bende incir kürü ve bal, tarçın çörekotu yiyorum. rabbim bizede nasip eder inşallah.

teşekkürederim ilgin için, bende incir kürüne başladım bu ay, inşallah güzel Rabbim bizlerede nasib eder, belkide çok istiyoruz ondan olmuyor?

sizin sorunuza da cevap veren olmamış,ben de buna benze rbir konu açmıştım ama soruma cevap alamadım,bazı arkadaşlar moral vermek için cevap yazdılar ,onlara teşekkür ederim ama bence bu forumun sorunlarından biri bu,paylaşım az,bebeğini alan çekip gidiyor bir cümle yazıp insanlara umut vermek zor oluyor nedense,neyse ben bu konuya cevap vermek için bekledim çünkü hamile değilim,siz hemile kalanlar diye sormuşsunuz çünkü,bizim sayımız tam 3 ay önce 1,6 milyonken şu anda 12 milyon,canlılık %45 iken %70,toplam hareket %23 iken %31 oldu,tedavimize devam ediyoruz,ve ben inanıyorum Allah tan bir mucize olur belki ama mucizeyi boş boş beklemek yerine uğraşıyoruz,inşallah rabbim bize de nasip eder,size de,karnımda bebeğimi hissetmek için nelerimi vermemki...böyle devam ederse belki 1 yıl sonra hamile kalmama yetecek değerlere ulaşmış oluruz .

sizin sorunuza da cevap veren olmamış,ben de buna benze rbir konu açmıştım ama soruma cevap alamadım,bazı arkadaşlar moral vermek için cevap yazdılar ,onlara teşekkür ederim ama bence bu forumun sorunlarından biri bu,paylaşım az,bebeğini alan çekip gidiyor bir cümle yazıp insanlara umut vermek zor oluyor nedense,neyse ben bu konuya cevap vermek için bekledim çünkü hamile değilim,siz hemile kalanlar diye sormuşsunuz çünkü,bizim sayımız tam 3 ay önce 1,6 milyonken şu anda 12 milyon,canlılık %45 iken %70,toplam hareket %23 iken %31 oldu,tedavimize devam ediyoruz,ve ben inanıyorum Allah tan bir mucize olur belki ama mucizeyi boş boş beklemek yerine uğraşıyoruz,inşallah rabbim bize de nasip eder,size de,karnımda bebeğimi hissetmek için nelerimi vermemki...böyle devam ederse belki 1 yıl sonra hamile kalmama yetecek değerlere ulaşmış oluruz .

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşaallah, dua çok önemli biliyorsun.
yazdıklarına katılıyorum, moral için umut için kimsesin uğradığı yok, eğerki biz hamile kalırsak öyle yapmayalım, sonrakilere umut olalım.

Back
X